Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

perel

Źle działająca wyszukiwarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zauważyłem a przynajmniej tak mi się wydaje że nasza wyszukiwarka nie działa poprawnie a mianowicie jak wpisuje coś w wyszukiwarce nie zawsze wyskakuje wszystko co powinno a wnoszę po tym, ze gdy to samo zapytanie wpiszę w google wyskakuje mi temat z naszego forum na pierwszym miejscu a nasza wyszukiwarka wcale go nie znajduje. Coś z nią nie tak czy ja robię coś źle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam napisałem nie w tym dziale proszę o przeniesienie tematu do: USTERKI I PROBLEMY TECHNICZNE FORUM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

konieczne jest podanie frazy, jaką Pan wpisuje.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam podobny problem. Chciałem sie czegos dowiedziec na temat Omegi Pie Pan i po wpisaniu w wyszukiwarke nic mi sie nie pokazuje ( po wpisaniu PIE Pan). Gdy wpisuje "omega pie pan" w googlem pokazuje mi sie kilka tematow na forum ale po ich kliknieciu otwiera mi sie glowna strona forum a nie temat o omedze :( Jak mam wyszukac informacje mnie interesujace?>?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam. Szukając w Google - próba otwarcia haseł (tematów) znalezionych na KMZiZ kończy się otwarciem strony głównej Forum.

post-6402-0-65256900-1330590343_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec w jaki sposob moge znalezc/ otworzyc interesujacy mnie temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

konieczne jest podanie frazy, jaką Pan wpisuje.

Jednym z wielu przykładów może być chociażby hasło "tani tourbillon" gdy wpisuje to w naszej wyszukiwarce wyskakuje dużo różnych tematów nie koniecznie związanych a gdy to samo wpiszę w google od razu wyskakuje taki temat z naszego forum i to na pierwszym miejscu w wynikach wyszukiwania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam podobny problem. Chciałem sie czegos dowiedziec na temat Omegi Pie Pan i po wpisaniu w wyszukiwarke nic mi sie nie pokazuje ( po wpisaniu PIE Pan). Gdy wpisuje "omega pie pan" w googlem pokazuje mi sie kilka tematow na forum ale po ich kliknieciu otwiera mi sie glowna strona forum a nie temat o omedze :rolleyes: Jak mam wyszukac informacje mnie interesujace?>?

Sprawdzę to szukanie na forum. Szczegóły o szukaniu w google'u poniżej.

Potwierdzam. Szukając w Google - próba otwarcia haseł (tematów) znalezionych na KMZiZ kończy się otwarciem strony głównej Forum.

U mnie to nie występuje. Google znajduje link:

zegarkiclub.pl/forum/topic/64269-seiko-sarb017-dziwny-dzwiek/

I bez problemu jestem go w stanie otworzyć. Może próbowałeś w czasie, jak wyłączyłem przyjazne linki na chwilę - wtedy to faktycznie mogło się tak dziać.

Wiec w jaki sposob moge znalezc/ otworzyc interesujacy mnie temat?

Używając szukajki/pisząc nowy temat - w dziale masz przycisk na górze "Nowy temat" - naciskasz, piszesz i wysyłasz.

Jednym z wielu przykładów może być chociażby hasło "tani tourbillon" gdy wpisuje to w naszej wyszukiwarce wyskakuje dużo różnych tematów nie koniecznie związanych a gdy to samo wpiszę w google od razu wyskakuje taki temat z naszego forum i to na pierwszym miejscu w wynikach wyszukiwania

Sprawdzę.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"I bez problemu jestem go w stanie otworzyć. Może próbowałeś w czasie, jak wyłączyłem przyjazne linki na chwilę - wtedy to faktycznie mogło się tak dziać. "

Teraz działa normalnie :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to nie występuje. Google znajduje link:

zegarkiclub.pl/forum/topic/64269-seiko-sarb017-dziwny-dzwiek/

I bez problemu jestem go w stanie otworzyć. Może próbowałeś w czasie, jak wyłączyłem przyjazne linki na chwilę - wtedy to faktycznie mogło się tak dziać.

Teraz działa...żebym tak samo trafiał na lepsze okazje niż przerwy w działaniu :rolleyes:

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam...czy "wyszukiwarka" działa? Czy to tylko imitacja? Wpisuję hasło:"CERTINA DS First" - odpowiedzi zero.

Podobnie po wpisaniu hasła: "Swiss military hanowa" . Odpowiedź: "No results found for 'swiss military hanowa'."

Wpisuję tytuły swoich starych tematów - odpowiedzi zero. Wpisuję wyszukiwanie "po autorze" (własne posty)- nic starszego niż rok.

Co tu jest grane???

I przy okazji jeszcze pytanie. Czy to jest polskojęzyczne forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam...czy "wyszukiwarka" działa? Czy to tylko imitacja? Wpisuję hasło:"CERTINA DS First" - odpowiedzi zero.

Podobnie po wpisaniu hasła: "Swiss military hanowa" . Odpowiedź: "No results found for 'swiss military hanowa'."

Wpisuję tytuły swoich starych tematów - odpowiedzi zero. Wpisuję wyszukiwanie "po autorze" (własne posty)- nic starszego niż rok.

Co tu jest grane???

I przy okazji jeszcze pytanie. Czy to jest polskojęzyczne forum?

:blink: :blink: :blink:

post-6402-0-08193200-1343911724_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... I to wszystko w ramach odpowiedzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.