Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

stormiu

Tissot - czy to oryginały ?

Rekomendowane odpowiedzi

Boże znowu PRC 200 :lol:

Może to kwestia zdjęcie, ale na deklu brak numeru seryjnego.

Nie wiem czy układ ideogramów na cenówce jest taki sam na cały świat (choć myślę że raczej tak) w oryginalnych jest inna kolejność.

Gościu ma niewiele negatywów, ale pojawiają się informacje o podróbach.

Tyle moich spostrzeżeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując , negocjowac w sklepie internetowym... jakie ceny są realne do uzyskania 900 zł ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj o paragon lub fakturę zakupu. Jeśli nie ma albo nie wystawia, to odpuść :-)

Oczywiście podpisuję się pod kolegą Boldy'm :D

Kurde, jakaś epidemia z tymi Tissotami? :lol:

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obydwa to podróbki i to z rodzaju tych najbardziej oczywistych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mów do mnie jeszcze...

Poszukaj na forum informacji o PRC 200. Jest ich naprawdę sporo. Ostatnio 2 dni temu ktoś pytał o taki model.

Ponownie napiszę, że cena takiego zegarka w sklepie wynosi ok. 1200 zł. Jeśli chcesz zaoszczędzić parę złotych kupując niepewny zegarek od niepewnego sprzedawcy, to proszę bardzo.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując , negocjowac w sklepie internetowym... jakie ceny są realne do uzyskania 900 zł ?

Nie. Moim zdaniem poniżej tysiąca nie zejdziesz. Dlatego te oferty z alle na dzień dobry są mało wiarygodne (jak słusznie pisze Walter_87).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponownie napiszę, że cena takiego zegarka w sklepie wynosi ok. 1200 zł. Jeśli chcesz zaoszczędzić parę złotych kupując niepewny zegarek od niepewnego sprzedawcy, to proszę bardzo.

Nie krytykuję chęci kupowania taniej i oszczędzania na zakupach. Jesne, że lepiej mieć to samo za mniejsze, niz za większe pieniądze. Nie rozumiem jednak ludzi, którzy chcą zaoszczędzić dosłownie pojedyncze setki i przez to narażają się na kupno podróby, na brak gwarancji itd

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chronofil - to nie tak, ja wszystkie swoje zegarki kupiłem na "naszym" bazarku, ale tym razem żaden prc 200 się nie pojawił, dałem tez zapytanie w dziale poszukuję i niestety cisza dlatego pomyślałem że zapytam, by rozwiać swoje wcześniejsze wątpliwości, a zarazem nie przepłacać w sklepie stacjonarnym ( regularna cena to 1260 zł ) tak więc umocniliście mnie w decyzji zakupu w sklepie internetowym z gwarancja itd...

Dziękuję za pomoc i poświęcony czas…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AD dają na Tissota maksymalnie 15% rabatu. Przy czym w sklepach internetowych często ten rabat mają już uwzględniony, przy czym wyraźnie to zaznaczają.

Dla przykładu AD Doliński, w tej chwili sprzedaje za cenę trochę ponad tysiąc (na pasku), ale wyraźnie zaznacza, że jest już w tym 12% rabatu

http://dolinski.pl/zegarki-tissot/zegarki-meskie/t-sport-pl/prc-200-pl/tissot-prc-200-ref-t17.1.526.52.html

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.