Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Well a styczeń ale którego roku?

Taaaaa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hookie, tydzień więcej czy mniej.. :) Zajrzyj w styczniu, to może zobaczysz galerię nadgarstkową :) Czego sobie i wszystkim życzę!

Już się nie mogę doczekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kolegow bez Fejsbuka

Po lewej - nowa tacza, po prawej - poprzedniczka.
Nowa tarcza do 303. Szanowni klienci winszowali poszarzyć ... proszszsz ... poszarzona ;-) Całkiem fajnie to wyszło !
Obejrzyjcie sobie ja to wyszło - naszym zdaniem, fajnie! Po lewej nowa wersja. Teraz ... wskazówki

post-45049-0-03832400-1353939632_thumb.jpg

Heh - icon_popcorn.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na podstawie tych zdjęć trudno cokolwiek oceniać.

Jakości wydruku (która też miała być poprawiona) nie możemy ocenić, bo za małe zbliżenie.

Co do odcienia, to ogólnie balans bieli fotografii mocno poszedł we fiolet. Niby zdjęcie można trochę stuningować, ale co do możliwości oceny to i tak niewiele nam daje. Będziemy po prostu musieli zaufać osobom, które mają czy będą miały okazję obejrzeć tarcze na żywo.

53397125168614829170267.jpg

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa tarcza, jeśli dobrze myślę, jest trochę ciemniejsza i mniej żolta. Zdjęcie jest z komórki, więc trzeba się domyślać, jak to naprawdę wygląda. Co do jakości samego druku, to przynajmniej na tym zdjęciu wygląda bez zarzutu. Przy pierwszej tarczy chłopaki z Gerlacha zauważyli marszczenie farby. Jeśli teraz o tym nie mówią, to należy zakladać, że go nie ma.

post-45237-0-32091800-1353956183_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjecie telefonem a ja na swoim telefonie widze cos co przypomina mi kolorem najtanszy, szary, papier toaletowy ;). Czekam na lepsze zdjecia, ktore bede sobie ogladal na monitorze. Za chwile i na te rzuce okiem.

PS

Na kompie też szare, może nie tak srajtaśmowato.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem zapytać a niemogę się doszukać z jakiego materiału zrobiona jest tarcza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem zapytać a niemogę się doszukać z jakiego materiału zrobiona jest tarcza?

płytka metalowa (mosiądz?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja czekam i czekam na jakieś powiadomienie na maila,że w temacie coś się dzieje,a tu nic.Forumowy automat mnie olał.A tu tyle ciekawego...Aaaa już wiem dlaczego nie było powiadomień-bo info szło na fejsa,przecież to zegarek fejsowy,a nie z TEGO Forum :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie! Czy coś się dzieje? Bo cisza jak po śmierci organisty :(

Pozdrawiam, Wojtek

(Wysyłane z mojego .......... przy użyciu Tapatalk HD)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie cisza i cisza--- znów tydzień ciszy ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówki - uprzedzając pytania mała sekunda jest do "Batorego"

p1020082t.jpg

dla porównania stara wersja:

post-45237-0-27904200-1338803431_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tym razem nie mam zastrzeżeń :) Jest dobrze i oby tak dalej :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, zmiana planów, a więc zegarek bert69 jest do oddania, oczywiście za równowartość dwóch wpłat (500 złotych). Proszę więc o kontakt osoby z listy rezerwowej, będące osobami zainteresowanymi.

Chodzi o zegarek z numerem 9

Piszę także tutaj, bo zakładam, że ten temat czyta znacznie więcej osób zainteresowanych zegarkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim oczekującym na 303 życzę Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Dużo wytrwałości ( pomimo braku informacji ) :-) oraz wiary w ostateczne powodzenie projektu ( sobie rownież :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim oczekującym na 303 życzę Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Dużo wytrwałości ( pomimo braku informacji ) :-) oraz wiary w ostateczne powodzenie projektu ( sobie rownież :-))

A ja --- życzenia aby to były ostatnie święta bez " naszego dywizjonu" <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedzieliście, że jest taka książeczka? Jeszcze nie czytałem, ale już nazwisko autora zobowiązuje ;)

cachephpz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jan Zumbach vel 'Kaczor Donald' vel John 'Kamikaze' Brown - postać niezwykła i kontrowersyjna. Mieszanka bohatera i uzależnionego od adrenaliny awanturnika. Formalnie, obywatel szwajcarski, który "podstępem" wstąpił do polskiego lotnictwa, Chłop na schwał i żołnierz nieulękniony. Jeśli jakiś życiorys nadaje się na scenariusz filmowy, to na pewno jego. Jeśli jest kategoria ludzi, których nazywamy "psy wojny", to na pewno był nim On. Był bohaterem IIWW, ale był też przemytnikiem, handlarzem broni, najemnikiem afrykańskich wojen, wyklętym przez własnych towarzyszy broni. Kim może być dla nas? Niech pozostanie kawalerem Virtuti Militari...

http://blogbiszopa.pl/2010/04/najemnik-z-dywizjonu-303/

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.