Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Woytec60

Raymond Weil Nabucco Auto GMT

Rekomendowane odpowiedzi

post-28051-0-30967400-1331839758.jpg<

post-28051-0-31826200-1331839748.png

post-28051-0-50888300-1331839749.jpg

post-28051-0-33067500-1331839750.jpg

post-28051-0-51688600-1331839751.jpg

post-28051-0-68932800-1331839752.jpg

post-28051-0-87455300-1331839753.jpg

post-28051-0-05369100-1331839755.jpg

post-28051-0-93670200-1331839756.jpg

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miodzio! Brałbym i cieszył oko z zakupu :(:(:lol:

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś się zdecydował na któregoś z RW, to daj znac. Swego czasu firma w której pracuje miała zniżki na te zegarki.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś się zdecydował na któregoś z RW, to daj znac. Swego czasu firma w której pracuje miała zniżki na te zegarki.

Michał, poszło PW.

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, co sądzicie o tej marce i jej awaryjności ? Dziś byłem oglądać ten zegarek i szczerze przyznam że wykonanie jest na wysokim poziomie. Czy za te pieniądze warto ten model kupić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten biało niebieski rewelacja :) . Marka w Polsce mało znana z niezbyt ciekawym logo :) ale zegarki naprawdę wysokiej jakości. Miałem kiedyś styczność na żywo z pewnym modelem tej marki i byłem pod wrażeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi osobiście najbardziej przypasił ten biało niebieski tak jak marcomartin pisze, jest the best, chociaż niektórzy nie lubią białych tarczy. te RW w ogóle świetne, tam jest też wersja karbonowa czy mi sie tylko wydaje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj sobie pochodzilem chwile po sklepach i wszędzie są zniżki na RW od 15 do 30% Nawet Freelancera obniżyli z 2200 do 1500. Swoją drogą RW jest w Irlandii tak popularny jak Certina w pl czy Hamilton w stanach, na każdym rogu można spotkać te zegarki.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektórzy to mają dobrze, w Irlandii w ogóle zegarki tańsze, a jak jeszcze sie rabat trafi, mi się osobiście bardziej podoba Nabucco niż Freelancer, też w sumie zależy który, za 1500 to chyba ten classic, a nie z chronografem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie że chronograph. Czy ja wiem czy tansze? Napewno rabaty sa tutaj większe.

Ile w pl kosztuje Freelancer chrono? Tutaj przed obniżką 2200 euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz kiedys pisalem, w Galerii Mokotow na Weila jest 40% upustu. Moze jeszcze cos zostalo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz kiedys pisalem, w Galerii Mokotow na Weila jest 40% upustu. Moze jeszcze cos zostalo...

W którym sklepie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salon Noble Place.

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1 nie orientuje sie ile w Polsce, ale co do rabatów to czytając powyższe posty... :rolleyes: 40% ! to jest coś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salon Noble Place.

No to muszę się wybrać :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 lata temu dałem żonie Raymonda Weila i to byłznakomity wybór!!!:). Mimo pozłacanej koperty ni diabła nic nie schodzi. Mimo włażenia do kajaków nie paruje (choć ma waterproof do 30 m). Dokładność? ZNAKOMITA ! Mam wprawdzie lepsze zegarki od żony, bo IWC i JLC, ale w przedziale cenowym typu 3000 złotych miażdży konkurencję, szczególnie Longinesa, który przysypia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie ten model tez mi sie podoba.i zastanawiam sie czy kto ma jakiegos RW meskiego ;) i do jakiej bardziej znanej firmy mozna by je przyrownac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle że właśnie do Linginesa, Eposa. Jakość wysoka, bardzo dobre zegarki, choc firma nie jest jakoś rozpoznawalna poza kręgami zegarkowymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.