tarant 2971 #1 Napisano 23 Lipca 2011 Po dzisiejszej rozmowie z Jackiem - Ulanem postanowiliśmy przypomnieć, że umawialiśmy się wstępnie na kolejne spotkanie. Proponowane miejsce - Kłodzko - ze względu na dział zegarowy w tamtejszym Muzeum Ziemi Kłodzkiej ,urodę samego miasta jak też niezrealizowaną wizytę do Srebrnej Góry (Silberberg z Eppnerami...) - odległość od Kłodzka ok. 24 kmProponowany termin to 23 - 25 wrzesień 2011 (czyli od piątku wieczorem, do niedzieli w wersji maksymalnej). UWAGA PILNEZarezerwowałem dzisiaj wstępnie (tj. od 23.08.2011) 10 pokoi w pensjonacie "Sokółka" w samym centrum Srebrnej Góry (kliknij odnośnik poniżej). Rezerwacja jest ważna przez tydzień.Hotelik wygląda bardzo smakowicie - zobaczcie sobie wizualizację w 3D. W terminie 7 dni należy telefonicznie lub mailowo potwierdzić w pensjonacie uczestnictwo i przesłać zaliczkę w wysokości 50% kosztów (np w przypadku 2 noclegów dla 1 osoby za 120 złotych będzie to 60 zł, numer konta podany na stronie pensjonatu). Większość pokoi jest dwuosobowa - proszę się decydować, czy bierzecie pokój "solo" czy w towarzystwie.Przy rozmowie/korespondencji proszę powołać się na mnie (Piotr Tarantowicz) lub Klub Miłośników Zegarów. Proszę o poinformowane w tym temacie lub na priv o potwierdzeniu/opłacie rezerwacji. Po upływie tego terminu można oczywiście do nas dołączyć, ale noclegów proszę szukać samemu.... Pensjonat Sokółka W programie proponuję: - przyjazd w piątek - większość będzie raczej późno- w sobotę zwiedzanie Srebrnej Góry, twierdzy + praca w podgrupach - w niedzielę po śniadaniu (i spakowaniu się) wyjazd do Kłodzka, zwiedzanie Muzeum Ziemi Kłodzkiej, pożegnanie... Lista uczestników: - amroziuk (+2)- arturt- czasik + kompania (do 5 osób ) - dziadek- kiniol (jeśli się wyrobi...)- marek51- Piotr Ratyński - Ulan (+2)- WueM (bez noclegów wstępnie, ale kto wie...)- tarant (+1) 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #2 Napisano 23 Lipca 2011 Pisze sie na to z cala rodzinka - moj Jacek Junior ciagle wspomina ostatnie spotknie - nic tylko BIM-BAM.Zapraszamy wszystkich i kazdego z osobna. I z daleka i z bliska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #3 Napisano 23 Lipca 2011 Bardzo chętnie się zgłaszam.Można by pomyśleć o noclegu w Srebrnej Górze zajazd "Koniuszy" lub schronisko. Postaram się dowiedzieć więcej o noclegach. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #4 Napisano 23 Lipca 2011 Przyjadę w piątek około 23, proszę o rezerwację pokoju jednoosobowego. PozdrawiamPS. na dwie doby 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #5 Napisano 23 Lipca 2011 Na rezerwację jeszcze za wcześnie bo teraz nie mam kiedy tym się zająć. Ale jak wrócę z urlopów to podzwonię i popytam. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #6 Napisano 23 Lipca 2011 Wobec znikomej odległości pomiędzy Kłodzkiem a Srebrną Górą może faktycznie ta ostatnia jest lepszą "bazą". 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturt 0 #7 Napisano 25 Lipca 2011 Bardzo chętnie też się zgłaszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #8 Napisano 26 Lipca 2011 Proszę mnie też zapisać. Mam nadzieję, że tym razem nic mi już nie przeszkodzi... