Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja widzę. Co zrobić żebym widział normalnie to wrzucane przez Imageshack?

Jakiej przeglądarki używasz?

W Firefoxie to bym chyba wiedział jak przechytrzyć IS :)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie Safari. Jestem w terenie i korzystam z tel. W domu Firefox.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też używam Safari na Macu i wszędzie żaby :) Szlag człowieka trafić może..

Na innych forach nie ma tego problemu z IS...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może więc problem nie leży po stronie IS

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę. Mało tego, nie da się nawet "kliknąć żaby"

Takticu, odezwe się na pw.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, a teraz załadowałem foto przez IS i ja ją widzę, Wy też?

Ja widzę fotkę, ale ja jak wcześniej było mówione mam zablokowanego referera przez AVG, więc zawsze widzę zdjęcia a nie żaby.

Jak chcesz to kliknij teraz ten link testowy

TEST LINK

Możesz mieć dwa rezultaty:

1. Albo zostanie wykryte że przyszłeś z domeny zegarkiclub.pl

2. Albo bedziesz miał napis: You are very good, you hide your referer.

Jeśli bedziesz miał ten drugi rezultat, to zawsze bedziesz widział obrazki z IS.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszła opcja nr.1 i oczywiscie nadal wszedzie widzę te cholerne żaby..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszła opcja nr.1 i oczywiscie nadal wszedzie widzę te cholerne żaby..

No właśnie tak ma być. Jeśli wyjdzie opcja nr1 to widzisz żaby, jeśli wyjdzie opcja nr2, to nie widzisz żab.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-6402-0-68987600-1310230266_thumb.jpg

* i w KMZiZ....

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę prosić inne, polecane programy do wklejenia zdjęć? Oczywiście te które nie psują zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i żaby szlak trafił, dzięki Taktic :)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę prosić inne, polecane programy do wklejenia zdjęć? Oczywiście te które nie psują zdjęć.

http://www.upl.co/

Odkryłem dzisiaj :) ładuje zdjęcia 3 razy szybciej niż imageshack :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takie bardziej zasłużone? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotosik.pl całkiem znośny.

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys na nim wklejalem ale wydawalo mi sie ze gorsza jakosc..moze ten stan rzeczy minie bo przeciez na ogol wszscy tu wklejali przez imageshack..a milo czasem poczytac starsze watki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok widze wszystkie fotki dzięki sposobowi Taktica. Więc jak to jest z tym fotosikiem, nie psuję zdjęć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok widze wszystkie fotki dzięki sposobowi Taktica. Więc jak to jest z tym fotosikiem, nie psuję zdjęć?

Broń Boże nie fotosik....zdjęcia znikają po jakimś czasie.

Ta stronka którą podałem http://www.upl.co/ jest mega prosta i szybka. Według mnie najlepszy hosting. Bez durnowatych reklam i wyskakujących okienek jakie niedawno dodali gratisowo w imageshack.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd wiesz czy z tej strony zdjęcia nie znikają? Jakość zdjęć ok ? Wrzuć jakąś fote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Broń Boże nie fotosik....zdjęcia znikają po jakimś czasie.

Po jakim czasie ? No chyba że nie jesteś zalogowany i wrzucisz jako anonim. Ja trzymam tam fotki od 2007 roku i mają się dobrze.

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwer hostujący nie może "popsuć zdjęć" :)

dwa, nie lepiej założyć sobie konto na picassie, flickru etc. Tworzycie sobie albumy, wszystko pod ręką, posegregowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim fotosik jest płatny. Nie płacisz - robi kichę z jakością zdjęć i po jakimś czasie wyrzuca. Ja polecam www.otofotki.pl. Od dłuższego czasu tam wrzucam. Moje fotki na fotosiku poszły się kumkać już dawno, a te z "otofotki" wiszą.

Serwer hostujący nie może "popsuć zdjęć"

Oczywiście, że może, praktycznie wszystkie rekompresują zjdęcia zmniejszając ich jakość.

pawel1380, jeśli to test, to widzę, ale błagam - zmniejszaj zdjęcia przed wrzuceniem unsure.gif

Aha - po tej akcji imageshack jest dla mnie skreślony definitywnie. Niech się kumkają tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po jakim czasie ? No chyba że nie jesteś zalogowany i wrzucisz jako anonim. Ja trzymam tam fotki od 2007 roku i mają się dobrze.

Nie wiem...nie liczyłem ale wiem, że w galerii grom starych tematów i zdjęć zegarków które były kotwiczone na fotosiku już bezpowrotnie zniknęła. Do krótkoterminowego hostingu się nadaje ale zdjęć do galerii forumowej radzę nie umieszczać przez fotosika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.