Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

fir3

Ktos zna TAG HEUER Link Professional

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich, ..jako nowy uzytkownik i laik w temacie probowalem przeszukac forum ale nici,

moze zabrzmi glupio ale znalazlem ten zegarek na umywalce na jednym z europejskich lotnisk kilka dni temu i jestem jego posiadaczem. Ktos cos wie wiecej na ten temat, ile to moze byc warte, jak okreslic jego wiek i czy jest godny polecenia, chcialem sprezentowac go synowi wiec chcialem sie cos dowiedziec wiecej na ten temat.ewentualnie wystawic na allegro

Zegarek jest idealny stan, zerozarysowan itp,

z gory dziekuje i pozdrawiam

Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubimy tu na forum zdjęcia dobre oglądać ;)

Skąd wogóle masz pewność czy oryginalny?

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnosci nie mam, ale na 99 % to oryginal,ciezki , tak jak patrze w internecie to wyglada jak jason bourne model z tym ze logo nie jest kolorowe tylko bialo czarne i nie ma 3 i 8 , zamiast tego ma kreski, ( przedzialki, nie wiem jak sie to nazywa )poza tym jest identyczny, nie ma za duzo w sieci o tym modelu, .a co do pytania, .no coz naprawde nie wiem, ale wyglada na pozadny zegarek, ..jak mam spr autentycznosc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, że nic nie znalazłeś... wpisanie tag heuer link professional w google wyrzuca 10,5 miliona odnośników.

Jest w czym sprawdzać.

a tak na serio - na deklu powinien być nr referencyjny - pod logo tag heuera. WK, WT, WG i kilka cyferek. Może być też nr seryjny pod spodem. Wpisz to w google - może ktoś daje za niego nagrodę? może zgłosił kradzież lub zgubę?

pozdrawiam

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, że nic nie znalazłeś... wpisanie tag heuer link professional w google wyrzuca 10,5 miliona odnośników.

Jest w czym sprawdzać.

pozdrawiam

wiem ze w google jest sporo, ale po pierwsze bariera jezykowa, piszac ze nici mialem na mysli to forum

piozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdj zrobione kilka min temu, ..prosba tylko o opinie i orientacyjny wiek zegarka oraz ile moze byc wart

dzikuje z gory

post-46459-0-72444200-1327956975_thumb.jpg

post-46459-0-17775600-1327956986_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze jedno, ..jesli jest na tym forum osoba ktora go zgubila , to jesli tylko wskaze mi na ktorym lotnisku kiedy i o ktorej obiecuje przeslac poczta kurierska, .

pozdr Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w czym sprawdzać.

a tak na serio - na deklu powinien być nr referencyjny - pod logo tag heuera. WK, WT, WG i kilka cyferek. Może być też nr seryjny pod spodem. Wpisz to w google - może ktoś daje za niego nagrodę? może zgłosił kradzież lub zgubę?

pozdrawiam

wpisywalem juz te numery, ..nie ma sladu,podaje mi strony o TH ale nic o nim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego ktoś miałby zdejmować zegarek z WR200 do umycia rąk?

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego ktoś miałby zdejmować zegarek z WR200 do umycia rąk?

no to juz nie do mnie putanie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sugeruję jedynie, że może to być fake o niesprawdzonej WR

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sugeruję jedynie, że może to być fake o niesprawdzonej WR

mógł chcieć umyć i ręce i zegarek, bo się spocił...

Z innej beczki - może ja frajer jestem i nie mnie oceniać, ale kurcze, na każdym lotnisku jest "lost and found" czyli biuro rzeczy znalezionych...

Pozdrawiam

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki - może ja frajer jestem i nie mnie oceniać, ale kurcze, na każdym lotnisku jest "lost and found" czyli biuro rzeczy znalezionych...

Pozdrawiam

no niby jest,pytanie tylko czy po pierwsze trafi do wlasciciela, biorac pod uwage ze jestes w toalecie na kilkanascie minut przed wejsciem do samolotu i na mysl o szukaniu tlumaczeniu itp ci sie odechciewa, dwa jesli nie ja to wziolby go nastepny myjacy rece, trzy, ..rozumiem ze jestem ten zly bo znalazlem zegarek, oczywiscie kazdy z czytajacych polecialby nastepnym samolotem ,tylko dlatego ze chcialby ten czy inny ( casio )zegarek oddac do lost and found ,

zapytalem tylko o zegarek a nie o co ja bym zrobil, rozumiem Wasyl ze ty bys oddal pani w pierwszym lepszym okienku, dobrze rozumiem?

kilka lat temu zostawilem w jednym ze sklepow notebooka, wrocilem tam po okolo pol godziny, zgadnij czy ktos sie przyznal ?

taki swiat stary, nie mi oceniac, ..dzieki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

bylbym zapomnial, ..na drugi dzien po przylocie do warszawy zostawilem moja komorke w informacji lotniska z ktorego odlatywalem i kilkoma wskazowkami co do tej sprawy, ..

za kilka dni bedzie 2 tyg od tego zdarzenia, ..nikt nie dzwonil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłeś - miałeś szczęście, gratuluję, jest Twój.

to jest brzydki kwarcok dobrej firmy, taniej linii

wklej więcej zdjęć - dekiel, zapięcie, łączenie bransolety z kopertą, lepsze zdjęcia tarczy i szkła (zobaczy się czy nie ma rys - w oryginale na szafirze nie ma prawa być), a jak nie boisz się otworzyć dekla, to zdjęcie mechanizmu (ten by na 100% rozwiał wątpliwości) - będzie można łatwiej stwierdzić czy oryginał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylbym zapomnial, ..na drugi dzien po przylocie do warszawy zostawilem moja komorke w informacji lotniska z ktorego odlatywalem i kilkoma wskazowkami co do tej sprawy, ..

za kilka dni bedzie 2 tyg od tego zdarzenia, ..nikt nie dzwonil

No i dokładnie tej informacji mi tutaj wcześniej zabrakło ;)

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłeś - miałeś szczęście, gratuluję, jest Twój.

to jest brzydki kwarcok dobrej firmy, taniej linii

wklej więcej zdjęć - dekiel, zapięcie, łączenie bransolety z kopertą, lepsze zdjęcia tarczy i szkła (zobaczy się czy nie ma rys - w oryginale na szafirze nie ma prawa być), a jak nie boisz się otworzyć dekla, to zdjęcie mechanizmu (ten by na 100% rozwiał wątpliwości) - będzie można łatwiej stwierdzić czy oryginał...

dzieki za post

w tygodniu jak znajde czas zaniose do zegarmistrza lub sklepu TH zeby oczyscil sprawdzil itp, .zegarek wyglada jak nowy, dlatego pytalem o przyblizony model, rok itp, szklo ktore ogladalem pod lupa wyglada tez jak nowe, zadneej nawet niniaaturowej ryski, nic

dzieki wszystkim za post

pozdr

Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytam, czytam....... ;) jak mi ukradli to ja też komuś ukradnę -a co!!!!!!!!"taki świat stary"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytam, czytam....... ;) jak mi ukradli to ja też komuś ukradnę -a co!!!!!!!!"taki świat stary"

Ukraść a znaleźć to 2 różne rzeczy. Pomijam fakt, że znalazca poinformował biuro rzeczy znalezionych i zostawił swój numer telefonu, a po 2 tygodniach napisał prawdę na forum - że znalazł na lotnisku, a jak znajdzie się tutaj właściciel, to mu odeśle ten zegarek.

Miał dać ogłoszenie w teleekspresie i gazecie lokalnej, że znalazł zegarek i czeka na zgłoszenie właściciela? Pewnie powinien być tak uczciwy, żeby zostawić zegarek na tej umywalce i pozwolić kolejnej osobie robiącej siku go zabrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwolić kolejnej osobie robiącej siku go zabrać.

zachodzi duże prawdopodobieństwo, że kolejna osoba mogłaby go założyć na przyrodzenie, żeby nikt nie zauważył tongue.gifbiggrin.gifsmile.gif

nie czepiajcie się już Autora

co do zegarka - wydaje się być oryginalnym zegarkiem kwarcowym "jego wyższą" cenę nakręca tylko marka producenta

w środowisku międzynarodowym takim jak lotnisko, nie jest to coś nadzwyczajnego, może na Polakach robi to wrażenie, tak samo jak noszenie skarpetek za 100zł

ściąganie zegarków do mycia jest w/g mnie głupim zwyczajem bardzo często praktykowanym przez mężczyzn w publicznych toaletach i tak to się później kończy:

zegarek ciesz innego szczęśliwego znalazcę

zegarek nie cieszy już nikogo bo spadł z umywalki i roztrzaskał się o ceramiczną posadzkę

proponuję zobaczyć np co dzieje się w Filharmonii podczas przerwy, gdzie garnitur jest oficjalnym strojem

niby można to zrozumieć w przypadku zegarków garniturowych na skórzanym pasku, których WR jest znikome lub żadne

ale zapewniam, że nie każdy garniak nosi garniturowca, występują zegarki różnej maści, łącznie z powyższym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdziu, nie wierze w to co czytam! Jak nie masz czasu pójść z tym do Lost&Found to nie dotykaj, a nie zabrać i w nogi... Z bagażami robicie to samo? Czy już nie są tak interesujące? Ktoś się pewnie zdziwił jak z kibla wyszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie nie pomyślałem, że ktoś mógł zostawić zegarek na umywalce, żeby móc wejść do kabiny i zrobić siku

pewnie najpierw zdjął zegarek, później umył ręce, następnie wszedł do kabiny bez zegarka, żeby go nie osikać i po wyjściu zegarka już nie było...

co do czytania ze zrozumieniem, to polecam przeczytać jeszcze raz post, w którym Autor napisał, że zgłosił sprawę do biura lotniska i zostawił swój nr telefonu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do czytania ze zrozumieniem, to polecam przeczytać jeszcze raz post, w którym Autor napisał, że zgłosił sprawę do biura lotniska i zostawił swój nr telefonu...

Taa, pare dni po fakcie, z innego kraju, na informacje... i przypomnial sobie o tym jak mu ktos napisal, ze istnieje takie cos jak L&F... Tragedia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.