Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Za ?

tego jeszcze nie wiem a już 3 chętnych (razem z pw) nawet nie wiem ile ich ma ;-( , się dowiem co i jak to dam znać na forum i pw, dostanie ten kto dał znać pierwszy

Breitling - taka sama odpowiedz, musze spytać zegarmistrza , najbliżej będę wiedział na początku przyszłego tygodnia

Edytowane przez spartasongo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję jak niżej:

1. Ban dla Voliego na tydzień

2. Ban dla Yenjay, też na tydzień za avatar

3. Ban dla Mariana6666 za piękną lodówkę, dla forumowiczów poniżej 100 postów zakaz kupowania i pokazywania zegarków, które mogłyby wzbudzić zazdrość

4. Ban na tydzień dla Nekrosopa za allegrowe wojaże

5. Ban dla Hansa do odwołania/dożywotni i blokada IP Jego komputera w razie próby ponownej rejestracji pod innym loginem :lol:, nie muszę chyba mówić za co ;)

Co do punktu 5 to rozważę tę propozycję - wielce kusząca jest ;) Będę miał więcej czasu, no i bagaż nienawiści jakby mniejszy.

Z Czech przybył:

post-29552-0-18536500-1331818127.jpg

post-29552-0-55469000-1331818128.jpg

www.slavnyhans.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj doszly hurtowe zakupy to tez zdjecia zbiorowe. Swiezutkie, jeszcze przed kosmetyka, potencjal ogromny

post-28237-0-21179300-1297354660_thumb.jpg post-28237-0-52202500-1297354672_thumb.jpg

Do Hansa: nie wpedzaj ludzi w kompleksy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Na bogato widzę :) Pobied i deluksiaka z datą to zazdraszczam... A u mnie tak:

kirowskie1.jpg

kirowskie2.jpg

kama1w.jpg

kama2hm.jpg

pobiedaczarna2.jpg

majak.jpg

sputnikczarny.jpg

sputnikbiay.jpg

post-27222-0-41170600-1331818174.jpg

post-27222-0-13341700-1331818176.jpg

post-27222-0-89151500-1331818177.jpg

post-27222-0-01105500-1331818180.jpg

post-27222-0-96156200-1331818181.jpg

post-27222-0-99965600-1331818183.jpg

post-27222-0-21267400-1331818186.jpg

post-27222-0-15043200-1331818198.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie widzę, że koledzy na bogato... mam czas jest potencjał ;-)

yasiooo dałeś radę ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ohoho dorzuciliście węgla do pieca. Super nabytki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kosmos normalnie :)

U mnie, pomimo prowadzonej reorganizacji, też znalazł się nowy nabytek. Kupiłem w koncu kieszonkę Złatousta! Miało byc tanio i dobrze, a jest tanio i... jak zwykle gdy jest tanio :) . Miał chodzić, nie chodzi (ale to pikuś, kwestia smarowania), natomiast najgorsze, ze gwint śrubki mocujacej wałek jest zerwany i co jakiś czas wałek sobie radośnie wyskakuje, co gorsza w pozycji do ustawiania godziny. pewnie da się to naprawić, ale trzeba by dotoczyć taki element z szerszym gwintem, a znaleźć kogoś kto umie i jeszcze mu się chce nie jest łatwo :). Do tego wytarta koperta, ubytek lakieru na tarczy... Cóż, grunt że Smok mnie nie rozszarpie z zazdrości :) W każdym razie, w koncu go mam. Mam Złatoustowską kieszonkę. Może kiedyś trafi się lepsza, ale póki co mam troche frajdy :) Nie jedyny inwalida w kolekcji :)

post-2232-0-49548900-1331818210.jpg

post-2232-0-57395100-1331818219.jpg

I jeszcze jedna zdobycz z tej samej fabryki, tu akurat w towarzystwie bliźniaczych kieszonek (po co nową fotkę robić :) ):

post-2232-0-17346400-1331818221.jpg

Edytowane przez pmwas

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamczas i Yasioo wsppaniałe nabytki, strasznie zazdroszczę. Yasioo fajne zdjęcia :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yasiooo żeś mi nieźle podniósł ciśnienie tymi nabytkami a najgorsze jest to, że wszystkimi. Gratuluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Dzięki za miłe słowa :) Najbardziej cieszą te sikory, które wymagały kombinowania, bo wyglądały sporo gorzej w momencie zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedłużasz sobie bana przedłużasz!! Pracuj tak dalej to się doigrasz. Zobaczysz!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

ja to prosty wyrobnik jestem. Są tu tacy (oj są... ) co na prawdę zasługują na bana. Dożywotniego i obejmującego też całą rodzinę do siódmego pokolenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
;) Yasioo ten sputnik biały paskudny rozbierz go i sprzedaj na części - ja chętnie odkupię małą tarczę sekundową i wskazówki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł - jak masz takie parcie na reorganizację kolekcji to ja chętnie bym przytulił Kirowa K 43 w bdb stanie:D szkoda go wyrzucać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Mówisz, że paskudny? Masz rację, właściwie po co ja go kupowałem ;) I ten kretyński sekundnik, ruski dizajner myślał chyba, że wódka dobrze robi na wenę. W sumie nie wiem po co chcesz na coś takiego tracić kasę. Odradzam :P A na serio, to też poszukuję takich wskazówek, nawet się wahałem, czy nie przełożyć z tego Sputnika, ale jednak to by było barbarzyństwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł - jak masz takie parcie na reorganizację kolekcji to ja chętnie bym przytulił Kirowa K 43 w bdb stanie:D szkoda go wyrzucać :P

składałem już propozycję korupcyjną dotyczącą Kirowa, ale jego reorganizacja nie obejmuje ;)

Edytowane przez Karol Kłósek

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, szczerze mówiąc liczę że może zmięknie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz, że paskudny? Masz rację, właściwie po co ja go kupowałem ;) I ten kretyński sekundnik, ruski dizajner myślał chyba, że wódka dobrze robi na wenę. W sumie nie wiem po co chcesz na coś takiego tracić kasę. Odradzam :D A na serio, to też poszukuję takich wskazówek, nawet się wahałem, czy nie przełożyć z tego Sputnika, ale jednak to by było barbarzyństwo...

Dobrze kombinujesz - mi sprzedasz tarcze sekundnika, sobie wymontujesz wskazówki i jeszcze na tym zarobisz :)

Przecież ta tarcza zegarka to jakaś lewa jest normalnie :P

Edytowane przez quest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

No fakt, dwie pieczenie na jednym ogniu: zarobię i jeszcze pozbędę się szkaradzieństwa. A Ty za parę dni wyjedziesz ze swoim Sputnikiem w najnowszych nabytkach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, szczerze mówiąc liczę że może zmięknie ;)

Nie no, K43 akurat zostają, nawet przewiduję dalsze zwiększanie liczebności :D Z nowszych Rusów podobnie rzecz się ma z 28xx... no dobra, nie czarujmy się, 2809 :P

Edytowane przez pmwas

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łuuuuu... grubo dzisiaj! Gratki Yasioo, fajne sztuki, podobają mi się Sławki z poprzednich zakupów.

MamCzas: mam nadzieję, że wykorzystasz potencjał drzemiący w tych zegarkach, bo widzę parę fajnych tematów.

U mnie atak rakietowy ;)

post-29552-0-69342500-1331818298.jpg

post-29552-0-57435800-1331818300.jpg

post-29552-0-07355600-1331818307.jpg

rakietaaupajk1m.jpg

post-29552-0-64129500-1331818310.jpg

post-29552-0-20490200-1331818312.jpg

www.slavnyhans.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy już myślałem, że ten dzień sytych nowości minął wpadł Hans i trzymając poziom tegoż dnia wrzuca kolejne perełki ;) Wszystkie 3 piękne, ale ten telewizorek szczególnie przypadł mi do gustu. Koperta i tarcza miodzio :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-29395-0-48483400-1331818356.jpg Edytowane przez chomior

WorldWideWatches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi