Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Mam też identycznego Blonexa :rolleyes:  różnią się jedynie napisami

Myślę, że niekoniecznie będzie na sprzedaż. Zbyt piękny.

Wspaniały i super rzadki - Blonexa znacznie łatwiej dorwać niż tego Stolicznego. Wspaniały zakup, gratuluję! 

a Ty byś oddał stolicznego ? ;)

A może kol. Myszaty zbiera tylko Amfibie i stopery? ;)

Śmieję się, ale jest w tym też trochę prawdy... często oddaję zegarki, tylko dlatego, że mi nie pasują do rodziny. Temu teraz pytam. Z fajniejszych ostatnio pozbyłem się dwóch ładnych Ljuksów, z tarczą Doxy grafk. :D

Edytowane przez Łukasz Radziszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniały i super rzadki - Blonexa znacznie łatwiej dorwać niż tego Stolicznego. Wspaniały zakup, gratuluję! 

Śmieję się, ale jest w tym też trochę prawdy... często oddaję zegarki, tylko dlatego, że mi nie pasują do rodziny. Temu teraz pytam. Z fajniejszych ostatnio pozbyłem się dwóch ładnych Ljuksów, z tarczą Doxy grafk. :D

w życiu bym ljuksa nie oddał. A że szanuje kolegę Myszatego i jego metody zdobywcze więc nie pisze o przytuleniu tych cudownych sikorów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha.. Widzisz Łukaszu, prawie trafiłeś. Fakt, że mój zbiorek jest bardzo niejednorodny, ale szczególną atencją darzę Wostoki, ze szczególnym uwzględnieniem amfibii :)

Faktem jest też to, że czasem ewidentnie nie ma "chemii" i klasyk wędruje na dno pudła lub zmienia właściciela. A np Ljuks to też przecież bardzo duża rzadkość, więc ja bym raczej się go nie pozbywał właśnie z tego powodu (chyba, że w ramach barteru za coś równie niecodziennego). :)

Edyta: Sugeruję abyśmy zakończyli lanie wody, bo się zaraz któryś z Modów wku..i i tupnie nogą B):D

Edytowane przez Myszaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne nabytki :)

Stoliczny w pięknym stanie - gratuluję.

Cała polsko -radziecka rodzina z taką tarcza t czwórka;)

img-20160220-203705.jpg

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, Czasowo się nie zmiesciłem wtedy:)

Ale za to udało się zebrac wszystkie cztery a Gregorian już za trzy obiecywał flaszkę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje Ci jeszcze Poljota, którego ja mam, a właściwie to mi brakuje Stolicznyjego i Blonexa ;).

Jest jeszcze taki Bałtyk. W sumie byly 4 z taka sama tarczą ale rożnymi markami.

Mam też identycznego Blonexa :rolleyes: różnią się jedynie napisami

Wiesz... To jest tak jak ze zbieraniem grzybów - czasem trzeba się nachodzić po lesie.... B):) .

No i oczywiście również dziękuję.

Myślę, że niekoniecznie będzie na sprzedaż. Zbyt piękny.

Wymęczone na G2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha.. Widzisz Łukaszu, prawie trafiłeś. Fakt, że mój zbiorek jest bardzo niejednorodny, ale szczególną atencją darzę Wostoki, ze szczególnym uwzględnieniem amfibii :)

Faktem jest też to, że czasem ewidentnie nie ma "chemii" i klasyk wędruje na dno pudła lub zmienia właściciela. A np Ljuks to też przecież bardzo duża rzadkość, więc ja bym raczej się go nie pozbywał właśnie z tego powodu (chyba, że w ramach barteru za coś równie niecodziennego). :)

Edyta: Sugeruję abyśmy zakończyli lanie wody, bo się zaraz któryś z Modów wku..i i tupnie nogą B):D

No nie! Oddam Ljuksa za takiego Stolicznego! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne nabytki :)

Stoliczny w pięknym stanie - gratuluję.

Cała polsko -radziecka rodzina z taką tarcza t czwórka;).

No nie wiem czy cała. Blonexa mam w złoconej kopercie. Identyczny jak stolicznyj Edytowane przez Myszaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

W tym papieskim Wostoku zawsze zastanawiała mnie ta literka H, co ona oznacza ? Wie ktoś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Habemus :)

Jeśli przyjąć, że to alfabet łaciński, to może być Habemus i Hungary, a co jeśli to cyrylica ?

Literka N. Teraz kombinuj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Zdzisiek , a wcześniej gregorian mają rację. Ten herb to godło Węgier tak więc i literka H ma tu sens/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I śmieszna "przejściówka" jeszcze USRR.... ( w co wątpię) na 2609.H

post-41508-0-96022900-1478974610_thumb.jpg

Edytowane przez Zdzisiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Nie jest to w pełni nowy nabytek, była już pokazywana w trochę innej formie, zastępczej. ;) Udało mi się w końcu trafić kopertę w dobrej kondycji i moja pierwsza Pobieda, pamiątka po babci w końcu wygląda tak jak powinna. :D

6626370_Zdjcie-01852.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to w pełni nowy nabytek, była już pokazywana w trochę innej formie, zastępczej. ;) Udało mi się w końcu trafić kopertę w dobrej kondycji i moja pierwsza Pobieda, pamiątka po babci w końcu wygląda tak jak powinna. :D

Świetna jest ta Pobieda, jedna z najładniejszych. Myłeś czymś tarczę, czy taka się zachowała? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi