Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Recommended Posts

Przy niewielkich kwotach można jeszcze ryzykować zakup bez konsultacji, jeśli ktoś trochę gorzej orientuje się w temacie. Ale generalnie trzeba przyjąć, że wiele (jak nie większość) radzieckich zegarków oferowanych na aukcjach jest pokombinowana. Ruskie zegarki były najczęściej traktowane użytkowo (zegarek był przecież podstawowym wyposażeniem chłopa, komórek do sprawdzania godziny nie było) i były mocno czochrane. Stąd zużywające się elementy były zastępowane innymi, często takimi, jakie były pod ręką (dostępność części też była taka sobie). Do tego dochodzą obecni mistrzowie marketingu i mamy to, co mamy.

Kwota faktycznie była niewielka, więc związane z zakupem ryzyko było do zaakceptowania. Miałem świadomość, że może być coś nie tak, ale wkalkulowałem taką nieostrożność. 

Szczęśliwie nie kupowałem z aukcji, bo mam wrażenie, iż tam spora część jest poprawiana :)

Edited by PeLeLy

O widzisz, człowiek się uczy całe życie. Nie znałem tego Poljota i jakoś mi podejrzanie wyglądał. Niesłusznie okazuje się :D

Trzeba zawsze brać pod uwagę pierwsze spostrzeżenie, może robiony przez tego samego fachowca :D

Guest Rafał75

Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować.

Dajcie spokój z tym ministrem, stare dzieje :)

A nagrodę Pan Minister będzie oddawał?? :D :D Czy już wydał na bazarku na zegarki??

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

A nagrodę Pan Minister będzie oddawał?? :D :D Czy już wydał na bazarku na zegarki??

To przecież te zegarki, które codziennie pokazuje to ta nagroda inni z Ministerstwa brali kaskę a Sebolski w naturze ( w zegarkach w sensie .... żeby nie było.. że coś ;) ). Piękna sztuka i ku mojemu zdziwieniu są bardzo wygodne w noszeniu

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

To przecież te zegarki, które codziennie pokazuje to ta nagroda inni z Ministerstwa brali kaskę a Sebolski w naturze ( w zegarkach w sensie .... żeby nie było.. że coś ;) ).

Ciekawe co w Caritasie zrobią z tyloma ruskimi zegarkami od Seby :D :D

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Że ja do caritasu?

Wydeptane mi5s

Jak Będziesz tyle wydawał na zegarki to tak się może skończyć :) Gratuluję ministerki. Dobrze się nosi i dobrze wygląda.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Takie rodzeństwo dziś wróciło ze spa. Choć tarcze niezbyt idealne i koronka w złoconym chyba nie ta to cieszą95b3c0c67d37d0070e26db931985460b.jpg

Takie rodzeństwo dziś wróciło ze spa. Choć tarcze niezbyt idealne i koronka w złoconym chyba nie ta to cieszą

Gratuluję. Szukam obu od i o ile złocony można trafić, tylko albo cena albo stan blokuje, to stalowego nie widziałem dawno.

Edited by kchrapek