Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

znaleziony w kubku w kuchni stary zegarek "do roboty" ojca... z sentymentu oddany do zegarmajstra i cyka na razie :D

c140babf83560e6d.jpg

poprzecierany i styrany, ale może kiedyś doczeka się jakiejś odnowy koperty :)

a50da0b476068748.jpg

a639bce7597f5ef9.jpg

???????? => ta choroba dobrze ROCKuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-18-0-10117400-1330814712.jpg

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alamo,

ten stadionowy wyrwałeś mi z allegro, a już miałem snipować :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kadarius tylko jak junior czyta forum to nie bedzie miał niespodzianki :wink: Wszystkie trzy pokazane zegarki robią wrażenie ale jak dla mnie de lux to normalnie :shock:, może dlatego, że na alledrogo te skubańce wysokie ceny osiągają i jak na razie jeszcze żadnego nie kupiłem :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Mam cztery sztuki w stanie doskonałym i dwie w stanie doskonałym minus wiec jak bedziesz grzeczny to kiedys pogadamy o poljotach de lux. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kadarius tylko jak junior czyta forum to nie bedzie miał niespodzianki :wink: Wszystkie trzy pokazane zegarki robią wrażenie ale jak dla mnie de lux to normalnie :shock: , może dlatego, że na alledrogo te skubańce wysokie ceny osiągają i jak na razie jeszcze żadnego nie kupiłem :evil:

Młody sam sobie wybierał prezent więc niespodzianki i tak nie będzie :mrgreen: - trzeba przyznać, że jak na 12-to latka to dość sprecyzowane oczekiwania i niebanalny wybór!

de luksiak to drugi automat a trzeci w ogóle w kolekcji choć za poprzednie trochę przepłaciłem to na "bazarkowym" trochę się odkułem.

Mam cztery sztuki w stanie doskonałym i dwie w stanie doskonałym minus wiec jak bedziesz grzeczny to kiedys pogadamy o poljotach de lux. :mrgreen:

ja byłem bardzo grzeczny i chętnie pogadam o 23 kamieniowym / ręczny naciąg z czarną tarczą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż takim milośnikiem radzieckich garniturowców nie jestem, żeby być grzecznym :mrgreen: No ale jak kiedyś Ci się jakiś znudzi to daj znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Ale ja mam same automaty 29 kamieni :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też byłem grzeczny, nawet bardzo, także reflektowałbym na jakiegoś Poljota DeLuxe :)

teraz nawet idę grzecznie się uczyć do kolokwium :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Same aniołki :mrgreen: a tak serio to dwa chciałem sprzedac ale ja mam chyba cos z głową bo kazdy poljot jest inny i jak juz wybiore to sie pozniej rozmyslam .Robie jednego i nie mam wskazówek ani sekundnika :cry: a bedzie sie czym pochwalic bo tarcza to ciemny granat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja wstępnie rezerwuje jednego, (tego granatowego może jak będzie już cały)

bo coś ostatnio od momentu znalezienie Poljota w kubku, chodzą mi po głowie ruski i to te "stare" :D

muszę teraz przypilnować tego mojego bo 30s na dobę do tyłu robi :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Alamo,

ten stadionowy wyrwałeś mi z allegro, a już miałem snipować :twisted:

Jak znam życie, to Ty i tak juz takiego masz, więc strata niewielka :-D...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Same aniołki :mrgreen: a tak serio to dwa chciałem sprzedac ale ja mam chyba cos z głową bo kazdy poljot jest inny i jak juz wybiore to sie pozniej rozmyslam .Robie jednego i nie mam wskazówek ani sekundnika :cry: a bedzie sie czym pochwalic bo tarcza to ciemny granat.

Ja na podobnej zasadzie stałem się posiadaczem czterech chodzików Molnia. Miałem dwie do naprawy więc kupiłem dwie na części. Z tym, że jak dwie na części przyły okazało się, że są zbyt ładne, żeby je zepsuć. Dobrze że w końcu udało mi się kupić jakieś, które byłem w stanie oddać na części, bo teraz miałbym ich sześć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ThomasST
:wink: Dwa ulububione.Te z datownikami na szóstej i na dziewiatej juz tak bardzo nie lubie.No i sa jeszcze te w cieniutkich kopertach bez daty ale one sa w przygotowaniu.

Klasyczne, proste, czysta forma - bardzo ladne. Mam wlsnie podobnego (od ojca), ktorego musze dac do czyszczenia. Moj ma datownik na trojce i takie bajerne szkielko z lupka na dacie :D

Pozdr

Thomas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne... bardzo przyjemne dla oka... to który będzie mój? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-3565-0-51281500-1330814871.jpg

post-3565-0-51697200-1330814865.jpg

post-3565-0-23843300-1330814869.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

a ja chciałem tylko powiedziec ze po paru miesiącach nie zaglądania na forum wracam :lol: i jutro ide na polowanie i będe się chwalił zdjęciami :) czesc wszystkim (ponownie) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

czesc Kadarius :lol:

jutro porobie foty tej rakiety którą kiedyś mi przesłałes jest na chodzie i często mi słuzy :) a i gwozdzia da się nią wbić jak trzeba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Mowicie ze fajne ze wrócił? On zebrał z pare kilo zegarków i bedzie sie nimi chwalił a my bedziemy sie z zazdrosci zmieniac w galaretke z nóżek :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-7161-0-05735500-1330814994.jpg

Ja dziś osebrałem od KURNAJANEK takiego OTO poljotka - wizualnie BDB.

MNIAM :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi