Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Aha .., dziś dostałem wiadomość z MC. Chyba dobrą ...

Cena zegarka ze wszystkimi zmianami(Nie będzie dwu kolorowego przeszycia na pasku - niestety :( Ale obiecali jeszcze poszukać czegoś i pomóc :( )

to : 798.27 zł brutto. Czyli jest lepiej. Było 878 zeta.

Wszystko dadzą radę dla nas zrobić i nie ma żadnego problemu w naszych projektach.

Witam ,rzadko wchodze na to forum więc dopiero zauważyłem,ze akcja z klubowym ruskiem dobiega szczęśliwie finału ...pare pytań :

-ta cena 798,27 to w wersji FULL z czarnym PVD -koperta czy bez PVD i czy wtedy koperta jest stalowa(kolor stalowy) ?

-kiedy i komu trzeba zaplacic?

-czy istnieje mozliwośc rezerwacji okreslonego numeru?

-kiedy bedzie realizacja dostawy ?

-od kilkunastu juz lat nie posiadam zadnego ruska wiec troche naiwnie spytam jak wyglada w praktyce ich serwis na dziś w Polsce?

z góry przepraszam za byc może banalne pytania ,ale ten temat jest w dwóch rozbudowanych watkach i trudno już się połapac..

ogolnie inicjatywa mi sie bardzo podoba i jej kibicuje...na teraz jestem zdecydowany na zakup w 90% ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ,rzadko wchodze na to forum więc dopiero zauważyłem,ze akcja z klubowym ruskiem dobiega szczęśliwie finału ...pare pytań :

-ta cena 798,27 to w wersji FULL z czarnym PVD -koperta czy bez PVD i czy wtedy koperta jest stalowa(kolor stalowy) ?

-kiedy i komu trzeba zaplacic?

-czy istnieje mozliwośc rezerwacji okreslonego numeru?

-kiedy bedzie realizacja dostawy ?

-od kilkunastu juz lat nie posiadam żadnego ruska wiec trochę naiwnie spytam jak wygląda w praktyce ich serwis na dziś w Polsce?

z góry przepraszam za być może banalne pytania ,ale ten temat jest w dwóch rozbudowanych watkach i trudno już się połapac..

ogolnie inicjatywa mi się bardzo podoba i jej kibicuje...na teraz jestem zdecydowany na zakup w 90% ...

Witam

Ciesze się że pytasz i że jesteś zainteresowany :(

1. 798 zeta to cena bez pvd czyli stalowy kolor. Zobaczymy ilu chętnych będzie chętnych na PVD, czy MC się zgodzi na realizacji "czarnucha".

2. Kiedy ? ... mam nadzieję że już niebawem. Nie chce pobierać opłaty za coś co jeszcze nie jest w 100% pewne :(

Mam numer konta na który będą wszyscy wpłacać kasiorę i później MC wystawia fakturę i płacimy zaliczkę 50 % Przelewam kasiorę na Konto MC wraz z listą osób i czekamy 3 miechy aż napłodzą dla nas te zegarki.

Kazdy kto zapłaci dostanie wiadomość potwierdzającą przelanie kasy na konto MC - żebyśmy wszyscy byli spokojni że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.

Serwis MC jest w Polsce na miejscu w Szydłowie w siedzibie MC, więc jak coś by się niedaj Boże złego stało z zegareczkiem to nie trzeba do Rosji odsyłać maleństwa :(

Co do wyboru numerów... 1 jest już zarezerwowany i zostanie wystawiony na jakiś słuszny cel. Kto da więcej - tego zegarek.

Po wczorajszej tragedii w Płocku myślę nad zlicytowaniem go dla rodziny Marka Szufy.

Na resztę numerów zrobimy otwartą listę i będzie można się wpisywać na numerki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

dopiero się zarejestrowałem, ale wątek śledzę od dość dawna, projekt wyszedł bardzo fajnie, a że poprzedni post odpowiada na moje pytania, to pozostaje mi się tylko dopisać do listy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ciesze się że pytasz i że jesteś zainteresowany :)

1. 798 zeta to cena bez pvd czyli stalowy kolor. Zobaczymy ilu chętnych będzie chętnych na PVD, czy MC się zgodzi na realizacji "czarnucha".

2. Kiedy ? ... mam nadzieję że już niebawem. Nie chce pobierać opłaty za coś co jeszcze nie jest w 100% pewne :)

Mam numer konta na który będą wszyscy wpłacać kasiorę i później MC wystawia fakturę i płacimy zaliczkę 50 % Przelewam kasiorę na Konto MC wraz z listą osób i czekamy 3 miechy aż napłodzą dla nas te zegarki.

Kazdy kto zapłaci dostanie wiadomość potwierdzającą przelanie kasy na konto MC - żebyśmy wszyscy byli spokojni że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.

Serwis MC jest w Polsce na miejscu w Szydłowie w siedzibie MC, więc jak coś by się niedaj Boże złego stało z zegareczkiem to nie trzeba do Rosji odsyłać maleństwa :)

Co do wyboru numerów... 1 jest już zarezerwowany i zostanie wystawiony na jakiś słuszny cel. Kto da więcej - tego zegarek.

Po wczorajszej tragedii w Płocku myślę nad zlicytowaniem go dla rodziny Marka Szufy.

Na resztę numerów zrobimy otwartą listę i będzie można się wpisywać na numerki.

Dzięki za szybką odpowiedż....jesli bedzie cały czarny (PVD) i jeśli moge dostac numer 44 to ... DECYDUJE SIĘ....pozdrawiam gorąco i cieszę się,ze są jeszcze ludzie którym się coś chce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję :) jeszcze dużo pracy przede mną w negocjacjach i ustaleniach końcowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy będzie temat bliższy finalizacji?

Bo jak to by była kwestia tylko tych 50 użytkowników, to może by tak któryś z modów podpiął, i dodatkowo jak się da w tym skrypcie, żeby był w kilku kategoriach skopiował go do zegarków klubowych? Przynajmniej tak głośno myślę (ok, ok niech będzie, że nagrzałem się trochę na ten zegarek, a ja jak 5 latek jestem niecierpliwy i stąd te filozoficzne przemyślenia :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę uczestników rozważyć i ew. omówić z producentem możliwość zrobienia w ramach edycji polskiej części zegarków bez napisów i rysunków na tarczy z samą szachownicą. Jest to normalna praktyka. Tak klubowa Stowa była oferowana w wersji chronometrycznej i elabore. Flieger Stowa dostarcza się na wybór z logiem lub bez, na życzenie z datą, plus są specjalne wydania z ręcznym naciągiem. Limitka Steinhart Pilot Nav.B-uhr dla forum watch.ru dostępna w wersji z logo i "historycnej" wersji bez logo, na życzenie możno wybrać indywidualnie wskazówki w wykączeniu srebrzystym, błękit lub złotym, różne koronki. Dla siebie zamówiłem takiego pilota Steinhart bez logo z werkiem premium bez czernienia mechanizma z topowym wykączeniem w cyrkularne paski z mikroregulacją balansu i giloszowanymi kołami. Jestem pewien że na wersję ascetyczną zapisze się więcej chętnych. Osobiście brałbym tylko z szachownicą bez rysunków i napisów na tarczy i z srebrnymi wskazówkami. Chętnie dopłacę za kastomizację, dekorowanie mechanizma, przezroczysty dekiel z napisem dookoła "EDYCJA POLSKA".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Od wielu miesiącu podczytuję forum, dzisiaj się zapisałem.

Proszę o informację czy ja także mogę zapisać się na zegarek, czy jest to projekt dla :projektujących" mających wkład w przedsięwzięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Od wielu miesiącu podczytuję forum, dzisiaj się zapisałem.

Proszę o informację czy ja także mogę zapisać się na zegarek, czy jest to projekt dla :projektujących" mających wkład w przedsięwzięcie.

Aby projekt został zrealizowany wskazane jest abyś zdecydował się na zakup nawet kilku sztuk.

A na poważnie, możesz się zapisać, jak najbardziej.

Chociaż pierwsze zdanie też było poważne. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ... Szykujcie pieniążki ! :D

Jest dobrze.

By wyeliminować wszelkiego rodzaju narzekania i marudzenia udało się wynegocjować że :

- Projekt jaki powstanie będzie zastrzeżony i nie będzie "klepany" za rok w masowej serii przez MC. Będzie to Exclusive - nasza własna limitacja.

- Dostaniemy także dokument stwierdzający że zastosowane materiały są najwyższej klasy, luminova jest luminową a nie jakąś pseudo świecącą farbką itp

Dogaduje jeszcze kwestię samej już wysyłki zegarków. Jak i przez kogo i skąd.

Jak tylko będę miał jakieś nowe info ... dam znać,

Szykujcie KASĘ ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<ok> Ja już czekam z niepokojem i nadzieją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ... Szykujcie pieniążki ! :)

Jest dobrze.

By wyeliminować wszelkiego rodzaju narzekania i marudzenia udało się wynegocjować że :

- Projekt jaki powstanie będzie zastrzeżony i nie będzie "klepany" za rok w masowej serii przez MC. Będzie to Exclusive - nasza własna limitacja.

- Dostaniemy także dokument stwierdzający że zastosowane materiały są najwyższej klasy, luminova jest luminową a nie jakąś pseudo świecącą farbką itp

Dogaduje jeszcze kwestię samej już wysyłki zegarków. Jak i przez kogo i skąd.

Jak tylko będę miał jakieś nowe info ... dam znać,

Szykujcie KASĘ ! :)

Kasa naszykowana i czeka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie i zarazem wybaczcie, że tak długo się nie odzywałem. W każdym razie nadal chętnie będę uczestniczył i z radością obserwuję postępy :) Mam nadzieję, że finał już blisko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja naprawdę serio z tą kasiorą mówię !

Na PW będę rozsyłał Fakturę dla zainteresowanych. Jutro mam dostać na maila z MC.

Dlatego chciałbym wiedzieć JAKIE SĄ WYNIKI PRZEPROWADZANEJ WERYFIKACJI ??

Ile sztuk Brakuje ?!

Chcemy zapewne wszyscy wiedzieć. Ja będzie brakowało kilku sztuk ... to może uda mi się "wykupić" je by wszystko mogło się już zacząć.

Postaram się od MC uzyskać jeszcze renderingi naszego zegarka.

Poza tym będę musiał się tam chyba wybrać osobiście podpisać umowę ... Kuuuuuuuurde jak to daleko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt - kawał drogi do nich, a nie da się podpisać w tym Szydłowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty myślisz że o Czym ja mówię !?!?!?! ;) Jak się jest z małopolski ... to wszędzie jest DALEKO ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, myślałem, że o Rassiję Ci chodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę,że zastałem bardzo miłe wiadomości ;) czekam na szczegóły i trzymam kciuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna ... mam pomysł .... robimy ściepkę na benzynę ! ;) 490 km w jedną stronę .... Eeeeeeeeeeee nie jest aż TAK daleko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam znajomego w Szydłowie. Wioska jest mała ,pewnie wszyscy się znają . Może zadzwonić do niego aby przekonał dystrybutora aby załatwić to bardziej bezdotykowo??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko wiesz inaczej na człowieka patrzą jak osobiście się człowiek fatyguje. Tak mi się wydaje i przynajmniej do tej pory w interesach takie podejście zawsze u mnie działało ;)

Tak samo nie wyobrażam sobie nie jechać do chin na podpisanie kontraktu służbowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz absolutną rację. Jest możliwość to zaproponowałem B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz absolutną rację. Jest możliwość to zaproponowałem B)

A i dla tego Bardzo dziękuje za propozycję i zaangażowanie i chęć pomocy :)

Jak tylko coś będę wiedział więcej w temacie ... dam znać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.