Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

arbeiten100

Zegarek Charles Delon za 799zł- porada.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mój znajomy dostał na jakąś rocznicę zegarek Charles Delon za 799zł i chce mi go odsprzedać, gdyż ma już inny. Powiedział mi, że jest to model 2610, ale na internecie nie mogę takowych znaleźć. Widziałem tylko modele 2610/01 i 2610/03, ale one były zbyt tanie, zdjęć nie widziałem, gdyż to były stare aukcje z allegro( archiwum). Pomóżcie mi taki zegarek znaleźć w internecie. Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiadomo ile on będzie na mnie czekał, a nad zakupem zegarka zastanawiam się przez długi czas. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety internet przeważnie nie kłamie.

Daj spokój z tym, w tej cenie kup sobie po prostu prawdziwy zegarek.

Dodatkową korzyścią jest też to, że jeśli kupisz jakiś "markowy", pozbędziesz się ew. problemu z odsprzedażą, który już ma Twój znajomy.

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak szukałeś, ale wszystkie aktualne modele tej "marki" można bez problemu nabyć za mniej niż 1/10 podawanej przez Ciebie ceny. To o czymś (i o kimś - twoim koledze) świadczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno podajesz dobrą kwotę?

Nie powinno być 79 zł?

Zainwestuj w dobry zegarek, daj sobie spokój z Delonem :rolleyes:

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj sobie spokój. W tych pieniądzach to kupisz porządny zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek dostał on od kolegi, który pracuje w Niemczech. Był on w czarnym pudełku, na którym była cena 799zł.

To co zapamiętałem widząc go przez moment, to jedna czerwona wskazówka( chyba sekundnik) oraz dwa wyświetlacze( na górze i na dole).

Jeśli dacie radę to poszukajcie takowego zegarka ze zdjęciem( ja już nie daję rady). Może wam się coś skojarzy.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek dostał on od kolegi, który pracuje w Niemczech. Był on w czarnym pudełku, na którym była cena 799zł.

To co zapamiętałem widząc go przez moment, to jedna czerwona wskazówka( chyba sekundnik) oraz dwa wyświetlacze( na górze i na dole).

Jeśli dacie radę to poszukajcie takowego zegarka ze zdjęciem( ja już nie daję rady). Może wam się coś skojarzy.

Pozdrawiam.

to za miedzą metkują zegarki w złotówkach?

Po co Ci właściwie zdjęcia nic nie wartego delona?

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ta marka brzmi znajomo a no tak :angry: moja koleżanka ostatnio kupowała charlsa ale za 50 zł :rolleyes:. Też bym sobie dał spokój z tą firmą, za te pieniądze można już dostać fajny automat od seiko, albo jakiegoś ciekawego citizen'a (to kwarcowe) lub casio z waveceptorem i tough solar :angry:. Naprawdę moim zdaniem szkoda pieniędzy na zegarek "firmy zegarek" a jeśli już to nie za 799 zł tylko za 79 ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ta marka brzmi znajomo a no tak :rolleyes: moja koleżanka ostatnio kupowała charlsa ale za 50 zł :angry:. Też bym sobie dał spokój z tą firmą, za te pieniądze można już dostać fajny automat od seiko, albo jakiegoś ciekawego citizen'a (to kwarcowe) lub casio z waveceptorem i tough solar :angry:. Naprawdę moim zdaniem szkoda pieniędzy na zegarek "firmy zegarek" a jeśli już to nie za 799 zł tylko za 79 ;).

a Delon to nie chińszczyzna - tak mi się wydaje ... za 799 zł - jeśli miałby być kwarc to chyba

nawet jakiegoś Tissota można byłoby upolować, w mechanicznych wybór w tej cenie może mniejszy

ale faktycznie Seiko, Orient to spokojnie a może nawet jakiś swiss made niskobudżetowy

też jeszcze w tej cenie (można spróbować gdzieś u mniej uczęszczanych sklepach tam gdzie

jest towar tzw. leżący - czasem takie zegarki są nawet fajne - ja kupiłem rok temu

taką leżącą, nawet fajną, mechaniczną Grovanę za ok. 500 zł)

P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.