Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Trafił się w dobrym stanie...trzeba było brać!

Ożesz jaki piękny

Dziękuje.

Super wygląda ten Wostok. 

Dzięki.

post-95300-0-68887800-1500883005_thumb.jpg

Edytowane przez Aqua70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie wszyscy go widzieli na alle... Nikt go nie chciał, a ja wziąłem i nie żałuję. Fajny zegarek w super stanie :D

post-49869-0-27875200-1500884216_thumb.jpg

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Rakieta :)

Chyba ULTRAMARYNA :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mój pierwszy wpis więc witam wszystkich serdecznie na forum.

Wiem, że nieładnie się tak od razu chwalić, ale poniżej mój pierwszy naprawdę udany zakup.

Wyśniona, wymarzona, pierwsza z listy wielu, Slava Chorągiewka w świetnym stanie.

post-98656-0-68359300-1500892321_thumb.jpg

Mam od razu do Was pytanie, czy te Slavy występowały z zaokrąglonym szkiełkiem. Moja ma zaokraglone, a koperta NOS którą kupiłem do odnowienia innej Slavy ma szkiełko płaskie, zakładam, że takie były oryginalne, tylko nie wiem czy dla 100% produkcji i czy jest szansa, że były także zaokrąglone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie wszyscy go widzieli na alle... Nikt go nie chciał, a ja wziąłem i nie żałuję. Fajny zegarek w super stanie :D

Widziałem, nawet osobiście go wrzucałem do okazji tutaj ;) ale jakoś w tej kopercie mi nie podchodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, nawet osobiście go wrzucałem do okazji tutaj ;) ale jakoś w tej kopercie mi nie podchodzi

Jak ty wrzucałeś to jeszcze był za drogi. Poczekałem na trochę lepszą cenę :) A za te 500 to uznałem że warto. I warto było :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucałem jak był za 550 chyba ale fakt, na flasze przyoszczęsziłeś ;) poza allegro pewnie dałoby rade kupić za 450, bo jeszcze nie wszyscy sprzedający zauważyli, że serwis zabiera już 10% prowizji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucałem jak był za 550 chyba ale fakt, na flasze przyoszczęsziłeś ;) poza allegro pewnie dałoby rade kupić za 450, bo jeszcze nie wszyscy sprzedający zauważyli, że serwis zabiera już 10% prowizji

Zaproponowałem 450 poza alle ale nie było odpowiedzi. Więc sprzedawca dostał to samo a ja musiałem dołożyć na prowizję dla alle. :(  A swoją drogą te 10% to zdzierstwo w czystej postaci :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt, aż się odechciewa użytkowania . W dodatku te ciągłe modzenie i coraz to nowsze niby lepsze wersje serwisu. A chrono super. Gratuluję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiła mi się taka Molnija niestety zbyt dobry stan zachowania jak na kieszonkę podpowiada mi ze to noworus i napis Made in USSR jest nie na miejscu  ;).

post-95300-0-70831100-1500901311_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

USSR to związek radziecki taki kraj którego już nie ma, to jaki noworus?

Tapnięte na szybie

Edytowane przez Brat Pit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko z Molniją ok.Fazowane jeszcze mostki ale tarcza już bez wpuszczanego pola sekundnika,logo jeszcze okrągłe i na mostku.Pewnie przełom lat 70-80 blizej 80.Cieszyc sie ładnym stanem....:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

USSR to związek radziecki taki kraj którego już nie ma, to jaki noworus?

Tapnięte na szybie

Chodzi o to że sam napis nie znaczy że zegarek pochodzi z czasów związku radzieckiego ale rzućcie okiem na mechanizm bo nie jestem fachowcem w tej kwestii.

Wszystko z Molniją ok.Fazowane jeszcze mostki ale tarcza już bez wpuszczanego pola sekundnika,logo jeszcze okrągłe i na mostku.Pewnie przełom lat 70-80 blizej 80.Cieszyc sie ładnym stanem....:-)

Jeśli to prawda co piszesz to tylko żal że jest bez papierów bo zewnętrznie wprost idealna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda...tylko musisz uwierzyc ;-) Widać ze śrubki nie kręcone wiec "dziewicza"....można jeszcze takie molnije trafic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda...tylko musisz uwierzyc ;-) Widać ze śrubki nie kręcone wiec "dziewicza"....można jeszcze takie molnije trafic

Musiała się u kogoś uchować w szufladzie bo kieszonka mniej praktyczna jak naręczny. Dzięki że rozwialiście moje wątpliwości.  

Edytowane przez Aqua70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musiała się u kogoś uchować w szufladzie bo kieszonka mniej praktyczna jak naręczny. Dzięki że rozwialiście moje wątpliwości.

Ale kieszonkowego zegarka nie zniszczysz tak jak naręcznego.

Tapnięte na szybie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi