Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, co myślicie o tym że zamiast Moscow Classic było samo M.C?

Jest jeszcze możliwość taka?

+++In hoc signo vinces+++

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualna lista:

1. DjSamerA - ZAPŁACONE (STAL)

2. Jimi Jump - ZAPŁACONE (PVD)

3. _Łukasz - ZAPŁACONE (STAL)

4. wieslaws - ZAPŁACONE (STAL)

5. bogdancz - ZAPŁACONE (STAL)

6. vvv - ZAPŁACONE (STAL)

7. hendrix89

8. IqSebcio - ZAPŁACONE (PVD)

9. Budrys0 - ZAPŁACONE (STAL)

10. Bosman - ZAPŁACONE (PVD)

11. Obłomow - ZAPŁACONE (STAL)

12. rob rz - ZAPŁACONE (STAL)

13. nillu - ZAPŁACONE (STAL)

14. publisher - ZAPŁACONE (STAL)

15. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

16. Chorwat - ZAPŁACONE (STAL)

17. Kosh777 - ZAPŁACONE (STAL)

18. Marcinkowski - ZAPŁACONE (PVD)

19. ejoker - ZAPŁACONE (PVD)

20. Pinus - ZAPŁACONE (STAL)

21. MaZoK - ZAPŁACONE (STAL)

22. gourmet

23. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

24. Tubabi - ZAPŁACONE (PVD)

25. an-sus

26. lob - ZAPŁACONE (STAL)

27. Mikołaj N

28. mihumor - ZAPŁACONE (PVD)

29. czwartywymiar

30. Radoha - ZAPŁACONE (STAL)

31. lk82

32. Marcinkowski - ZAPŁACONE (STAL)

33. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

34. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

35. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

36. Shymel - ZAPŁACONE (PVD)

37. panomeik

38. Ewas1 - ZAPŁACONE (STAL)

39. szjab - ZAPŁACONE (PVD)

40. oprzemyslaw - ZAPŁACONE (STAL)

41. lfkp - ZAPŁACONE (STAL)

42. marek2 - ZAPŁACONE (STAL)

43. Nasir

44. Kazio - ZAPŁACONE (PVD)

45. Sąsiad

46. Antiquarius.Maximus

47. smyr - ZAPŁACONE (STAL)

48. Piotr1974

49. wally - ZAPŁACONE (STAL)

50. Dariusz Cwajda

STAL: 26 sztuk

PVD: 12 sztuk

Czekamy na wpłatę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedlugo bedzie wyznaczony termin wplat mijal, czy wtedy niezaplacone zegarki wroca do puli sprzedazy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale z tymi paskami to już zgłupiałem zupełnie ...jesli otrzymam zegarek w wersji z PVD to jaki tam bedzie pasek? rozumiem ,ze"fabryczny" MC -czarny skórzany ,ale czy z przeszyciami bialo-czerwonymi czy bez ? czy w wersji PVD sprzaczka(klamra) paska bedzie też czarna czy stalowa?

Jednoczesnie rozumiem ,ze te zapisy na pasek ,to sa zapisy na DODATKOWY pasek-czy tak? Z góry dziekuje za odpowiedż....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się zmieniła sytuacja z wpłatami? Pasek będziesz miał ten, co sobie zamówisz w drugim temacie, a zapięcie PVD miało być pytanie do Pattiniego, ale nie wiem, czy poszło. Ale raczej będzie zapięcie normalne w stali :D

Ja zapłacę na dniach, już jestem prawie pewien, że chcę PVD ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W standardzie otrzymujesz oryginalny pasek od MC z przeszyciem biało-czerwony. Niestety nie mam pojęcia czy w wersji PVD klamra jest też czarna.

Temat o zapisach na pasek traktuje o pasku dodatkowym Pattini, za którego oczywiście trzeba będzie dodatkowo zapłacić ;)

EDIT: @Hendrix89 chyba się mylisz, od MC dostajemy pasek w komplecie, Pattini to dodatkowy pasek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, skrót myślowy. Chodziło mi, że ten z przeszyciami, jest, jak się go zamówi w drugim temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Martwia mnie te braki wplat blokujace caly temat, oraz brak kontaktu z osobami na niebiesko z listy, tylko Hendrix jest aktywny, reszta spi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też czekam w zasadzie na nich. Bo mając czas na wpłatę nie jestem w stanie zdecydować, który na 100%, wolę sobie margines zostawić. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontakt był ze mną kilkakrotnie mailem, wpłata dzisiaj od rana powinna być na koncie, tak jak deklarowałem mailem. Wysłałem maila z adresem do wysyłki. Dlaczego jestem na niebiesko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W standardzie otrzymujesz oryginalny pasek od MC z przeszyciem biało-czerwony.

Niech się JimiJump wypowie na ten temat bo mi się wydaje, że oryginalny pasek od MC będzie bez biało-czerwonego przeszycia i to jest jeden z powodów dla których narodził się pomysł zamówienia dodatkowego paska.