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2832 #9 Napisano 26 Lipca 2011 Jako, ze pochodze z Kłodzka to w miare moich skromnych możliwości moge cos pomoc 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #10 Napisano 26 Lipca 2011 Jako, ze pochodze z Kłodzka to w miare moich skromnych możliwości moge cos pomoc Jak masz jakieś namiary na spanie - proszę bardzo. Po informacji Adama zastanawiam się, czy nie lepiej nocować w Srebrnej Górze - ale to nic postanowionego... No i jeszcze jedno - dopisujesz się do listy ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #11 Napisano 26 Lipca 2011 Jako, ze pochodze z Kłodzka to w miare moich skromnych możliwości moge cos pomoc No to super Zawsze będzie tobie łatwiej załatwić wszystko na miejscu niż mi "korespondencyjnie i telefonicznie". 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2832 #12 Napisano 31 Lipca 2011 Jak masz jakieś namiary na spanie - proszę bardzo. Po informacji Adama zastanawiam się, czy nie lepiej nocować w Srebrnej Górze - ale to nic postanowionego... No i jeszcze jedno - dopisujesz się do listy ? Niestety w sprawie noclegu za wiele nie pomoge, bo zazwyczaj sypiam w domu Jednak - Kłodzko nie posiada hotelu, jest motel (Korona) - ztcw kiepski, jest takze kilka pokoi do wynajecia (Casa d'Oro) - ale b. drogich Nieopodal jest 3* hotel - cen i standardu nie znam Trudno mi cokolwiek doradzic nie wiedzac jaki standard Wam odpowiada Nie mam pojecia czy bede w tym terminie w Kłodzku dlatego na razie nie ma co dopisywac 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #13 Napisano 23 Sierpnia 2011 Proszę o dopisanie dodatkowych 2 osób - będę z synem i żoną. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #14 Napisano 23 Sierpnia 2011 Uzupełniłem wpis w pierwszym poście. Proszę o przeczytanie ! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #15 Napisano 23 Sierpnia 2011 Rezerwacja zrobiona ---> mail + wplata.Dzieki, wyglada super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #16 Napisano 23 Sierpnia 2011 Zapłaciłem... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #17 Napisano 28 Sierpnia 2011 Koledzy rezerwujcie miejsca, jeszcze czas ale... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #18 Napisano 28 Sierpnia 2011 Koledzy rezerwujcie miejsca, jeszcze czas ale... 2 dni... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #19 Napisano 28 Sierpnia 2011 Rezerwacja i przedpłata zrobiona. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #20 Napisano 28 Sierpnia 2011 No, to już jakoś sobie damy radę. Ale...moglibyśmy jeszcze liczniej sobie dać radę... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 119 #21 Napisano 28 Sierpnia 2011 Zamelduję się rano w sobotę, Noclegu nie rezerwuję, bo pewnie będę musiał wracać wieczorem, ale zobaczymy. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #22 Napisano 29 Sierpnia 2011 No niestety znowu nie dam rady, będę miał wtedy warsztaty zegarmistrzowskie w Warszawie (najprwdopodobniej). 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #23 Napisano 29 Sierpnia 2011 No niestety znowu nie dam rady, będę miał wtedy warsztaty zegarmistrzowskie w Warszawie (najprwdopodobniej).Szkoda! Moze kazdy z nas przywiezie jakis eksponat do wspolnego ogladania, jakas niespodzianke?Taka, rozpoczeta przez Wojtka, tradycja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #24 Napisano 1 Września 2011 Opłaciłem i potwierdziłem. Oczywiście postaram się coś przywieźć ze sobą - na pewno mój "Eppnerek" pojedzie na spacer w rodzinne strony 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #25 Napisano 1 Września 2011 Rozmawiałem przed chwilą z Panem Sokołowskim. Pokoje jeszcze są, ale nie ma co zwlekać, bo może się okazać, ze zostaną tylko miejsca w fortecznych lochach 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach