Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sąsiad

Seiko BFS

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie wygląda na jasnym pasku - np jak na przed ostatnim zdjęciu :P

poza tym - pozdrawiam infiniti ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też najbardziej pasuje na takim jasnym brązie, ale muszę przyznać że świetnie wygląda też na branso, kawał żelastwa na łapie ;)

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byczy jest.a gdzie mozna takie cudo wychaczyc? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy zegar, świetnie wygląda zarówno na paskach jak i na bransolecie. Po cichu czekałem na tą galerię ;)

ps. To już nie jeździsz Celicą?

[Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luki2323, ja kupiłem na bazarku, ale jeden kolega z forum proponował mi bez bransoletki (na pasku) za ok. 500zł, nówka. Zapytaj ewentualnie Allano czy mogą ściągnąć.

MacieK_K jeżdżę prawie codziennie, rozstać się z nią nie mogę ;)

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

Mam to samo z Hondą - masakra jakaś, czasami chętnie bym się jej pozbył a czasami to bym cały bak wypierd... w kosmos w jeden wieczór ;)

[Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciek oglądałem te Hondę na TVNTurbo, wcale się nie dziwię ;)

Wkleję jeszcze jedno nie moej foto, ale od niego się zaczeło.

Wybierałem jakieś Seiko do kolekcji dłuższy czas, aż kiedyś kolega chomior wstawił do "Jaki zegarek masz.." to zdjęcie i już wiedziałem że poczekam na odpowiednią okazję:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/316-jaki-zegarek-masz-dzis-na-reku/page__view__findpost__p__609780

post-33863-0-09358500-1331832803.jpg

Uploaded with ImageShack.us

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa ostatnie paski, dwa ostatnie foto, raczej nie będzie więcej :)

post-33863-0-72198700-1331835450.jpg

post-33863-0-35274600-1331835457.jpg

Uploaded with ImageShack.us

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa ostatnie paski, dwa ostatnie foto, raczej nie będzie więcej :)

i bardzo dobrze :) , bo przez te Twoje zdjęcia coraz częściej przechodzą mi przez głowę myśli czy nie zbłądziłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na 4 zdjeciu widze linke spadochroniarska spleciona ;p mam to samo tyle ze desert :)

SEIKO RULEZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek ma to do siebie, że na jakim pasku nie będzie to i tak wygląda rewelacyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza skromna , ale wygląda ok. Na pierwszy rzut oka zobaczyłem na dwunastej 122 :)

"Lotnik skrzydlaty władca świata bez granic , ze śmierci drwi , a życiu prosto w twarz się śmieje..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rewelacyjny, chętnie sam bym kupił ten model. Może ktoś chciałby sprzedać? priv mile widziany:)Gdzie można takiego dostać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek jest wspaniały. Szkoda że uciekł mi sprzed nosa ostatni egzemplarz w Time Trendzie w Krakowie. Masywny ale nie za bardzo, spory ale też niezbyt wielki, bardzo dobrej jakości bransoleta, w samych superlatywach można go opisać, to chyba jedna z najciekawszych propozycji Seiko z wodoszczelnością 100m i mimo że nie ma 200m i zakręcanje koronki to mnie się bardziej podoba i odpowiada niż np. Monster (a miałem 3 Monstery więc wiem co piszę). Jest bardziej uniwersalny że tak powiem dostojny niż Monster, bardziej można poszaleć z paskami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek świetny, ale mi kojarzy się przede wszystkim z chorą polityką cenową Time trend. Swego czasu kosztował około 400 PLN, potem cena wzrosła dwukrotnie (!). Dalej już jej nie śledziłem, bo stwierdziłem że ktoś chyba sobie ze mnie żarty stroi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek świetny, ale mi kojarzy się przede wszystkim z chorą polityką cenową Time trend. Swego czasu kosztował około 400 PLN, potem cena wzrosła dwukrotnie (!). Dalej już jej nie śledziłem, bo stwierdziłem że ktoś chyba sobie ze mnie żarty stroi.

Żarty?

A co powiesz na to?

http://cgi.ebay.pl/SEIKO-SAMURAI-SBDA001-TITANIUM-WRISTWATCH-PROSPEX-Exc-/160638470550?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2566cc8996

Pewnie BFS idzie w ślady starszego brata :)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.