Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Smutne, że niektórzy aż tak mało rozumieją. Cóż, życzyć tylko nie wylądowania samemu w szpitalu... tydzień w tą czy w tamtą już teraz nas naprawdę nie zbawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-45049-0-91117700-1370629342.jpg

Z wpisu wynika ze pudelka są gotowe, będą się suszyć przez weekend i lecą do Sylwka. Pakowanie zaczyna się w Środę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie!

A co do spiny kolegi :P

Wszyscy się niecierpliwią, ale faktycznie Sylwek jest w szpitalu. Jak był na nartach, to był na nartach i to otwarcie przyznał, jak gdzieś jedzie, to pisze. Jak pisze, że jest w szpitalu, to na bank nie ma w tym ściemy. Co jak co, ale Starszy Pan nie stosowałby takich gówniarskich sztuczek, zawsze pisze jak jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał nie o to chodzi....Panu Sylwkowi życzymy dużo zdrowia, ale z drugiej strony co - gdyby wyladował w szpitalu na 3 miechy a potem 3 miechy poszpitalnego sanatorium to zmuszeni bylibyśmy czekac pół roku? Bez jaj, ja też jestem starszy Pan i moge nie doczekać na 303 jak jeszcze cos po drodze wyniknie. Ludzie się niecierpliwią, wpłacili w terminie, czytają o kolejnych problemach wpływających na przesunięcie terminu finalizacji....Nie chciałbym czytać za 2 tygodnie że opóźnienie bo suczka prezesa GG ma cieczkę.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę, że jakby to miało trwać kilka tygodni, to podesłaliby wszystko do choicżaby Marcina, do Poznania, który też jest zegarmistrzem nie lada i on by się zajął dalszą robotą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(Edit: nie ma sensu) Jakby GG wiedzial ze Sylwek jest w szpitalu na dluzej i nie bedzie ich w stanie skonczyc, to ktos inny by tym sie zajal. Przez 4 dni przerwy moim zdaniem nie ma zadnego sensu na wkladanie innych rak w projekt. A i tak masz powiedziane ze w srode pakowanie, to chyba nie taka tragedia co? A zona sie do mnie czepia ze ja ludzi nie lubie ... ot to wlasnie dlaczego tak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego IC nie bądź już taki adwokat diabła - dla Ciebie to kolejne nic nie znaczące 4 dni, dla kogoś innego kolejny brak profesjonalnego podejścia i szacunku dla klienta. Twoja żona może mieć rację i może powinieneś zacząć się hospitalizować jak masz tak poważny problem jak piszesz. Ludzi nie lubisz, jeszcze się otoczysz psami i kotami i skończysz jak Villas ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie powiedzialem ze to powazny problem, wariatem nie jestem ... juz mnie diagnozowali ;) - a za psami i kotami tez nie przepadam.

Jak pisalem, wprowadzenie innego zegarmistrza by jeszcze to wszystko bardziej opoznila, a ze wiadomo bylo ze sytacja sie rozwiaze w bardzo krotkim terminie, to zostali wszyscy poinformowani i mi sie wydaje ze to dosc profesjonalne podejscie.

Nieprofesjonalnie by bylo jakby nic nie powiedzieli ... wtedy to nawet wiekszosc by sie nie zorientowala o opoznieniu. Dobrze ze sie tu ludzie na Oliviera nie pozapisywali, bo by gosc z tej firmy pewnie gdzies na pal byl nabity za opoznienia :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-45049-0-91117700-1370629342.jpg

Z wpisu wynika ze pudelka są gotowe, będą się suszyć przez weekend i lecą do Sylwka. Pakowanie zaczyna się w Środę.

Ciekawe, jak te boxy będą wyglądały na żywo...

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak, jak te z Foki, to sądzę, że płakać nikt nie będzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FOKA miała inne ;)

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:)

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytałem na CW, kiedy Fundacja przewiduje rozpoczęcie wysyłki (z ostatniej rozmowy na tamtym forum wynikało, ze w tym tygodniu). Poniżej wklejam uzyskana od kolegi Svedosa odpowiedz.

"KamilZlg, w tej chwili pozostało mi jeszcze do zmontowania kilkanaście sztuk zegarków, potem to wszystko trzeba poddać regulacji, paskowaniu i pakowaniu. Wydaje mi się że potrzebuję na to około 1,5 tygodnia maksymalnie do 2, ale raczej 1,5 i pierwsze wysyłki pójdą do odbiorców."

:-)

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa na zegarek przed 1 lipca? Wyjeżdżam z domu w głuszę internetową. Zapłaciłem za paczkomat a tam najbliższy ze 30km. Kicha.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego, co ostatnio pisał Kolega Svedos (patrz wyżej), to ok. 22.06 powinni się zacząć wysyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ciekawa data...  Ciekawe czy efekt będzie podobny ;).

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak huh? ;)

22.06.1941 - Unternehmen Barbarossa

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa na zegarek przed 1 lipca? Wyjeżdżam z domu w głuszę internetową. Zapłaciłem za paczkomat a tam najbliższy ze 30km. Kicha.......

Napisałem wczoraj na CW PW do Kolegi Svedosa i dostałem odpowiedź: "stopień zaawansowania prac jest na tyle wysoki że połowa przyszłego tygodnia jest realnym terminem wysyłek", więc myślę dominiczeq, że jest szansa otrzymania zegarka jeszcze w czerwcu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojutrze mam urodziny.

Ciekawe: dostanę prezent czy nie? :)

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojutrze mam urodziny.

Ciekawe: dostanę prezent czy nie? :)

Pozdrawiam

Tomek

Skoro wysyłka w połowie tego tygodnia, to raczej nie nastawiałbym się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, ale pomarzyć sobie mogę.

Zresztą jakoś tak nie za bardzo wierzę w wysyłkę w połowie tygodnia...

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.