Jakub Mróz 16 #876 Posted June 2, 2014 Spróbuj, Pan Kielman jest otwarty na nowe pomysły. Tutaj są przykładowe modele -> http://www.kielman.pl/galeria/ Ten nie jest raczej typowym garniturowcem, co jest dowodem na to, że są niestandardowi -> http://www.kielman.pl/galeria/index.php?id=34&all=183 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Share this post Link to post Share on other sites
Patom 9 #877 Posted June 4, 2014 To nie to czego szukam . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Share this post Link to post Share on other sites
switch107 390 #878 Posted June 4, 2014 Zarazilem sie przez was tymi NB. Jestem w przyszlym tygodniu w NA i chce sobie jakies kupic (outlet z NB jest na przeciwko hotelu w ktorym zwykle przebywam, wiec nie uda sie tego uniknac ;-). Poniewaz sie zupelnie na tym nie znam, doradzcie mi ktory model jest oldskool i warto sobie kupic prosze (raczej jako kolekcja w szafie - moze zaloze ze 2 razy w roku). 0 nie spiesz się .... Share this post Link to post Share on other sites
Klik Klak 14 #879 Posted June 5, 2014 Switch, weź takie co mają logo "N" na przyszwie. cieszesiezemoglempomoc KJ 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #880 Posted June 5, 2014 (edited) switch107 - bierz modele angielskie lub te szyte w Stanach (będą to miały wyszyte na języku)Klik Klak - przecież wszystkie modele mają logo na przyszwie Edited June 5, 2014 by Jash 0 Share this post Link to post Share on other sites
Klik Klak 14 #881 Posted June 5, 2014 Kurde, Jash właśnie nie jest tak, niektóre mają "Z". I se chłop kupi takie i będzie nieszczęście. KJ 0 Share this post Link to post Share on other sites
J. Black 1864 #882 Posted June 5, 2014 (edited) Przeszukałem juz pare stron, ale wyniki marne.... Orientuje się ktoś gdzie można dostać takie butki ?Model buta to Adidas Busenitz Edited June 5, 2014 by Ariel 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #883 Posted June 5, 2014 @Ariel - spróbuj na forach dla fanów tego typu butów - u nas np. SwaggerHypeClub. 0 Share this post Link to post Share on other sites
70' 374 #884 Posted June 5, 2014 Przeszukałem juz pare stron, ale wyniki marne.... Orientuje się ktoś gdzie można dostać takie butki ?http://www.tactics.com/adidas/busenitz-pro-skate-shoes 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Share this post Link to post Share on other sites
switch107 390 #885 Posted June 5, 2014 (edited) switch107 - bierz modele angielskie lub te szyte w Stanach (będą to miały wyszyte na języku)Klik Klak - przecież wszystkie modele mają logo na przyszwie ok - jasne, zakladam ze te szyte w USA beda latwiejsze do nabycia w USA ;-) Edited June 5, 2014 by switch107 0 nie spiesz się .... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #886 Posted June 5, 2014 Te szyte w USA są dostępne nawet u nas w PL 0 Share this post Link to post Share on other sites
dawidowo 4 #887 Posted June 5, 2014 Panowie mieliscie moze na nodze kiedys model nike'a na nodze Rosherun ? wygladaja na wygodne i turbo lekkie.jakies opinie? dzieki,Dawid 0 Share this post Link to post Share on other sites
zajacagnieszka 16 #888 Posted June 5, 2014 zajrzyj na bloga tutaj:http://the-bigwig.blogspot.com/2014/03/ryba-w-dresie.html( mam nadzieję, że mogę wkleic link i nie dostanę bana coś też pisał o damskich 0 Share this post Link to post Share on other sites
dawidowo 4 #889 Posted June 5, 2014 dzieki za link:) niestety jedyny fragment :'Zupełnie bez skarpetek, te buty stworzone zostały z taką myślą i tak ich używam na dni ciepłe jak ten' jeszcze mnie nie przekonal do zakupu buta ktos cos? 0 Share this post Link to post Share on other sites
sirkozi 12 #890 Posted June 5, 2014 Nie miałem, ale wydaje mi się, że muszą się bardzo szybko ścierać. Nie mają w ogóle typowej gumowej podeszwy zewnętrznej, tylko od razu podeszwa środkowa z pianki. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Patom 9 #891 Posted June 5, 2014 Moja znajoma ma Rosheruny, biega w nich codziennie. Chwali sobie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Share this post Link to post Share on other sites
dawidowo 4 #892 Posted June 5, 2014 Hm chyba warto spróbować, jak wziąłem do ręki do naprawdę but nie ważył nic. Niedługo przeceny to trzeba będzie sie zaopatrzyć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Patom 9 #893 Posted June 5, 2014 Wygląd butów to kwestia czysto subiektywna, mi się one nie podobają, jednak akurat to, że są baardzo lekkie trzeba im przyznać . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Share this post Link to post Share on other sites
Kosma 204 #895 Posted June 6, 2014 W związku z jutrzejszym wieczorem kawalerskim taki o to zakup Dlugo trzeba czekac, bo buty robią po złożeniu zamówienia dopiero ale jestem z nich zadowolony Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Share this post Link to post Share on other sites
bart33 2 #896 Posted June 6, 2014 Zatkało mnie. Gdzie takie cuda sprzedają? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kosma 204 #897 Posted June 6, 2014 Najciemniejsze zakątki internetu Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Share this post Link to post Share on other sites
switch107 390 #898 Posted June 8, 2014 Kupowal ktos buty w iTailor? Ma ktos doswiadczenia z jakoscia i dokladnoscia wykonania? 0 nie spiesz się .... Share this post Link to post Share on other sites
Bezi 0 #899 Posted June 8, 2014 Natomiast ja polecam na letnie dni sklepy BATA. 0 Share this post Link to post Share on other sites
smc 1803 #900 Posted June 8, 2014 Mialem 3 pary i kazda farbowala mi skarpety.Nie polecam bata 0 Share this post Link to post Share on other sites