Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ze sklepu,a Ty je tak rypiesz tymi szyszkami :huh:

Szyszki ostatnio kojarzą się niespecjalnie :D :D Już łuczyki odsunąłem od tego towarzystwa :D

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeruchlane masz z tymi zegarkami - rozumiem że wszystkie do serwisu bo sprawne Cię nie interesują  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna stylistyka + ładny stan = zaje...sty zegarek

Gratuluje

Wołny, ałmazy, WP, mołnie precyzyjne itd.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko chyba trochę poskładany z kilku. Coś mi ta tarcza nie pasuje do tej koperty. Chyba powinna być w takiej.

https://get.google.com/albumarchive/113098239036073221216/album/AF1QipNZVz7YbnFWLNThUsxr6PYJvSxg_k-cNoJMRl8K/AF1QipNFQnFQuWLVpHczgQpbtSpjBwX8uh1XuqMDfR0E

Chyba że się mylę.

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

96370b2fdd47828426a0db162b4c42bb.jpg

Dzięki za komentarze,rzeczywiście można dopatrzyć się nieścisłości i wygląda na to,że tym razem trafiłem na składaka.Nie mniej jednak cieszy moje oko i może kiedyś uda się dopasować resztę w oryginale.Zdjęcie zegarka w pierwszym katalogu ma logo dodatkowo a mój to wersja eksportowa,nie chcę kwestionować wiedzy Kolegów ale tłumaczę sobie,że może tak na eksport szło.Nie mniej jednak koperta jest od Rakiety wg.2-go katalogu a wskazówki rzeczywiście nie pasują tak czy siak. Nadmienię,że zegarek kupiony na odległość a wg.opisu był zakupiony jako NOS. Dzięki za opinie

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak.I tak nie zmienia to faktu,że mi się podoba zegarek. Dzięki za info.Na pewno będę sprawdzał katalogi zanim dokonam zakupu,żeby uniknąć takich sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wogóle tym nie przejmuję a komentarze są zawsze rzeczowe i konkretne co lubię.Panuje miła atmosfera a przy okazji się czegoś uczę i zdobywam więcej wiedzy powolutku. Pozdrawiam wszystkich Kolegów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No prosze. A tak mi ta koperta ładnie podchodziła. Cóż, człowiek się uczy całe życie :)

Wołny, ałmazy, WP, mołnie precyzyjne itd.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za komentarze,rzeczywiście można dopatrzyć się nieścisłości i wygląda na to,że tym razem trafiłem na składaka.Nie mniej jednak cieszy moje oko i może kiedyś uda się dopasować resztę w oryginale.Zdjęcie zegarka w pierwszym katalogu ma logo dodatkowo a mój to wersja eksportowa,nie chcę kwestionować wiedzy Kolegów ale tłumaczę sobie,że może tak na eksport szło.Nie mniej jednak koperta jest od Rakiety wg.2-go katalogu a wskazówki rzeczywiście nie pasują tak czy siak. Nadmienię,że zegarek kupiony na odległość a wg.opisu był zakupiony jako NOS. Dzięki za opinie

A co to za różnica czy składak czy nie ważne ze spełnia swój cel i tobie odpowiada 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi