Election 3 #1 Napisano 9 Czerwca 2012 Witam Was Drodzy Forumowicze! Przedstawiam Wam dziś przepięknego (przynajmniej moim zdaniem) Tudora Prince OysterDate od Rolexa. Trafił mi się egzemplarz w naprawdę świetnym stanie i na żywo wygląda rewelacyjnie (a na zdjęciach tak sobie...): 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. a tutaj ze swoim kuzynem/braciszkiem - Rolexem Datejust: 12. 13. 14. Jeśli chodzi o wygląd i jakość wykonania Rolex i Tudor nie różnią się od siebie niczym. Tak naprawdę różnica tkwi tylko (lub aż) w mechanizmie, dlatego jeśli ktoś nie musi mieć koniecznie in-house'a to Tudor jest świetną alternatywą dla Datejusta (i przy okazji 2-3 razy tańszą). Pozdrawiam,Wojtek 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23470 #2 Napisano 9 Czerwca 2012 Bardzo fajny, który to rocznik? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #3 Napisano 9 Czerwca 2012 Szczerze - nie wiem. Z tego co sprzedawca mówił to chyba koniec lat 80tych - 89 chyba. 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1042 #4 Napisano 9 Czerwca 2012 Elegancki zegarek , mam pytanie czy moze czesci poza mechanizmem bylyby miedzy soba wymienne . Na zdjeciach te zegarki wygladaja identycznie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2246 #5 Napisano 9 Czerwca 2012 Bardzo fajny ten Tudor. Gratuluję obu oysterów. Jest gdzieś galeria Rolexa? bo widzę, że ma bardzo fajną tarczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6010 #6 Napisano 9 Czerwca 2012 Jednym słowem: Genialny!!! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #7 Napisano 9 Czerwca 2012 Bardzo fajny ten Tudor. Gratuluję obu oysterów. Jest gdzieś galeria Rolexa? bo widzę, że ma bardzo fajną tarczę. Tarcza jest nieziemska - lniano-biało-złota. Na zdjęciach wygląda trochę wieśniacko, ale w rzeczywistości robi rewelacyjne wrażenie. Muszę mu zrobić w końcu jakąś porządną galerię, tylko ciągle nie mam czasu. Tudora fotografowałem bo idzie dzisiaj na bazar (zbieraam na AP Royal OAK, więc na trzymanie dwóch identycznych zegarków mnie nie stać ) 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clar 0 #8 Napisano 10 Czerwca 2012 Wedlug mnie jeden z ladniejszych z tych co widzialem wiekie graty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #9 Napisano 10 Czerwca 2012 Nawet koronka i bransoleta ze znaczkiem Rolexa,wskazówki i koperta Rolexa, wystarczy zmienić tarczę i z zewnątrz mamy Rolexa pełną gębą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigtime 0 #10 Napisano 20 Lipca 2012 Fajny i elegancki zegarek, szczerze gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #11 Napisano 20 Lipca 2012 Klasyka. Piękny zegarek. Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #12 Napisano 20 Lipca 2012 Nawet koronka i bransoleta ze znaczkiem Rolexa,wskazówki i koperta Rolexa, wystarczy zmienić tarczę i z zewnątrz mamy Rolexa pełną gębą Jak chcemy miec Rolexa to kupujemy Rolexa a nie Tudora ( prawie Rolexa ). Przecież za Tudora też możemy kupić coś innego itd. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragulek 0 #13 Napisano 12 Sierpnia 2012 Tylko że Election chciał mieć Tudora. Cały smaczek w tym że jest podobny, a jednak inny.Mi się podoba BARDZO.Gratulacje fajny sprzęt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 974 #14 Napisano 13 Sierpnia 2012 Delikatny z jednej strony, a z drugiej zdecydowany i bardzo elegancki - ma w sobie to coś szlachetnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach