Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Taki z wczoraj

post-63338-0-45333200-1517148852_thumb.jpg

i kilka ostatnich zakupów

post-63338-0-90728400-1517148862_thumb.jpg

post-63338-0-01655000-1517148879_thumb.jpg

post-63338-0-46601100-1517148900_thumb.jpg

Damskich nie zbieram ale ta Zaria jakoś się nawinęła też.

Kwarc i Rakietka bez paska za darmo w ramach"rekompensaty" za zegarek który okazał się niedziałający i zgodnie z opiniami Kolegów z forum tarcza "domowy wyrób" za to mechanizm Zim 15 kamieni okazał się działać,też się przyda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to 1MCzZ - ktoś dorobił sobie tylny dekiel ze szkłem ale oryginalne dwa są w komplecie

Wspaniały deck-watch :) Gratuluję.

Akurat takiego nie mam a już jakiś czas,as się rozglądam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zamieniam sie w słuchCzasem kupuje bo mam okazje kilka na raz kupic i nie mam czasu grzebac w katalogach,co tam w nie jest tak jak powinno ?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest Panowie? Niedziela, wieczór więc poproszę o kilka głębszych... oddechów :)

Zbędne posty ukryłem i niech tak zostanie.

Rakieta WT ma tarczę od innego modelu prawdopodobnie a Rakieta 24h ma kopertę od innego modelu.Może być że mechanizm też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Roman za opanowanie sytuacji

Co jest Panowie? Niedziela, wieczór więc poproszę o kilka głębszych... oddechów :)

Zbędne posty ukryłem i niech tak zostanie.

Rakieta WT ma tarczę od innego modelu prawdopodobnie a Rakieta 24h ma kopertę od innego modelu.Może być że mechanizm też.

Rakieta WT ma tarcze z rakiety z koperty Rolexowej z tego co kojarzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebolski a czemu po lewej stronie oliwa jest wywrócona☺ tak nie można postępować ☺☺

te ,czepialski, to chwila po robocie :)

Dzięki Roman za opanowanie sytuacji

Wiaderny, zrób porządek :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki również za wygaszenie zbędnych dyskusji. Mam kilka WT lekko wybrakowanych ale z właściwymi tarczami to posłużą do przekładki kiedyś na pewno.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów popełniłem cuś

Wydeptane mi5s

Ależ Ty masz tempo i zdolności :) szczerze zazdraszczam  :D a olej niech się rozlewa i co 

Edytowane przez kchrapek
Prosze o niecytowanie zdjęć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaaaaaaaaa 

Większość z forumowiczów biega do zegarkowego na wymianę koronki i nie pojęcia o serwisie zegarka , ze dwa razy rozkręciłem zegarek na części  i o dziwo złożyłem z powrotem , ale i tak kulał , a o oryginalności też mam blade pojęcie , tak że bez żadnych aluzji mogę się nazwać niedzielnym zbieraczem i co ? dalej będę zbierał co tam wpadnie . a i tak super robotę robisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaaaaaaaaa

Większość z forumowiczów biega do zegarkowego na wymianę koronki i nie pojęcia o serwisie zegarka , ze dwa razy rozkręciłem zegarek na części i o dziwo złożyłem z powrotem , ale i tak kulał , a o oryginalności też mam blade pojęcie , tak że bez żadnych aluzji mogę się nazwać niedzielnym zbieraczem i co ? dalej będę zbierał co tam wpadnie . a i tak super robotę robisz

Też zbieram co popadnie może musisz trochę posiedzieć by odkryć żyłkę naprawiacza

Wydeptane mi5s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zbieram co popadnie może musisz trochę posiedzieć by odkryć żyłkę naprawiacza

Wydeptane mi5s

Próbowałem kilka razy i mi nie idzie , dlatego wielki szacun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebolski a czemu po lewej stronie oliwa jest wywrócona☺ tak nie można postępować ☺☺

Ja zazdroszczę licznych nabytków, przede wszystkim umiejętności w ich poskładniu:)

Zdjęcia Kolegi też coraz lepsze.

Pozdrawiam

Edytowane przez MadGravediGGer77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jarozlaw

Dzisiaj, wpadły mi takie dwie sztuki :D

Nie utonąłeś na tej Olimpii? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

maniek swis made nie słodź tak Sebolowi bo mu się trybiki posklejają. :P Ale fakt tempo ma zawrotne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi