chronofan 8 #76 Napisano 24 Lipca 2012 Ale każda kobieta kocha świecidełka więc może coś od swarowskiego dla kobiety?a dla ciebie zegareczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #77 Napisano 24 Lipca 2012 Trzeba działać , działać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajacek 1 0 #78 Napisano 24 Lipca 2012 Ja to myślę, że moja to ma za dużo tej bielizny, ale to jest moje zdanie, które każda kobieta obali w tri miga. Co do biżuterii to jest dobry trop. Tylko jak kupię to zaraz będzie podejrzewać, że coś jest nie tak, bo bez powodu to podejrzane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #79 Napisano 24 Lipca 2012 Hmmm...No ty ją znasz najlepiej wiec jakoś musisz ją podejść.Ja jak czasem kupie zegarek bez wiedzy mojej kochanej i ona to zauważy odpowiadam "Kochanie, wybacz...Jestem uzależniony " 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajacek 1 0 #80 Napisano 24 Lipca 2012 mam Atlantica o którym nie wie, że mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #81 Napisano 25 Lipca 2012 biały też jest gitara. Myśle jednak, że fenomen BM tkwi w jego podobieństwie do Omegi, a białej nie widziałem. Z tym podobieństwem do Omegi i wynikającą z tego popularnoscią Mako to bym mimo wszystko się nei zgodził. To jest po prostu bardzo dobry zegarek za niewielkie pieniądze. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5138 #82 Napisano 25 Lipca 2012 stosujecie skrót BM i wychodzi z tego Black Monster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #83 Napisano 25 Lipca 2012 OBM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 238 #84 Napisano 25 Lipca 2012 Z tym podobieństwem do Omegi i wynikającą z tego popularnoscią Mako to bym mimo wszystko się nei zgodził. To jest po prostu bardzo dobry zegarek za niewielkie pieniądze. Potwierdzam.Miałem czarnego a teraz chodzi za mną niebieska wersja... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #85 Napisano 25 Lipca 2012 A za mną pomarańczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #86 Napisano 25 Lipca 2012 Ja mam pomaranczke a kolega w pracy czaruszka, jak patrze na tego czarnucha to stwierdzam ze to naprawde sliczny zegarek. Swojej pomaranczki bym nie zamienil bo ona ma niesc "radosc" ale w przyszlosci kupie sobie czarnego divera ale nie wiem czy bedzie to orient.Mimo wszystko jak by to mial byc jedyny zegarek to czarne mako to number one. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #87 Napisano 25 Lipca 2012 Jak dobrze pójdzie do do mojego czarnucha bede mial czarny pach z podwójnym białym przeszyciem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #88 Napisano 25 Lipca 2012 Wez serbrne przeszycie jak ja miałem , pasuje wtedy do indeksów i koperty Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #89 Napisano 25 Lipca 2012 Taki miałem zamysł ale niestety nick nie ma takiej nici ma biała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #90 Napisano 25 Lipca 2012 To jest pasek robiony przez Nicka , wtedy miał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #91 Napisano 25 Lipca 2012 No własnie do niego się zwrócilem bo taki zegar zasługuje na wyjatkowy pach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajacek 1 0 #92 Napisano 31 Lipca 2012 witam, skoro tak chwalicie czarne divery, to pozwoliłem sobie zamówić czarne Big Mako. Zegarek zamówiłem jako używany z konkurencyjnego forum China Watches jak dojdzie to się pochwalę. Jednocześnie ta drogą pragnę podziękować koledze Revolta4 za informacje o sprzedaży. I wszystkim, którzy namawiali do zapodania Big Mako w róznych kolorach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #93 Napisano 31 Lipca 2012 A prosze bardzo niech sie nosi , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #94 Napisano 31 Lipca 2012 dziękuje również.Czarne big mako to doskonały wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajacek 1 0 #95 Napisano 1 Sierpnia 2012 No to informuję, że jestem posiadaczem czrnego big mako, ładny jest surczybyk. Założyłem na łapkę i nie będę go ściągał nawet do spania. Poza tym mija rok jak śledzę nasze forum i dorobiłem się 50 postów, tym samym jestem od dziś pełnoprawnym użytkownikiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #96 Napisano 2 Sierpnia 2012 No to witam w gronie pelnoprawnych.Ja tez do spania nie zdejmowalem, nawet chyba juz o tym pisalem.Naprawde jest to niesamowity zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #97 Napisano 2 Sierpnia 2012 Tyle ze Panowie trzeba poszukac dobrych teleskopów do big mako te potrafia sie wyginac , jest maly problem bo sa cienkie , grubsze nie wchodza w bransolete , do swojego big mako dokupilem grube na pasek , nato i gume 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #98 Napisano 2 Sierpnia 2012 No faktycznie jeden z moich teleskopów przypomina łuk...Dopiero teraz zauwazylem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15906 #99 Napisano 2 Sierpnia 2012 Szkoda zeby zegar spadł z reki na beton 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #100 Napisano 2 Sierpnia 2012 No to revolta mam u ciebie dług wdzięczności bo naprawde nie zwrócilem uwagi na te teleskopy choć od pary dni po rodzinnej imprezie zaczęły skrzypieć paskownice jak ruszam ręka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach