Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

elokaczy

Steinhart - jakość zegarków

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając ten temat nie sądziłem, że dowiem się o tak ładnych zegarkach za naprawdę niewielkie pieniądze :). Naprawdę jestem nimi bardzo pozytywnie zaskoczony. Jak widać nie trzeba wydawać rocznej pensji aby cieszyć się wspaniałym czasomierzem :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam tylko od siebie, że mam dwa zegarki Steinharta Ocean Black i Nav-B Uhr też Black. Jedyne co mogę Ci doradzić to dobrze się zastanów jeśli chcesz w wersji czarnej. W przypadku stali ryski spolerujesz i będzie OK. Natomiast ryska na DLC wygląda przeokropnie ;(. Oddając sprawiedliwość przyznam jednak, że by zarysować DLC to trzeba się jednak trochę postarać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Nav-B Uhr z automatem. Bez zarzutu. Piekna stal i sprawny mechanizm. Też miałem obawy, co do wysokości zegarka, a teraz gości częściej na nadgarstku niż inne :rolleyes:

"Do or do not. There is no try" - Master Yoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddając sprawiedliwość przyznam jednak, że by zarysować DLC to trzeba się jednak trochę postarać :)

Rozumiem, że "udało" się tobie tego dokonać? Czy wystarczy np lekko zarysować o futrynę drzwi? Pytam ponieważ jeden taki DLC mi się podoba.

pozdrawiam

Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem przez blisko rok Apollona i nosilem go tylko z bezelem DLC. Na rantach złapał kilka otarc ale muszę przeznac że twarda to była sztuka, a że pracuję na przeróżnych placach budowy to miał ku porysowaniu wiele sposobności.

Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
<br />Rozumiem, że &quot;udało&quot; się tobie tego dokonać? Czy wystarczy np lekko zarysować o futrynę drzwi? Pytam ponieważ jeden taki DLC mi się podoba.<br />
<br /><br /><br /> A pewnie ze sie udalo.Futryna nie dalaby rady, ale uderzylem reka w kamienny murek i powstala ryska. Nie duza wprawdzie i plytka ale sie odznacza. W codziennym uzytkowaniu problemow nie bedzie.

Dodam tylko ze szafir bez najmniejszych sladow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.