Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Election

Tudor Prince Oysterdate by Rolex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was Drodzy Forumowicze!

Przedstawiam Wam dziś przepięknego (przynajmniej moim zdaniem) Tudora Prince OysterDate od Rolexa. Trafił mi się egzemplarz w naprawdę świetnym stanie i na żywo wygląda rewelacyjnie (a na zdjęciach tak sobie...):

1.

b27e4079be223ced.jpg

2.

80358576a87bbf50.jpg

3.

857e94886529e27d.jpg

4.

07416e096d9ccf5e.jpg

5.

3aa5fcfdc5b86647.jpg

6.

102c4aa8a2ae4608.jpg

7.

f390ed7f757355ac.jpg

8.

6c5897dee122e06f.jpg

9.

a3238cf8e3b96a96.jpg

10.

672b2598e8805dc5.jpg

11.

6825cdc4e22fcf63.jpg

a tutaj ze swoim kuzynem/braciszkiem - Rolexem Datejust:

12.

0334e580f52be10c.jpg

13.

3f681bae33a83f21.jpg

14.

d6fe5ac3b13897cf.jpg

Jeśli chodzi o wygląd i jakość wykonania Rolex i Tudor nie różnią się od siebie niczym. Tak naprawdę różnica tkwi tylko (lub aż) w mechanizmie, dlatego jeśli ktoś nie musi mieć koniecznie in-house'a to Tudor jest świetną alternatywą dla Datejusta (i przy okazji 2-3 razy tańszą).

Pozdrawiam,

Wojtek

[b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny, który to rocznik?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze - nie wiem. Z tego co sprzedawca mówił to chyba koniec lat 80tych - 89 chyba.

[b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancki zegarek , mam pytanie czy moze czesci poza mechanizmem bylyby miedzy soba wymienne . Na zdjeciach te zegarki wygladaja identycznie

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny ten Tudor. Gratuluję obu oysterów. Jest gdzieś galeria Rolexa? bo widzę, że ma bardzo fajną tarczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym słowem: Genialny!!!

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny ten Tudor. Gratuluję obu oysterów. Jest gdzieś galeria Rolexa? bo widzę, że ma bardzo fajną tarczę.

Tarcza jest nieziemska - lniano-biało-złota. Na zdjęciach wygląda trochę wieśniacko, ale w rzeczywistości robi rewelacyjne wrażenie. Muszę mu zrobić w końcu jakąś porządną galerię, tylko ciągle nie mam czasu. Tudora fotografowałem bo idzie dzisiaj na bazar (zbieraam na AP Royal OAK, więc na trzymanie dwóch identycznych zegarków mnie nie stać :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie jeden z ladniejszych z tych co widzialem wiekie graty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet koronka i bransoleta ze znaczkiem Rolexa,wskazówki i koperta Rolexa, wystarczy zmienić tarczę i z zewnątrz mamy Rolexa pełną gębą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny i elegancki zegarek, szczerze gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klasyka. Piękny zegarek.

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet koronka i bransoleta ze znaczkiem Rolexa,wskazówki i koperta Rolexa, wystarczy zmienić tarczę i z zewnątrz mamy Rolexa pełną gębą ;)

Jak chcemy miec Rolexa to kupujemy Rolexa a nie Tudora ( prawie Rolexa ). Przecież za Tudora też możemy kupić coś innego itd.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że Election chciał mieć Tudora. Cały smaczek w tym że jest podobny, a jednak inny.

Mi się podoba BARDZO.

Gratulacje fajny sprzęt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Delikatny z jednej strony, a z drugiej zdecydowany i bardzo elegancki - ma w sobie to coś szlachetnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.