Dorian06 44280 #2826 Napisano 12 Kwietnia 3 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44280 #2827 Napisano 17 Kwietnia I młodszy brat (stażem u mnie) powyższego. 6 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 49254 #2828 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) ;] Edytowane 19 Kwietnia przez lysolek007 5 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 49254 #2829 Napisano 23 Kwietnia ;] 4 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 49254 #2830 Napisano 26 Maja Stare dobre Seiko ;] 7 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14445 #2831 Napisano Niedziela o 09:10 Panowie jeśli ktoś chciałby się pozbyć czarnego Monstera pierwszej generacji, to proszę o informację. Pozdrawiam Piotr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14445 #2832 Napisano wczoraj o 13:53 Nie chciałem czekać, aż ktoś zechce sprzedać swojego Monstera (mało prawdopodobne), więc dziś z Japonii przyleciał do mnie taki: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7274 #2833 Napisano wczoraj o 16:05 Szybko się uwinąłeś Ale chyba warto było, co? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14445 #2834 Napisano 23 godziny temu Szybko, nie ma na co czekać. Warto, dobry zegarek. Chodzi dobrze, ale nie znam historii serwisowej, więc podejdzie na pełny przegląd na Belgradzką do Warszawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7274 #2835 Napisano 22 godziny temu Jaki stan? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14445 #2836 Napisano 12 godzin temu Myślę, że stan jest dobry, nawet bardzo dobry, zegarek był rzetelnie opisany przez japońskiego sprzedawcę, zdjęcia też przedstawiały stan faktyczny. Z tego co przeczytałem w Internecie, 779 był produkowany do 2012 roku, ten egzemplarz jest z 2009, zakładam więc, że był odświeżany, jeżeli tak, to umiejętnie, bo markery na bezelu są kompletne, nieuszkodzone. Wskazówki i tarcza są oryginalne. Luma jest w świetnym stanie, ale tym nie jestem zaskoczony, mam od kilkunastu lat Sumo, i tam wszystko cały czas świetnie działa. Zegarek przyszedł na oryginalniej bransolecie, ale ja wolę na gumie, miałem jakiś nowy pasek Seiko, więc założyłem, wygląda bardzo dobrze. Jaki jest stan mechanizmu? - nie mam pojęcia, zegarek chodzi dokładnie, tak czy inaczej przejdzie serwis, żebym był pewien wodoszczelności. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7274 #2837 Napisano 8 godzin temu Jeżeli był odświeżany to powinieneś poznać też po bransolecie. Wygląda bardzo dobrze. Gratuluję strzału 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14445 #2838 Napisano 1 godzinę temu Dziękuję 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 49254 #2839 Napisano 34 minuty temu W dniu 3.06.2026 o 15:53, nav napisał(-a): Nie chciałem czekać, aż ktoś zechce sprzedać swojego Monstera (mało prawdopodobne), więc dziś z Japonii przyleciał do mnie taki: Gratulacje, Monster to świetny zegarek, jeszcze tylko 1 lub 2 Gen orange i idealny duet potworów 😉👊 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 9793 #2840 Napisano 33 minuty temu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 14445 #2841 Napisano 27 minut temu 6 minut temu, lysolek007 napisał(-a): Gratulacje, Monster to świetny zegarek, jeszcze tylko 1 lub 2 Gen orange i idealny duet potworów 😉👊 Dziękuję 🙂 i tak, zgadzam się, ale nie chciałem tego mówić głośno: pomarańczowa wersja chodzi po głowie 😄 4 minuty temu, Marak napisał(-a): Bardzo ładne, zwłaszcza ten ciemniejszy. To ten ze śladami pingwinów na tarczy? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 9793 #2842 Napisano 22 minuty temu Tak, płyną sobie 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach