Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Isle of Man

Omega 2254.50 NOWA - prośba o informację

Rekomendowane odpowiedzi

B. proszę doświadczonych kolegów o pomoc tj. informację czy istnieje możliwość (hipotetycznie) zamówienia u producenta (dystrybutora) zegarka, którego produkcja została zakończona (np. Seamaster 2254.50). Wydawało mi się, że nie ma takiej opcji, ale nawiązałem kontakt z osobą (wypowiadającą się w bardzo wiarygodny dla mnie sposóB), która twierdzi, że może taki zegarek (nowy) sprowadzić. Nie chcąc wtopić bardzo proszę o informację osoby, które posiadają wiedzę na ten temat (a nie takie, którym (podobnie jak mnie) coś się wydaje:) thx. pozdr. greg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie o 2254.50.00 się dopytywałem u kilku dystrybutorów, bo byłem nim mocno zainteresowany-

odpowiedź była jasna i jednoznaczna- nie ma żadnej możliwości zamówić tego zegarka,

więc jedyna opcja, to to, że salon/sprzedawca ma ten zegarek od tylu lat u siebie na składzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie o 2254.50.00 się dopytywałem u kilku dystrybutorów, bo byłem nim mocno zainteresowany-

odpowiedź była jasna i jednoznaczna- nie ma żadnej możliwości zamówić tego zegarka,

więc jedyna opcja, to to, że salon/sprzedawca ma ten zegarek od tylu lat u siebie na składzie

Ja spotkałem się niedawno z tym zegarkiem nos w cenie 2,5 tysia funtów, ale dokładnie w opisanym przypadku.

Inna możliwość raczej nie możliwa szczególnie że to bardzo poszukiwany zegarek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szansa jest, że zegarek gdzieś zalega w salonie jak napisał Rychu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Szansa jest, że zegarek gdzieś zalega w salonie jak napisał Rychu.

A to da się sprawdzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.