Kontakt był ze mną kilkakrotnie mailem, wpłata dzisiaj od rana powinna być na koncie, tak jak deklarowałem mailem. Wysłałem maila z adresem do wysyłki. Dlaczego jestem na niebiesko :D

Spokojnie. Przecież nie każdy siedzi 24 godziny na dobę na Forum a lista nie jest aktualizowana przez automat. Jak DjSamerA wróci to na pewno to odnotuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech się JimiJump wypowie na ten temat bo mi się wydaje, że oryginalny pasek od MC będzie bez biało-czerwonego przeszycia i to jest jeden z powodów dla których narodził się pomysł zamówienia dodatkowego paska.

Kurcze, to już sam nie wiem. W każdym razie jedno jest pewne - pasek od MC jest w komplecie (tylko nie wiadomo z jakim przeszyciem) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie, nie. Racja. Dlatego zamawiamy od Pattiniego, bo oryginał jest czarny, bo MC bierze gotowe paski od Poljota bodajże. Tak to wygląda chyba. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema ... Sorry za cisze z mojej strony ale mam lataninę po szpitalach ;) Na szczęście nie ja, ale bliska mi osoba.

Co do sprzączki - TYLKO STAL. na razie nie robią w Pattinim PVD ale w przyszłości kto wie ...

MC daje swój pasek ale BEZ BIAŁO CZERWONEGO PRZESZYCIA .

Ponadto ... wiele słyszałem opinii o marnej jakości pasków w zegarkach MC.

Wpłaty zostaną uaktualnione ... jednak BRAKUJE jeszcze dobre kilkanaście wpłat !!!! Chłopaki ogarnijcie się ! (Ci co nie wpłacili !!! )

Kto nie da rady niech pisze na PW że nie da rady albo jakakolwiek informacja !!!

Zostanie rozesłane ponaglające PW do niebieskich userów... żeby się psia kość określili co robią ... bo wszystko zaś stoi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założenie, że wszyscy uczestnicy forum są poważni jest trochę na wyrost (c'est la vie).

Wiem, że jest koniec miesiąca, ale osoby poważnie zainteresowane powinny napisać że np do wpłacą 2 listopada i każdy chyba zrozumie.

Proponuję szukać kolejnych osób a listę zamknąć jak będą wpłaty - najwyżej komuś trzeba będzie oddać kasę.

Jak ktoś traktuje nas wszystkich niepoważnie to nie może oczekiwać że wszyscy mają czekać aż łaskawie zapłaci lub napisze "sorry ale .."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinus, całkowicie się zgadzam. Myślę, że ~2 tygodnie to wystarczający czas na podjęcie decyzji. Dłuższe czekanie w nadzieji, że jednak wpłacą tylko niepotrzebnie przedłuża projekt. Proponuję ustalić sztywno termin wpłat np. do końca tego tygodnia i jeśli wpłaty się nie pojawią to zwolnić te miejsca dla osób z listy rezerwowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już określiłem, że jak wcześniej nie zdecyduję ostatecznie stal/pvd, to dostaję sygnał: "za 2 dni wysyłam kasę, hendrix, czekam na przelew". Ode mnie przelew idzie od kilku sekund, jak wysyłam w nocy, to o 7 rano już jest także jestem w 100% dyspozycyjny, ciągle mam telefon z netem, także mail i możliwość przelewu online mam 24 godziny na dobę ;)

Z resztą non stop się tu wypowiadam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpłacę na 100% ale jeszcze myślę czy stal czy PVD-liczę na wyrozumiałość jestem jednym z ostatnich którzy wpisali się na listę i potrzebuję troszkę czasu.A tak właściwie to jaki ostateczny termin obowiązuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialo byc dwa tygodnie od zamkniecia listy, wiec termin mija na dniach. Biorac pod uwage swieta proponuje ustalic ostateczny termin na 7 listopada, bedzie po wyplacie :( W miedzyczasie mozemy otworzyc znowu liste rezerwowa, moze nawet wystawic temat w dziale "sprzedam" ? Duzo ludzi niewie o calej akcji, ja np dowiedzialem sie ze stopki Chorwata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualna lista:

1. DjSamerA - ZAPŁACONE (STAL)

2. Jimi Jump - ZAPŁACONE (PVD)

3. _Łukasz - ZAPŁACONE (STAL)

4. wieslaws - ZAPŁACONE (STAL)

5. bogdancz - ZAPŁACONE (STAL)

6. vvv - ZAPŁACONE (STAL)

7. hendrix89

8. IqSebcio - ZAPŁACONE (PVD)

9. Budrys0 - ZAPŁACONE (STAL)

10. Bosman - ZAPŁACONE (PVD)

11. Obłomow - ZAPŁACONE (STAL)

12. rob rz - ZAPŁACONE (STAL)

13. nillu - ZAPŁACONE (STAL)

14. publisher - ZAPŁACONE (STAL)

15. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

16. Chorwat - ZAPŁACONE (STAL)

17. Kosh777 - ZAPŁACONE (STAL)

18. Marcinkowski - ZAPŁACONE (PVD)

19. ejoker - ZAPŁACONE (PVD)

20. Pinus - ZAPŁACONE (STAL)

21. MaZoK - ZAPŁACONE (STAL)

22. gourmet

23. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

24. Tubabi - ZAPŁACONE (PVD)

25. an-sus

26. lob - ZAPŁACONE (STAL)

27. Mikołaj N

28. mihumor - ZAPŁACONE (PVD)

29. czwartywymiar

30. Radoha - ZAPŁACONE (STAL)

31. lk82

32. Marcinkowski - ZAPŁACONE (STAL)

33. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

34. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

35. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

36. Shymel - ZAPŁACONE (PVD)

37. panomeik

38. Ewas1 - ZAPŁACONE (STAL)

39. szjab - ZAPŁACONE (PVD)

40. oprzemyslaw - ZAPŁACONE (STAL)

41. lfkp - ZAPŁACONE (STAL)

42. marek2 - ZAPŁACONE (STAL)

43. Nasir

44. Kazio - ZAPŁACONE (PVD)

45. Sąsiad

46. Antiquarius.Maximus

47. smyr - ZAPŁACONE (STAL)

48. Piotr1974

49. wally - ZAPŁACONE (STAL)

50. Dariusz Cwajda

STAL: 26 sztuk

PVD: 12 sztuk

Czekamy na wpłatę!

=========================================================================

UWAGA!

Ostateczny termin (deadline) na wpłatę zarezerwowanego zegarka upływa: 9 listopada 2011 roku!.

Osoby, które jeszcze nie wpłaciły otrzymają 2 razy PW (1 - upomnienie, 2 - kolejne upomnienie i ostrzeżenie o wykreśleniu z listy).

Jeśli po tym terminie nie otrzymamy wpłaty, osoba zostanie ostatecznie wykreślona z listy chętnych, a numer zegarka, który był zarezerwowany - będzie ponownie udostępniony do zarezerwowania!

Od razu ostrzegam: Nie będą uwzględniane tłumaczenia typu: "Nie wiedziałem", "Nikt mnie nie poinformował", "Nie mam jeszcze pięniędzy" itp.

Z każdą osobą się kontaktujemy, więc nie ma możliwości pominięcia kogokolwiek z listy. Nam również zależy, aby projekt przeszedł do etapu realizacji...

Przypominam również, że listwa rezerwowa jest nadal otwarta i chętni na zegarki są mile widziani :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy post więc wypada się przywitać. A tak bardziej merytorycznie, to od dłuższego czasu interesuje mnie ten temat a konkretniej zegarek. Na początku nie byłem zainteresowany zakupem bo "rusków" u mnie dostatek (właściwie to tylko takie posiadam :(), ale w sumie czarnego (PVD) jeszcze nie mam i nie ukrywam że chciałbym go posiąść. Reasumując chciałbym być brany pod uwagę jeśli ktoś z ekipy by się wykruszył, nie zapłacił w sensie, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy post więc wypada się przywitać. A tak bardziej merytorycznie, to od dłuższego czasu interesuje mnie ten temat a konkretniej zegarek. Na początku nie byłem zainteresowany zakupem bo "rusków" u mnie dostatek (właściwie to tylko takie posiadam :(), ale w sumie czarnego (PVD) jeszcze nie mam i nie ukrywam że chciałbym go posiąść. Reasumując chciałbym być brany pod uwagę jeśli ktoś z ekipy by się wykruszył, nie zapłacił w sensie, pozdrawiam.

Witaj !

Zapraszam w takim razie TU :

http://zegarkiclub.p...802#entry712802

I będzie pewne że nikt o Tobie nie zapomni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy post więc wypada się przywitać. A tak bardziej merytorycznie, to od dłuższego czasu interesuje mnie ten temat a konkretniej zegarek. Na początku nie byłem zainteresowany zakupem bo "rusków" u mnie dostatek (właściwie to tylko takie posiadam :)), ale w sumie czarnego (PVD) jeszcze nie mam i nie ukrywam że chciałbym go posiąść. Reasumując chciałbym być brany pod uwagę jeśli ktoś z ekipy by się wykruszył, nie zapłacił w sensie, pozdrawiam.

Witamy serdecznie! :)

Jeśli wyrażasz chęć zakupu Naszego zegarka MC, to (tak jak już napisał _Łukasz) napisz tam posta z treścią, że jesteś chętny.

Jest tam lista rezerwowa. Mamy w tej chwili sytuację, że kilkanaście osób nadal nie wpłaciło za swoje zegarki. Jeśli do 9 listopada 2011 roku nie wpłacą pieniędzy, zostaną wykreśleni z listy.

W takiej sytuacji osoby z listy rezerwowej mają pierwszeństwo do zarezerwowania zwolnionych numerów zegarków! Proszę o tym pamiętać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.