Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

michau888

Poszukuję firmy bądz zegarka w stylu u boat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam zegarka w stylu u-boat ale wiadomo nie stać mnie. Zegarek ma być duży gruby wiadomo - busola . Budżet jaki chcę przeznaczyć to 500zł .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ! bardzo ładne te busole :) tauchmeister najbardziej mi się podoba :) ale czekam na więcej propozycji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten Parnis jest zaj****** !! tylko mój budżet skromny max 500zł :(

129 $ x 3,15 = 406 pln

lub http://tomsky.com.pl/?53,parnis-big-face-e60

wiec w budżecie sie mieścisz.

Zdrugiej strony zobacz takiego Divera - nic nie udaje jest sobą :)

http://www.ebay.pl/itm/ORIENT-BIG-MAKO-AUTOMATICO-SUBACQUEO-SCUBA-DIVERS-FEM75001BV-AUTOMATIK-HUR-/221135816894?pt=Orologi_da_Polso&hash=item337cb8c8be

lub

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/79065-orient-ffe06001b0-600pln-juz-z-przesylka/page__pid__873948#entry873948

tutaj za 600 pln masz naprawdę fajny zegarek.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamawiam tego Parnisa Big Face :) dzięki wielkie Pawle za pomoc :) aha jak dojdzie to się pochwalę w odpowiednim dziale :) chociaż nie wiem czy jest czym bo patrząc na nie które wasze zegarki to mój jest jak zabawka z automatu za złotówkę :D pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nie zamówiłem tego Parnisa wkońcu bo znalazłem coś ciekawszego :)

0ea0691307534703m.jpg

dziękuję za porady ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie Tw Steel miałem Ci zaproponować ale to nie jest założony na początku budżet ;)

Faktycznie z powyższych najciekawszy ale i droższy.

Gratki :)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak z wygodą noszenia tego TW? Koronka nie przeszkadza? Koszt to ok. 1500?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak może nie przeszkadzać? Nie uwierze, że jest to wygodny zegarek. Ile on ma ? Znając TWS, to + 50, a to komfortu nie wróży. Przy takim zegarku, to trzeba mieć łapę jak niedźwiedź, tak ze 24 cm. w nadgarstku ;) Nigdy nie pojmę tej mody na wielkie zegarki. Sam nosiłem piloty o rozmiarze 47mm. i po paru godzinach noszenia nie szło wytrzymać.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masakra, jak to nosić?

A wygoda noszenia podobna do...tego zestawu :P

4013627032_25556f8f16_o.jpg

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak może nie przeszkadzać? Nie uwierze, że jest to wygodny zegarek. Ile on ma ? Znając TWS, to + 50, a to komfortu nie wróży. Przy takim zegarku, to trzeba mieć łapę jak niedźwiedź, tak ze 24 cm. w nadgarstku ;) Nigdy nie pojmę tej mody na wielkie zegarki. Sam nosiłem piloty o rozmiarze 47mm. i po paru godzinach noszenia nie szło wytrzymać.

Sam nosze często m-Forca 46 mm , bardzo poręczy i wygodny zegarek .w pilotach zawsze jest problem z koronką.

Jednak jak patrzę na tego TW to chyba zbyt wygodny nie jest :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masakra, jak to nosić?

A wygoda noszenia podobna do...tego zestawu :P

4013627032_25556f8f16_o.jpg

W tym Banan Watch koronką wystaje zbyt dużo , no i odczyt godziny jest trochę utrudniony:)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajacie. Ja nosze Seastara, ktory ma 49mm i jest mega wygodnym zegarkiem, wogole nie odczuwa sie ze jest jakis wiekszy. VE Lunokhod2 juz gorzej, nie uklada sie tak dobrze na nadgarstku ale rowniez nie jest to jakies malo komfortowe.

W moim TW Steel 50mm koronka faktycznie dokucza, to jest jedyny minus wielkosci tego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.