Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Mój ostatni nabytek:

post-11844-0-43088600-1330869389.jpg

post-11844-0-10167200-1330869392.jpgdsc00623dw6.th.jpgdsc00615pu1.th.jpg

To już druga lodówka w mojej kolekcji - ta w zdecydowanie lepszej formie niż poprzednia.

Szkło nieco porysowane, ale po polerce i czyszczeniu będzie jak nowy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Mój ostatni nabytek:

post-0-0-87162600-1330869394.jpgObrazek

[url="post-0-0-08724300-1330869397.jpg"]Obrazek[/url][url="post-0-0-79594000-1330869404.jpg"]Obrazek[/url]Obrazek

To już druga lodówka w mojej kolekcji - ta w zdecydowanie lepszej formie niż poprzednia.

No nie :) :!: Kadarius będzie niepocieszony że nie znalazł go przed Tobą :twisted:

Gratulacje, to świetny zegarek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mój ostatni nabytek:

post-3565-0-07616900-1330869457.jpgObrazek

[url="post-3565-0-11336500-1330869459.jpg"]Obrazek[/url][url="post-3565-0-82697100-1330869467.jpg"]Obrazek[/url]Obrazek

No nie :) :!: Kadarius będzie niepocieszony że nie znalazł go przed Tobą :twisted:

Gratulacje, to świetny zegarek!

Darek chyba ma taki już :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Darek chyba ma taki już :roll:

No właśnie - nie ma. Ma w wersji "Latin". W cyrylicy mam ja - ten byłby drugi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jest to jedyna moja lodówka w wersji "latin" - bardzo chętnie zakupię wersję radziecką :mrgreen: tego modelu lub choćby tarczę!

Marek_g, gdybyś był chętny na jakąś zamianę lub odsprzedaż daj znać!

a propos lodówek - dziś cały dzień była ze mną "panda" :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Niestety jest to jedyna moja lodówka w wersji "latin" - bardzo chętnie zakupię wersję radziecką :mrgreen: tego modelu lub choćby tarczę!

Jakbyś dostał tarczę - to masz u mnie tarczę kalendarza :-)! Zrobimy składaka jak lalusia :-)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość amator3nr

A ja ciagle szukam slavy lodówki (jakiejkolwiek) i nie moge znalezc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakbyś dostał tarczę - to masz u mnie tarczę kalendarza :-) ! Zrobimy składaka jak lalusia :-) !

:twisted: tarczę kalendarza to ja mam i to chyba ze dwie - składaka już jednego zrobiłem - ten model:

65437948ep1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie odebrałem! Kupione u zegarmistrza i u niego też odnowione.

post-23025-0-01857300-1330869504.jpg

mg0198sa3.59644c4e33.jpg

img0196le2.jpg

img0196le2.e6fb638c35.jpg

post-23025-0-94233600-1330869512.jpg

img0200zq1.bd66593359.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Jakbyś dostał tarczę - to masz u mnie tarczę kalendarza :-) ! Zrobimy składaka jak lalusia :-) !

:twisted: tarczę kalendarza to ja mam i to chyba ze dwie - składaka już jednego zrobiłem - ten model:

Obrazek

Nawet mu pasek dałeś taki sam jak w moim zestawie, zazdrośniku :razz: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nie zanosi się abym chciał się jej pozbyć - ale jeśli kiedyś to dam Ci znać.

Swoją drogą nabyłem ją na alledrogo - i byłem jedynym licytującym - cena rzekłbym jak za model w tym stanie i o tej rzadkości występowania bardzo niska.

reszcie odebrałem! Kupione u zegarmistrza i u niego też odnowione.

Bardzo fajny ten Poljot.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą nabyłem ją na alledrogo - i byłem jedynym licytującym - cena rzekłbym jak za model w tym stanie i o tej rzadkości występowania bardzo niska.

widziałem tą aukcję, ale nie zdecydowałem się właśnie ze względu na cenę - dość wysoka mimo wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak jest jak się wyjeżdża na dwa tygodnie bez netu a potem od razu do roboty :sad: - przy okazji ile ta sławcia kosztowała?

Nawet mu pasek dałeś taki sam jak w moim zestawie, zazdrośniku :razz: :!:

ta ze zdjęcia to oficjalny egzemplarz - składak jest na czarnej alfie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
widziałem tą aukcję, ale nie zdecydowałem się właśnie ze względu na cenę - dość wysoka mimo wszystko
no tak jest jak się wyjeżdża na dwa tygodnie bez netu a potem od razu do roboty :sad: - przy okazji ile ta sławcia kosztowała?

80 PLN-ów, czy jest to dużo, to kwestia punktu widzenia.

Niestety nie mam czasu jeździć po giełdach, a i do samych giełd nie mam za blisko - tak więc odpada praktycznie możliwość posiadania nadziei, że w końcu gdzieś na giełdzie znajdzie się upragniony egzemplarz. No a że ten jest już drugim w kolekcji - to tez miało wpływ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za porządny, raczej poszukiwany, radziecki zegarek w dobrym stanie to to jest normalna cena. Też chciałbym takie zegarki kupować za 30 zł niestety w okolicach Trójmiasta to nawet żadnej giełdy staroci nie ma :sad: Jest raz w roku jarmark dominikański, ale ciężko na nim jakiś porządny radziecki zegarek znaleźć :shock: a jak już sie znajdzie to się okazuje, że cana to chyba dla turysty z Niemiec :shock: . No ale w końcu te nasze radzieckie cuda to nie byle co. To musi kosztować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Jak za porządny, raczej poszukiwany, radziecki zegarek w dobrym stanie to to jest normalna cena. Też chciałbym takie zegarki kupować za 30 zł niestety w okolicach Trójmiasta to nawet żadnej giełdy staroci nie ma :sad: Jest raz w roku jarmark dominikański, ale ciężko na nim jakiś porządny radziecki zegarek znaleźć :shock: a jak już sie znajdzie to się okazuje, że cana to chyba dla turysty z Niemiec :shock: . No ale w końcu te nasze radzieckie cuda to nie byle co. To musi kosztować :mrgreen:

A gdzie się pytasz o takie zegarki? Chyba nie w 3-mieście. Owszem, mało tego, ale jak się postarasz i masz PLNy, to wszystko załatwisz...

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komornik Ty to zawodowiec jesteś to pewnie swoje dojścia masz. Problem jest taki, że w Trójmieście nie ma giełd staroci, jakiś sensownych bazarków gdzie taki amator jak ja mógłby się przejść i kupić coś co akurat mu się rzuci w oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Komornik Ty to zawodowiec jesteś to pewnie swoje dojścia masz. Problem jest taki, że w Trójmieście nie ma giełd staroci, jakiś sensownych bazarków gdzie taki amator jak ja mógłby się przejść i kupić coś co akurat mu się rzuci w oczy.

Tu z barazkami masz rację, ale żadnych wtyków nie mam (no może kilka), chodzę tylko od zegarmistrza do zegarmistrza, rzecowo rozmawiam i czasem ktoś coś doradzi, pomoże, pokaże, coś odpali za 3zł na piwko i tak się kręci. W ten sposób zdobywam wyposarzenie, tokarkę :lol:. W nadchodzącym tygodniu jestem umówiony na kosze do czyszczarki i pensetę do prostowania czopów za 25zł. Dużo? Chyba nie... Ostatnio (w połowie lipca :)) kupiłem 2 sławki z automatem za 25zł, obie na chodzie, ale brudne. Wymieniłem 1 szkło ala TV za dychę i mam cudo :) To może nie najleprzy przykład, ale w tedy chciałem tą sławę nosić, ale po pierwszym deszczu z powrotem mam komandirskiego :)

Pytania? Sławki w kształcie sześciokąta w dobrym stanie po czyszczeniu u zegarmistrza za 40zł, gdzie 25zł to koszt naprawy. Dużo? Nie marudzić, tylko pofatygować się trochę i już.

"Trupki" od 1-10zł można czasem trafić jak ktoś przy okazji szukania czegoś wyjmie kilka z szafy i już.

"Dla chcącego nic trudnego". Tylko Ci się wydaje, że jest trudno, ale wystarczy trochę samozaparcia i czasu. Może z czasem masz problem, bo trzeba łazić w godzinach ich pracy i często tylko od pon. do pt. 10-17 :roll:.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
80 PLN-ów, czy jest to dużo, to kwestia punktu widzenia.

Niestety nie mam czasu jeździć po giełdach, a i do samych giełd nie mam za blisko - tak więc odpada praktycznie możliwość posiadania nadziei, że w końcu gdzieś na giełdzie znajdzie się upragniony egzemplarz. No a że ten jest już drugim w kolekcji - to tez miało wpływ...

Myślałem o zakupie tego egzemplarza, ale odpuściłem, bo myślę że jednak 80pln za taki stan to sporo. Dlaczego tak uważam? nie kupuję na giełdach bo nie mam czasu jeździć ostatnio, tylko kupuję na allegro i ebay - zazwyczaj nówki w pudełkach udaje mi się kupować do 60pln max (rekord to 15pln za rakety 24h i te a'la orient)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mi się wydaje, że nietanio! Za Pandę w stanie NOS dałem na alledrogo 100 za inne lodówki płaciłem od 5 do 40 pln i z tych zakupów zostało mi jeszcze złomu na złożenie jednej dodatkowej gratis :mrgreen: - wyjątkiem była medyczna nówka z metką i paszportem - cena raczej odlotowa :shock: raczej chwalić się nie będę (Krzysiek_W wie i może zaświadczyć) ale warto było!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ach strach pomyśleć ile dałeś za medyczną, na widok której każdy się ślini, a jej fotki podziwiał każdy z nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ach strach pomyśleć ile dałeś za medyczną, na widok której każdy się ślini, a jej fotki podziwiał każdy z nas

Też wolę nie myśleć o tej chwili słabości :mrgreen: A gdyby nie Kadarius to pewnie bym jej nie wziął :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

któż z nas nie miałby takich "chwil słabości" , ale można sobie tylko pomarzyć i co ważne szybko otrzeźwieć;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
też mi się wydaje, że nietanio! Za Pandę w stanie NOS dałem na alledrogo 100 za inne lodówki płaciłem od 5 do 40 pln i z tych zakupów zostało mi jeszcze złomu na złożenie jednej dodatkowej gratis :mrgreen: - wyjątkiem była medyczna nówka z metką i paszportem - cena raczej odlotowa :shock: raczej chwalić się nie będę (Krzysiek_W wie i może zaświadczyć) ale warto było!!!

Ta :-)?

To sobie przypomnij ile wpisałem za drewnianą Rakietę którą Krzysiek wyrwał poza aukcją :twisted: ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi