razq 0 #1 Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam,Czy miał ktoś styczność z tym modelem http://www.e-zegarek.pl/sklep/orient-701-strona1-orient-classic-automatic-7194.html? Oglądałem film na YT i muszę powiedzieć, że czarna koperta + złote wskazówki wyglądają świetnie. Zastanawiam się nad zakupem, ale chciałbym spytać czy warto i czy mechanizm jest "w miarę" Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polandd 0 #2 Napisano 10 Sierpnia 2011 Mechanizm bardzo dobry polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #3 Napisano 20 Września 2011 Mam ten zegarek w wersji koperta SS, czarna tarcza, srebrne wskazówki i indeksy. Od miesiąca robi mi +4 sekundy na dobę. Jest noszony codziennie od 8 do 19 i odkladany tarczą do góry w godz 19-8. Magia otwartego serca sprawiła, że jest moim najtańszym, ale ulubionym koszulowco-garniturowcem w kolekcji :-) Można kupic nowy za 684 zł z wysyłką. Polecam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pixa 0 #4 Napisano 29 Września 2011 Zastanawia mnie czym różni się model FDB08002B0 od DB08004B, wyglądają praktycznie tak samo. Sam również planuje zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #5 Napisano 29 Września 2011 Zastanawia mnie czym różni się model FDB08002B0 od DB08004B, wyglądają praktycznie tak samo. Sam również planuje zakup FDB08002B0 - czarna koperta pvd, zlote dodatkiDB080004B - stalowa koperta i stalowe dodatki 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pixa 0 #6 Napisano 29 Września 2011 FDB08002B0 - czarna koperta pvd, zlote dodatkiDB080004B - stalowa koperta i stalowe dodatki O, dzięki:) A nie orientujecie się może ile kosztuje serwis i ewentualna konserwacja takiego Orienta w przybliżeniu? To będzie mój pierwszy automat i chciałem się psychicznie przygotować na wszelkie dodatkowe wydatki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@wid 37 #7 Napisano 30 Września 2011 Mam ten zegarek w wersji koperta SS, czarna tarcza, srebrne wskazówki i indeksy. Od miesiąca robi mi +4 sekundy na dobę. Jest noszony codziennie od 8 do 19 i odkladany tarczą do góry w godz 19-8. Magia otwartego serca sprawiła, że jest moim najtańszym, ale ulubionym koszulowco-garniturowcem w kolekcji :-) Można kupic nowy za 684 zł z wysyłką. Polecam :-) Kolego, znajdź chwilę aby "cyknać" jakieś fotki tego zegarka. Jak go oglądałem to miałem wątpliwości co do wysokości koperty, czy mieści się to to pod mankietem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pixa 0 #8 Napisano 30 Września 2011 Kolego, znajdź chwilę aby "cyknać" jakieś fotki tego zegarka. Jak go oglądałem to miałem wątpliwości co do wysokości koperty, czy mieści się to to pod mankietem? http://www.youtube.com/watch?v=Ti6vTmtaaC4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@wid 37 #9 Napisano 30 Września 2011 To widziałem i wciąż podtrzymuję swoją prośbę o zdjęcia Poza tym jaką średnicę nadgarstka ma osoba na filmie? Wiesz? Spytasz? Jak użytkownik tego forum zrobi zdjęcia, to może poda taką informację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobro 0 #10 Napisano 23 Marca 2012 Sorki za odgrzebywanie tak starego tematu, ale GDZIE można kupić w podanej wyżej cenie? Znalazłem tylko demus wersja czarno-złota za 790. Kto ma w ofercie obie wersje kolorystyczne? Zakochałem się w tym modelu, jest śliczny... Wrrrrrr, a miałem skończyć na jednym automacie! Po co mi więcej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Jose Antonio Morales--- 2 #11 Napisano 23 Marca 2012 Sorki za odgrzebywanie tak starego tematu, ale GDZIE można kupić w podanej wyżej cenie? Znalazłem tylko demus wersja czarno-złota za 790. Kto ma w ofercie obie wersje kolorystyczne? Zakochałem się w tym modelu, jest śliczny... Wrrrrrr, a miałem skończyć na jednym automacie! Po co mi więcej! U zachodnich sąsiadów- dużo tańszy+obie wersje kolorystyczne. 0 " w poszukiwaniu straconego czasu..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobro 0 #12 Napisano 28 Marca 2012 Dzięki, na razie znalazłem na schoeneuhren kropka de za 149 euro. Da się zejść jeszcze niżej, czy muszę przełknąć jako cenę ostateczną? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polandd 0 #13 Napisano 30 Marca 2012 ja będę zamawiał z Japonii zegarek jak chcesz to mogę ci zamówić .Na razie czekam na taniego dolara ale z tego co widzę wszystko będzie ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7377 #14 Napisano 30 Marca 2012 Tu znalazłem taką cenę:http://www.orient-wa...g/products/1345 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobro 0 #15 Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki bogdancz, super cena! Polandd, na ile szacujesz ściągnięcie go z Japonii przy tanim dolarze? Plus minus, mniej więcej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach