Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rydzyk

Armani ar6866 oryginał czy podróbka?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich an forum, jestem tu nowy prosze mi wybaczyc jesli cos zrobie/zapytam nie tak jak trzeba:) Otóz chce kupic zegarek Armani ar 5866 (http://allegro.pl/czarny-armani-zegarek-ar5866-usa-i2644332057.html) bardzo prosilbym was o stwierdzenie w miare mozliwosci oczywiscie czy ten zegarek jest oryginal czy podróba.Za wszelkie sugestie z góry dziekuje i pozadrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny "arcydzieło" taniej chińskiej manufaktury... Wygląda na oryginał ale zastanów się, czy chcesz zegarek kupić czy gadżet pasujący do torebki.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos moze jeszcze pomóc w ocenie oryginalnosci ? i ew jaki mechanizm jest w srodku tego zegarka:) z góry dziekuje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze patrzycie na zegarki inaczej niz ja dla mnie przede wszytskim liczy sie wyglad zegarka:) jaki zegarek ew do 600 zł? a co powiecie o zegarkach Jacques Lemans ? konkretnie chodzi o ten modelhttp://allegro.pl/ez-zegarek-jacques-lemans-u-32d-uefa-raty-i2642292036.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze patrzycie na zegarki inaczej niz ja dla mnie przede wszytskim liczy sie wyglad zegarka:)

Ale pokazałeś Armaniego o bardzo standardowym wyglądzie, takiego samego (albo i lepszego) znajdziesz w ofercie Casio i podobnych, sporo taniej ;) Albo w podobnej cenie lepiej wykonane Seiko etc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy macie jeszcze jakies propozycje zegarków badz firm które warto kupic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie Seiko, Casio, Lorus, Orient. Ogólnie wszystkie firmy, które mają jako taką tradycję. Unikaj:

- tych wszystkich reklamówek Armiani, Boss, D&G itd. jak i Adidas, Mercedes i wszelkich innych marek które nie zajmują się produkcją zegarków,

- marek wirtualnych, czyli tych które pojawiły się znikąd,

- wszelkiej maści podróbek,

- chińskich zegarków - nie to, że są najgorsze, tylko kontrola jakości u nich nie istnieje. Czasem trafi się dobry, fajnie wykonany zegarek, a innym razem jak Chińczyk miał gorszy dzień, trafi się wiecznie psująca tandeta z odpadającymi elementami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za wszystkie porady :) a wiec bede szukal w wyzej wymienionych firmach, moze cos wpadnie mi w oko:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.