pawel007 4611 #151 Napisano 3 Maja 2012 to mi też daj znać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #152 Napisano 4 Maja 2012 W związku z tym, że mam sporo zapytań o zegarki, które będę chciał sprzedać, wrzucam info. tutaj : -Steinhart Silver Edition-Steinhart Nav b-chrono-Oris Oscar Peterson-Omega Planet Ocean 45,5.-Oris diver small second-Epos 3369-Glycine Lagunare LCC 3000 Wszystkie zegarki są w stanie idealnym. Z biegiem czasu będę je powoli umieszczał na bazarku. Resztę pytań proszę kierować na pw. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42481 #153 Napisano 25 Maja 2012 Wiem wiem, że kupiłeś z niebieska tarczą.Gratuluję.A nie myślałeś może o PP Nautilus.Sprzedasz kilka, w których nie chodzisz i może PP. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #154 Napisano 25 Maja 2012 Myśle nad różnymi opcjami Czas pokaże... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #155 Napisano 28 Maja 2012 W twojej kolekcji znajduje się większość pozycji z mojej listy top 10 Gratuluję wspaniałej kolekcji aż szczęka mi opadła nie wiadomo na którym zegarku skupić wzrok fajnie że wstawiłeś takie zdjęcia, można pocieszyć oko bo niestety jak na razie większość z nich jest poza moim zasięgiem... może kiedyś Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #156 Napisano 28 Maja 2012 Zaskoczyłeś mnie że Oscara Patersona sprzedajesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #157 Napisano 3 Marca 2013 Przydałaby się jakaś aktualizacja twojej kolekcji, trochę chyba się pozmieniało ostatnio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #158 Napisano 3 Marca 2013 Ale żeś kotleta odkopał Dojdzie jeszcze coś w tym roku, to zrobię jakąś mini galerie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #159 Napisano 3 Marca 2013 "Mini"? Mam nadzieję, że będzie "Maxi" . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7268 #160 Napisano 5 Marca 2013 W końcu znalazłem to do czego Cię namawiałem już od jakiegoś czasu Michale:] hm... właśnie uaktualnij troszeczkę pościk, bo przecież jesteś posiadaczem ciekawych sikorów. W kolekcji na pewno się jeszcze lepiej wszystko prezentuje :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #161 Napisano 5 Marca 2013 Napewno uaktualnie, cierpliwości 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7268 #162 Napisano 5 Marca 2013 jasne, jasne - czekaliśmy tyyyle to i... kilka dni nas nie zbawi :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach