tomzet 2 #1 Napisano 11 Października 2006 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #2 Napisano 11 Października 2006 Gratuluję!Do Galerii :!: VE jest bardzo fotogenicznym zegarkiem i dlatego nie ma co zwlekać 8) Poza tym jestem tego modelu ciekaw (z netowych zdjęć chyba najładniejszy z Vostoków) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosh777 4 #3 Napisano 11 Października 2006 O!Otwieraj, otwieraj!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 58 #4 Napisano 11 Października 2006 Bez jaj Ta kartka też była? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 903 #5 Napisano 11 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6 Napisano 11 Października 2006 ale tu tajemniczo...i zalatuje helikopterami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #7 Napisano 11 Października 2006 Foty tak na szybko: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #8 Napisano 11 Października 2006 Piękny!! Szczere gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosh777 4 #9 Napisano 11 Października 2006 Super! A ta druga wskazówka to świetny bajer :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #10 Napisano 11 Października 2006 3 strefy - wymiata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arco 0 #11 Napisano 11 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 58 #12 Napisano 11 Października 2006 Jak się ruscy postarają, to im coś czasem wyjdzie :wink: Piękny!Gratulacje! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #13 Napisano 11 Października 2006 No piękny nabytek. Seiko Orange Monster wysiada Gratulki. Sam się nad nim zastanawiałem, ale wybrałem Mriyę. W sumie tylko dlatego, że była tańsza. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #14 Napisano 11 Października 2006 Jak się ruscy postarają, to im coś czasem wyjdzie :wink: Piękny!Gratulacje! To nie Ruscy, to Litwini. GRATULACJE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 58 #15 Napisano 11 Października 2006 No dobra, niech będzie ludzie z bloku wschodniego :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #16 Napisano 11 Października 2006 No dobra, niech będzie ludzie z bloku wschodniego :wink: To tak jak my :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 58 #17 Napisano 11 Października 2006 Wszak nasz Wieszcz Narodowy pisał "Litwo, ojczyzno moja..." 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #18 Napisano 11 Października 2006 Wszak nasz Wieszcz Narodowy pisał "Litwo, ojczyzno moja..." :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #19 Napisano 11 Października 2006 Gratuluję :!: Podoba mi się bardzo 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 0 #20 Napisano 12 Października 2006 hmm co mam powiedziec ?? bardzo ladny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grant #21 Napisano 12 Października 2006 Piękny Vostok - gratuluję ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #22 Napisano 13 Października 2006 Według mnie jest okropny. Ja takiego bym na ręce nie nosił. bardzo nie podobają mi się zegarki w takim stylu. 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #23 Napisano 13 Października 2006 Super zegareczek. Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MicK74 #24 Napisano 14 Października 2006 Piekny , gratulacje! A swoja droga, my "ludzie bloku wschodniego" tez moglibysmy takie robic, szkoda, ze nie my...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejbj 0 #25 Napisano 21 Października 2006 może troche nie w temacie ale skoro "from Russia"...Bracia Rosjanie lubią nie tylko swoje marki: p.s. zapomniałem dodać, że to Plac Czerwony w Moskwie. Zdjęcia zrobił mój przyjaciel podczas rowerowej wyprawy nad Bajkał (8000km:)Więcej na www.szas.xt.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach