Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Dexter

Zegarek kieszonkowy THEIL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dexter

Witajcie .. To mój pierwszy post na tym forum .. Nie znam sie na zegarkach wcale :P =D Potrafię odczytać tylko która jest godzina i może go ustawić :D hehe .. Dostałem od dziadka zegarek .. Marki THEIL .. podobno firma szwajcarska (gdzieś tu było na forum jakaś strona o tej firmie ale niemieckiego nie znam) Stan zegarka jest chyba dobry (to tylko na moje oko, zajmuje sie telefonami kom..) Tylko że część tylnia jest podrapana :/ Chodzi o to że zegarek nie działa .. o .. I ma urwaną jedną wskazówkę (minutową) Czy opłaca się go naprawiać? Ile on może być wart .. ? Poniżej fotka z telefonu .. Słabej jakości bo nie mam czym zrobić ;/ post-0-0-63794800-1330522212.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kieszonkowych zegarkach się nie znam, ale sądząc po marce, to raczej fortuny bys na nim nie zbił. Ale jako, że dostałeś go od dziadka, na pewno opłaca się go naprawić, bo drugiego takiego samego już od dziadka możesz nie dostać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wocio ma racje. Jak slysze ze kos wywalil zegarek to mi sie watroba marszczy. Ten zegar odliczyl komus kupe czasu. Doberego i zlego. Naprawiac :!:

Ciesz się że nie szczekasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thiel to stara firma niemiecka. Już od lat nie istnieje. Wartość tego zegarka jest tylko emocjonalna.

Aha i oczywiście do naprawy.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dexter

oK :} To zaniosę do zegarmistrza :P W moim mieście jest jeden dobry.. reszta to chyba wymienia tylko paseczki i baterie :} Mieszkam w świdniku koło Lublina .. mam nadzieję że za dużo nie krzyknie :} .. Muszę kupić jeszcze dewizkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zuch chłopak! Też mam nadzieję,żeza dużo nie krzyknie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tornan

Teraz jest inny Thiel... http://www.thielaudio.com/ A ponieważ siedzę także głęboko w klimatach audiofilskich więc... polecam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dexter

Byłem u pana zegarmistrza .. Powiedział mi że jest uszkodzone koło jakieś tam... zamachowe? i kotwica .. nie wiem jaka =D :lol: zapomniałem co mówił ;p :lol: .. Acha i że zegarek ten ma całkiem inny mechanizm bez kamieniowy .. Fajnie ale co to znaczy? moze ktos wytłumaczyc?

Nie ma teraz częsci, od poniedziałku idzie na urlop wraca w połowie września, zrobi mi go za 15zł pod koniec miesiąca :) lol :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.