Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Degustatorr Noir

Seiko ORANGE MONSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mateusz001

Odebrałem jest ....piękny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odebrałem jest ....piękny

Gratulacje niech się dobrze nosi, także nabyłem nie tak dawno Seiko z tym że model SKX 007 to jeden z moich najbardziej ulubionych zegarków bardzo często gości na moim nadgarstku.

post-63054-0-19794100-1384206707_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny ten monster i 007, z tym ze deczko mogły by byc większe (jak dla mnie oczywiście)

ja noszę frankenmonstera i rozmiar zrówno jak i luma - miodzio:)

trzeba Panowie kolekcjonowac te zegarki bo zaraz komuś z Seiko odbije i zakonczą produkcję :)

It's not Your music
It's not Your clothes
It's not Your favourite colour
It's Your watch that tells most about who You are!
---------------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na szczęście dwa: i monstera i bonda... Stałe miejsce w kolekcji do śmierci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarekw wersji Orange zawsze poprawia humor :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak człowiek czyta i się tak napatrzy i napatrzy.... Polowanie rozpoczęte, na szczęście pojawiają się na naszym bazarku co jakąś chwilę...

Oglądając zdjęcia, nasuwa się myśl, że bransoleta jest równie piękna jak i sam zegar...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie.... Czytam, czytam... I.... Mam orient ray od niedawna, skx007 w drodze, a już mam ochotę na monsterka... Chociaż mi sie podoba się nowy srp313 Dracula :) tylko po co mi 3 divery? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaj Orienta, SKX bardziej funkcjonalny szklo i bezel tak sie nie rysuje, poza tym jest bardziej hmmmm meski :) i dokup pomaranczowego monstera bedzie jak znalazl na plaze i inne wakacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie.... Czytam, czytam... I.... Mam orient ray od niedawna, skx007 w drodze, a już mam ochotę na monsterka... Chociaż mi sie podoba się nowy srp313 Dracula :) tylko po co mi 3 divery? :)

Trzy divery to żadna ilość :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaj Orienta, SKX bardziej funkcjonalny szklo i bezel tak sie nie rysuje, poza tym jest bardziej hmmmm meski :) i dokup pomaranczowego monstera bedzie jak znalazl na plaze i inne wakacje :)

No właśnie nie bardzo mi orange podchodzi a Dracula właśnie to plan z myślą o wakacjach. Nie wiem czy orienta sprzedam bo to pierwszy automat i podoba mi ise kolor... Czyli w sumie chyba wyjścia nie ma. Trzeba mieć wszystkie. Ray i skx na zmianę a jako wariacja na cieplejsze dni i sportowe weekendy Dracula.... :)

Najlepiej chyna potrzymac wszystkie kilka miesięcy i zobaczyć, który cześciej wchodzi na ręke....

A moze orange na zywo tez by mnie zachwycił?

Moze te 3 divery to faktycznie błąd i trzeba pomyśleć o ..... pięciu, siedmiu? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A trafić na bazarku monstera to chyba sztuka... Widać są bardzo chodliwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A trafić na bazarku monstera to chyba sztuka... Widać są bardzo chodliwe

Dlatego że to dobry zegarek za niewielkie pieniądze .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Monstera pomaranczkę, i moim zdaniem na żywo dużo traci. Jest trochę maławy i raczej ginie na ręce a kolor tarczy pomarańczowy w realu bardziej przypomina marchewkę.

Ale i tak uważam że zegar wart swojej ceny

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.