tiger81 0 #1 Napisano 25 Stycznia 2012 W końcu przyszedł czas na prezentację mojego nabytku. Generalnie zastanawiałem się pomiędzy Monaco z niebieska tarcza i tym - ostateczna decyzja padła na LS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #2 Napisano 25 Stycznia 2012 Generalnie to kosmos ale ten Tag zasługuje na lepsze zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3 Napisano 25 Stycznia 2012 Bardzo ładny. O ile się nie myle w srodku jest El Primero. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #4 Napisano 25 Stycznia 2012 Bardzo ładny. O ile się nie myle w srodku jest El Primero.Pewności nie mam. Na tarczy napisane Calibre 12. El Primero to Calibre 36Tak mnie się wydaje... Trzeba mieć do niego bardzo dużą łapę. I szeroki mankiet Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #5 Napisano 25 Stycznia 2012 Przecież to dział GALERIA Gdzie zdjęcia ? Nie dość że jedno to jeszcze takie 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiger81 0 #6 Napisano 25 Stycznia 2012 Nie znam się na fitografice i niebardzo wiem jak wykonać zdjęcia by były godne tego obiektu.LS posiada Calibre 12, tak jak napisane na tarczy. Calibre 36 z tego co mi wiadomo występuje tylko w Monaco 24 i Grand Carrera. Jednak jeśli chodzi o wielkosć koperty to wydaje mi się, że jest zbliżona do "24" i faktycznie wymaga szerokiego mankietu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #7 Napisano 25 Stycznia 2012 Zegarek świetny, niestety zdjęcie go zabiło Ale doceniam chęci bo stylizacja przy F1 jakaś jest 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #8 Napisano 26 Stycznia 2012 Gratuluję, choć uważam, że jest to zdecydowanie najbrzydsze Monaco na rynku, oczywiście wszystko kwestią gustu. Niech się dobrze nosi i długo cieszy, pozdrawiam serdecznie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4343 #9 Napisano 26 Stycznia 2012 Mi ten zegarek wygląda na podróbę...pewnie to kwestia nieodpowiedniego zdjęcia zrobionego o zgrozo z lampą błyskową skierowaną na zegarek.Zrób zdjęcia za dnia na parapecie bez lampy...może będę się musiał wstydzić tego co napisałem ..ale jakoś dziwnie ten zegarek wyszedł. Edit. Z pewnością zegarek nie jest taki jak np. na renderze pochodzącym od producenta: Zwróćcie uwagę na podziałkę z kreseczek nad napisem automatic chronograph. ilość kreseczek jest inna Edit2 - w ogóle cała podziałka jest inna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #10 Napisano 26 Stycznia 2012 Marcomartin zgadam się z Tobą.To nie jest zegarek z Twojego zdjęcia.Nie tam żebym oczerniał kolegę Tigera ,ale zdjęcia wstaw precyzyjniejsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #11 Napisano 26 Stycznia 2012 i to logo TH jakoś wysoko, hmm, podejrzanie zaczyna się robić 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #12 Napisano 26 Stycznia 2012 Sprawdziłem stronę TH i popatrzyłem na LSy z Chrono 24. Wychodzi, że TH w swoich materiałach zastosował kłamstwo lustracyjne i założyli, że nabywca się nie doliczy kreseczek na podziałce. W real foto jest o jedną krótka kreseczkę w każdej sekcji mniej, co ma sens chyba, bo cal 12 "nie umi" zmierzyć 1/10 sek tylko 1/8.El Primero by umiał...Marcomartin - gratuluję spostrzegawczościSwoją drogą atrakcyjnie sfotografować ten zegarek to straszne wyzwaniePozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4343 #13 Napisano 26 Stycznia 2012 Hmmmmm, ring w koronce też na renderze cieńszy, delikatniejszy... Czyżby kolejna wpadka TH ?? Ostatnio mieli wpadkę ze zmianą jednego z modeli Monaco z męskiego na damski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #14 Napisano 26 Stycznia 2012 W tamtym przypadku było wszystko wyjaśnione.Sam miałem ochotę na tego TAGa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #15 Napisano 27 Stycznia 2012 Zrób zdjęcia za dnia na parapecie bez lampy...może będę się musiał wstydzić tego co napisałem ..ale jakoś dziwnie ten zegarek wyszedł. Tak będzie najlepiej. W tedy się okaże. Ale chyba nie będziesz musiał.Jeśli zapłacił cenę sklepową (mam nadzieję że nie) to sobie pluje w brodę. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiger81 0 #16 Napisano 27 Stycznia 2012 Przyznam szczerze że przeraziłem się trochę zaczynając czytać Wasze wypowiedzi i zacząłem się martwić, że taie różnice są. Zegarek kupiłem w Sklepie z zegarkami w Austri i posiadam certyfikat z nr seryjnym. jureo postaram się zrobić jakieś lepsze zdjęcie tak jak piszecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzezik 0 #17 Napisano 28 Stycznia 2012 Jedno zdjęcie w Galerii bardzo znamienitego Forum zegarkowego, to chyba trochę za mało.Prywatnie - zegarek brzydki jak nie wiem co, ani historia firmy , ani wkład w " dzieło zegarmistrzowskie " nie zmusił by mnie do kupienia czegoś takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiger81 0 #18 Napisano 28 Stycznia 2012 Udało mi się cyknąć jakieś fotki. Pewnie też żadna rewelacja, ale powinny być lepsze od pierwszego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #19 Napisano 28 Stycznia 2012 Dla pewności wrzuć jeszcze dekla 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20 Napisano 28 Stycznia 2012 Trzeba przyznać że w robieniu zdjęć poczyniłeś spory postęp 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcik 0 #21 Napisano 15 Lutego 2014 Witam wszystkich , Ktoś mi proponuje kupno takiego zegarka , ale boję się że to może być podróba . Proszę o opinię . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #22 Napisano 15 Lutego 2014 IMO syf. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcik 0 #23 Napisano 15 Lutego 2014 Dziękuję serdecznie za odpowiedź . Właśnie oglądam w necie podobne Heuery w cenie po 50 funtów . Jak to się teraz ładnie nazywa "replika" .Pozdrawiam . Poniżej porównanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach