Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tomislav1ster

Patek philippe skeleton

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam następujący problem. Widziałem jakiś czas temu będąc na studiach na ręce kolegi z roku zegarek skeleton firmy Patek Philippe. Jednakże nie miał on z tyłu na dekielku żadnej informacji o modelu. Szukałem na stronie patek philippe w modelach ale go tam nie ma. A na necie też nie potrafię znaleźć tego modelu. Dodam, że jest to pozłacany żółtym złotem skeleton,na skórzanym pasku, automat oczywiście. Może widzieliście kiedyś taki model gdzieś. Jak będę się widział z kolegą a będzie to dopiero w wrześniu to cyknę zdjęcia. Kolega powiedział, że dostał go kiedyś, ale nie interesuję się tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślisz, że twój kolega student miał na ręce zegarek za kilkanaście tysięcy zł? - mógł mieć

tylko skoro nie ma go na stronie w/w firmy to raczej miał zegarek za kilka złotych, który coś próbował udawać

czytaj tanią podróbkę z Chin!!!

nie bądź naiwny jak ON, chociaż On jest pewnie cwany a nie naiwny skoro nie ma nawet dobrej historyjki do tego zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burns , a który Patek kosztuje kilkanaście tys?? ;)

Widziałem takie Patki skieletony na tureckim bazarze za 2 USD.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega student zamożny. Zegarek za kilkadziesiąt/set tysięcy zł. Tylko pogratulować.

Ps - dostał go. Cóż za chojnych darczyńców ma ów kolega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam go aż tak dobrze. Można być bogatym i tego nie okazywać.

heheehehe dobre :rolleyes: a ma cos jeszcze za kilkadziesiat tysiakow?jak nosi taki zegarek to i ubiera sie pewnie tez dobrze...przynajmniej Lacoste koszulki i spodenki a do tego jakies Ralph Loreny i takie tam :angry: chyba ze Armani szyty na miare...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim wypadku noszenie zegarka za kilkanaście/kilkaset tysięcy zł zaprzecza tej zasadzie :rolleyes: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to juz lepiej :rolleyes:

czekamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem co poniektórych wypowiedzi, że student, to nie może mieć drogiego zegarka. Jestem ciekaw, czy oglądając moją szafę, czy półkę z perfumami sprawdzalibyście, czy połowa z nich nie jest podróbkami, bo skąd student może mieć tyle rzeczy za kilkanaście kafli. Czy rozbieralibyście na części samochody moich znajomych z uczelni, czy nie są podróbkami Mercedesa czy Porsche, bo skąd student ma brykę za np.: 300 kafli. Na pewno u nas na forum jest masa ludzi po dwadzieścia parę, którzy noszą fajne zegarki.

Ale jeśli chodzi o zegarek, to owszem zgodzę się, że jak czegoś nie ma na w oficjalnym wykazie, itp to należy podchodzić do tego z rezerwą. Pokażesz zdjęcie to zobaczymy. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, będzie okazja, zrobię zdjęcia lustrzanką.

przypominam, że czekamy na zdjęcia i szczegóły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.