maka 5 #1 Napisano 19 Września 2012 Wymiana szkiełka w Citizen JY0010-50E z mineralnego na szafir. Czy ktoś z Was wymieniał szkiełko w tym zegarku? Jeśli tak to może mógł by się pochwalić gdzie i za ile? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watch lux 6 #2 Napisano 19 Września 2012 W tym modelu jest szkło mineralne utwardzane, bardzo wysokiej jakości, taka wymiana jest całkowicie pozbawiona sensu, przeczytaj poniższy temat: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/79326-szklo-mineralne-a-szafirowe/page__pid__862244#entry862244 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #3 Napisano 19 Września 2012 W tym modelu jest szkło mineralne utwardzane, bardzo wysokiej jakości, taka wymiana jest całkowicie pozbawiona sensu, przeczytaj poniższy temat: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/79326-szklo-mineralne-a-szafirowe/page__pid__862244#entry862244Jak już zarysujesz to "szkło mineralne utwardzane, bardzo wysokiej jakości", co zepsuje wygląd zegarka to będziesz wiedział dlaczego szafir jest lepszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4326 #4 Napisano 19 Września 2012 wiele Citizenów / tych samych modeli na rynek japoński wychodzi oryginalnie z szafirem (i coś mi się mocno wydaje, że również model, który przedstawiasz)więc może autoryzowany serwis z Wawy ? w/g min. poszukiwań jest to model oznaczony jako JY0080-62E (PMV65-2241) czyli tytan z szafirem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #5 Napisano 19 Września 2012 Nie mam szafira bo się trochę rysuje chociaż dzielny zawodnik.Z tego co wiem zegarki były z szafirem i minerałem. Z tyłu nie ma takich oznaczeń jest coś takiego Dlatego nie wiem dokładnie co ma za symbol ale myślę, że dobrze podałem A o szkło pytam z ciekawości czy warto i czy ktoś to robił? No i dziekuję za odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach