Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gosu79

Big Mako - pierwszy automat

Rekomendowane odpowiedzi

dziś widziałem na allegro używki big mako w dobrym stanie po 500zł.Mysle ze warto się zainteresować.Ja trafiłem za 450zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja brałem z ze strony .orientuhr pomarancze , szybko dosc i bez problemow

Teraz jakies 530 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo miła sprawa, że Koledzy doradzają mi jaki kolor wybrać. Dzięki. Ale w głowie mi namieszaliście, a żona jak powiedziąłem, że najlepiej jak bym miał dwa to się dziwnie na mnie patrzy. Ale chyba wszystkie zachowują się podobnie. :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze w sprawie zakupu u Niemca, to nie mam doswidczeń więc się zapytam, jaki przelew w euro czy w zł, rozumiem, że przesyłka kurierem 9,5 Euro. Czy sprzedawca jest sprawdzony i czy np. jakieś opłaty celne nie wchodzą w grę. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swojego kupowalem w orientuhren, cla nie ma bo to UE, placilem przelewem przelew szedl 2 dni, sklep bezpieczny wiele osob tam kupowalo. Nie wiem jaki kolor chcesz wybrac ale dzis wypatrzylem Mako Orange na Allegro za 509zl nowke sztuke od sklepu zegaryna tez podobno dobry sklep.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak bardziej skłanim się do zakupu Big Mako, a te na Allegro są za 650 zeta. Licząc kurs euro po 4,3 zł to wyjdzie z przesyłką 575 zeta. Z szafirem 100 euro trzeba doliczyć. Jest jeden używany za 500 zł, ale pomarańczowy. Chyba jestem za stary na ekstrawagancje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pomarancze w lato sie swietnie prezentuje do szortów i koszulki :rolleyes: nie pekaj bierz pomarancze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje zdanie takie:

czarny lub "biały" - full lume

pomarańczowemu nic zarzucić nie można, ale po jakimś czasie możne się znudzić

a skoro liczysz koszty to zakładam, że nie stać Cię na każdą odmianę jak kolegę wyżej

w szafir też bym nie inwestował (swoją drogą Ciekawe czy jest to oryginalny zamontowany przez Orienta, czy modyfikowany przez tą stronę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posłucham Kolegi Chronofan`a , bo czarny najbardziej uniwersalny. Tak też myślę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nadal bede sie upierał ze niebieski jest najładniejszy i w sumie tez bardzo uniwersalny :rolleyes: ale to jest tylko moje zdanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja kupowałem to codzien jej trulem i chodziłem smutny i zalamany...Az wreszcie sama przyszła i powiedziała zebym sobie go kupił :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się powołuję na fakt, iż zbliżają się moje urodziny, a za miesiąc urodziny. Ale jak moja się wypowiada, to mężczyzna ma mieć jeden zegarek i kropka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się powołuję na fakt, iż zbliżają się moje urodziny, a za miesiąc urodziny. Ale jak moja się wypowiada, to mężczyzna ma mieć jeden zegarek i kropka.

Nie martw sie ,nastepne kupisz juz sobie sam :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za niebieskim , drogo to wychodzi ale kup cos ukochanej , a pozniej sobie :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1. chronofan -czarny

2. revolta - niebieski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym sęk, że w zegarki to Ona nie jest zapatrzona. Kiedyś pamiętam jak jej się zepsuł, to poszismy do sklepu w Galerii i zapodała sobie casio i jest b. zadowolona. Jeszcze w sprawie zakupu to jak fizycznie płaciliście za zagarek w euro bo to mi nie daje spokoju, trzeba zakładać konto dewizowe, czy jakoś przez bank? Bo w naszej rodzinie to w tych sprawach bardziej żona się porusza. I w związku z powyższym musze się prosić o zezwolenie na zakup i dodatkowo o finalizację. Ale jak widziałem na żywo BM, to wiem, że warto się pomęczyć. Głosuję na czarnego, bo jest uniwersalny, ale blue przypomina Bonda tak mi się wydaje.

1. chronofan -czarny

2. revolta - niebieski

3. jajacek 1 - czarny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski ofkors.

Chociaż czarny też ładny :rolleyes:

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biały też jest gitara. Myśle jednak, że fenomen BM tkwi w jego podobieństwie do Omegi, a białej nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie myslałem o zegarku tylko bieliznie tudziez bizuteri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jakoś zasugerowałem się, że to forum zegarkowe jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie zegarkowe ale drugiej połówki zegarkiem nie załagodzisz :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.