Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy indywidualnie ;)

Do każdego wysłałem już wiadomość - jeśli ktoś ma kontakt z użytkownikiem Darek - zegarek proszę o mail do niego, bo został zbanowany, a ma zamówione 2 sztuki. Na dniach zacznę rozsyłać listę dostępnych numerów, dla osób bez numeru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Do każdego wysłałem już wiadomość (...)

Fajnie. Jeśli mógłbyś, to daj znać, kiedy otrzymasz już wszystkie pieniądze i przekażesz je Fundacji. Będziemy wtedy wszyscy mieli orientację, jak przebiega ostatni etap realizacji.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie (która to) jest lista aktualnych numerów ?

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na płatności mamy czas do końca marca.

Ostateczna lista numerów jeszcze nie tego, bo koło 15 osób nie ma numerów jeszcze (2 sztuki zegarków, osoby wybierające losowanie, osoby, które wskoczyły z listy na zegarki bez numerów).

Nie chcę robić zamieszania, jak ktoś ma pytanie o swój numer, to proszę na priw ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do każdego wysłałem już wiadomość

Nic nie dostałem :-(

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Ty się rozliczasz przez Fundację, To miałem do Krzyśka napisać, żeby do tych co płacą z PP i przez F on wystosował wiadomości :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie (która to) jest lista aktualnych numerów ?

Ostatnia publikowana była na stronie 30. Później już chyba nie było żadnych większych zmian czy sporów. Chyba że na priv-ie.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiany były tylko drobne i kosmetyczne wymuszone zmianą osób ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już pasek dla 303 ;)

Przyjechała dostawa z Timefactors:). Niebieski od razu w Amfę wpasowałem a zielona 20 mm jeszcze poczeka. No właśnie, ciekawe ile...

2013-03-17%252017.17.26.jpg

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już pasek dla 303 ;)

Przyjechała dostawa z Timefactors:). Niebieski od razu w Amfę wpasowałem a zielona 20 mm jeszcze poczeka. No właśnie, ciekawe ile...

Niebieski świetnie się komponuje z tym zegarkiem... Ciekawe jak ten zielony spauje się z 303-ką :) Oby jak najszybciej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O gustach ...itd ale dla mnie te paski przynajmniej na fotce jakies takie "plastikowe". Te dziurki też nie pode mnie...Ale co kto lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100% bawełny ;).

PS

A obszycie dziurek, jak w paskach z epoki, ma jedną główną zaletę, dziurki się nie strzępią. Lubię paski materiałowe, na kilku firmach już jednak się przejechałem, właśnie przez nieobszyte dziurki.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hendrix89 jak przebiega zbieranie wpłat?

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, koło 3/4 jest.

Od jutra będę robił mailing do osób bez numerów. Przepraszam, że nie odpisuję do każdego, ale ostatnie dwa dni miałem zwariowane. Od rana do wieczora głupie jeżdżenie po wykładowcach, pisanie pracy inżynierskiej, prac zaliczeniowych i paniczna próba uratowania wniosku o rejestrację firmy, bo jutro kończy mi się termin, a firma kurierska dała ciała i dokumenty od wspólnika zostały odprawione z magazynu w Londynie dziś mimo opłacenia najdroższej opcji ponad tydzień temu.

Także musicie zrozumieć te chwilowe milczenie. Natomiast trzymam rękę na pulsie i na bieżąco uzupełniam wszystko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. Czekamy na kolejny update. Powodzenia z pracą i firmą!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tam w temacie - postępy we wpłatach? Blisko co raz bliżej?

Na płatności mamy czas do końca marca.

Byłoby dobrze, żeby jutro (najpóźniej w czwartek) dokonać przelewu na rzecz Fundacji, aby w piątek (ostatni roboczy dzień marca) mieli już pieniądze u siebie i zaraz po Świętach rozpoczęli realizację. Zobaczymy, co napisze Hendrix89.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tygodniu mają przyjść tarcze i wskazówki. W przyszłym zaczynają składać. Info z WUS

Edyta:

Złożone mechanizmy z tarczami i wskazówkami będą czekać na koperty, któe są w produkcji. Info z Face

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam 10 z 63 wpłat z czego kilka osób w ogóle nie odpisało.

Będę się martwił później, na razie jak Krzysiek powie (czyli pewnie jutro :P) Przelewam mu do równej kwoty, resztę jak wpłacą wszyscy - natomiast to już będą grosze.

Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blisko, coraz bliżej :-) Mało co a byłby fajny prezent na Święta.... Ale co tam, radość i tak będzie wielka tylko trochę później :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inne newsy prócz FB?

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.