Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz Wam zamieszam w głowie :D

premium.jpg

Sprawdzałam, jakby ten nasz projekt wyglądał w wersji "gold" i "red gold" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chcem złotko, ja chcem! Ale chyba to nie będzie zbyt fajnie położone, bo jakoś nie wierzę, w złocone zegarki, nie dziś. 30 lat temu jeszcze, ale nie teraz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko z innej beczki, przeleciałem przez kilka tematow ale nie znalazłem odp. Czy nasz projekt finalny jest zaakceptowany juz przez firmę? Czy mogą chcieć zmodyfikowac jeszcze tarczęnp. dodając swoje nazwy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super ,gratulacje! Ile teraz potrwa twoim zdaniem JimiJump cykl produkcyjny oraz rozesłanie zegarków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozesłanie zegarków 1-2 popołudnia od momentu odebrania ich z MC.

Co do produkcji ... od momentu dokonania przelewu ... jakieś 90 dni

Tak więc dobrze licząc ........... koniec lutego, początek marca ... no to na Wielkanocny prezent będzie jak ulał !:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem na Gwiazdkę :)

Edit: oczywiście żart :) czekanie nawet mi się podoba :D

Witku, moja propozycja pomocy jest wciąż aktualna, tak gwoli przypomnienia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozesłanie zegarków 1-2 popołudnia od momentu odebrania ich z MC.

Co do produkcji ... od momentu dokonania przelewu ... jakieś 90 dni

Tak więc dobrze licząc ........... koniec lutego, początek marca ... no to na Wielkanocny prezent będzie jak ulał !:D

Przynajmniej dwa popołudnia to Ty kolego spędzisz na sortowaniu,adresowaniu ,sprawdzaniu i pewnie jeszcze jakimś innym .....niu, a dopiero potem wysyłka :) ,ale będziemy Ci wszyscy wdzięczni a i gdzie byś się pewnie nie ruszył w naszym pięknym kraju pewnie zawsze znalazłby się ktoś kto by i piwko postawił za ten trud...A czy termin 90-ciu dni dla MC jest terminem sztywnym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ciężko powiedzieć ... ale podpisując z nimi umowę (na gębę nie będę niczego załatwiał Tym bardziej że dziesiąt kilka tysięcy to kosztuje ) tak więc w umowie będą najlepsze dla nas warunki ... postaram się by było to do 90 dni .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz Wam zamieszam w głowie :)

premium.jpg

Sprawdzałam, jakby ten nasz projekt wyglądał w wersji "gold" i "red gold" :D

Jak mi się będzie chciało to zrobię sobie kopertę z różowego złota i zobaczymy jak to live wygląda. :)

Później się to przetopi najwyżej :)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że dobrnęliśmy :D

Sprawdzałam, jakby ten nasz projekt wyglądał w wersji "gold" i "red gold" :)

nie przemawiają do mnie, ale mi w ogóle złoto się nie podoba :)

P.S. Trochę pokopałem i wyszło mi, że pierwotny temat, który tak rozwinęliśmy zaczął się 28 marca 2010, wychodzi więc na to, że dostaniemy zegarek na drugą rocznicę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Na początek gratulacje częściowe (bo to nie jest jeszcze koniec tematu) dla DjSamery i Jimi Jumpa, oraz podziękowanie - też częściowe, za całokształt. Dziękuję też wszystkim z listy, że potrafiliśmy zebrać się do kupy, choć nie groziła nam żadna wojna.

Jeśli będzie potrzeba, jestem do dyspozycji - kontakt na maila.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór. DjSamer i Jimi Jump - gratulacje. Wspaniała robota. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten koniec lutego bylby wymarzonym terminem... Skoro nie udalo sie zdazyc z prezentem na gwiazdke to moze chociaz na urodzinki sie uda :)

Gratuluje finalizacji listy i czekam na dalsze wiesci (teraz juz o realizacji zamowienia;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam pojawilem sie tu kilka dni temu przez przypadek patrze na forum a tu taka atrakcja zegarek robiony w limitowanej serii nic tylko brac :D szkoda ze tak pozno sie tu znalazem Dziekuje wszystkim ktorzy brali udzial przy realizacji tego projektu i ze głównodowodzacy jimijump zgodzil sie podnies limitacje do 55szt. Teraz tylko czekac na odbior pozdrawiam rolo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze się, że w końcu skompletowaliśmy listę :D

W przyszłym tygodniu Jimi robi zamówienie w MC - wyślemy pieniądze i projekt przejdzie do etapu realizacji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca mi wiara w spoleczenstwo polskie, jednak potrafimy dzialac wspolnie nie tylko przeciw najezdzcy :D Dj i Witek moje szczere uznanie.

Osoby ktore olaly nas i blokowaly temat bez slowa wyjasnienia - a zeby was obesralo. Zalujcie i gryzcie pazury bo takiego sikora przegapic to frajerstwo, skozystali rezerwowi.

Osoby ktore nazwaly projekt odpustem i zenada niech poszukaja betonowej duzej sciany, wezma solidny rozped ,przyp... Z calej sily lbem i wsluchaja sie w rozchodzace sie echo.

Pozdrawiam wszystkich zaangazowanych i cierpliwie czekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszy mnie fakt, że udało mi się załapać rzutem na taśmę z listy rezerwowej :D, i bardzo szybko została zamknięta

cała lista. Teraz tylko czekać na finał za 3 miesiące :)

DjSamera i Jimi Jump gratulacje za wytrwałe dążenie do celu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również załapałem się w ostatnim momencie.

Dziękuję wszystkim zaangażowanym w projekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.