pk_kamil 7259 #26 Napisano 17 Lutego 2013 w takim razie czekamy na galeryjkę ciekawych fotek Twojej Nowej Certinki:) jak tak dalej pójdzie to mnie przekonasz do niej 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #27 Napisano 17 Lutego 2013 Fajna ta Certinka, to juz taki klasyk i wg mnie biję na łeb tego Tissocika. Zdjęcia tez całkiem, całkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #28 Napisano 17 Lutego 2013 Fajna ta Certinka, to juz taki klasyk i wg mnie biję na łeb tego Tissocika. Zdjęcia tez całkiem, całkiem no już Szanowny Kolego nie przesadzaj - Tissot też niczego sobie :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #29 Napisano 17 Lutego 2013 Dlatego napisałem , że według Mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #30 Napisano 17 Lutego 2013 Dlatego napisałem , że według Mnie taa, zauważyłem. Zdeka przesadziłeś 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #31 Napisano 17 Lutego 2013 OK, PRZYZNAJĘ SIE BEZ BICIA CO W RAMACH POKUTY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #32 Napisano 17 Lutego 2013 OK, PRZYZNAJĘ SIE BEZ BICIA CO W RAMACH POKUTY parę dobrych słów o nielubianym przez Ciebie konkurencie :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #33 Napisano 17 Lutego 2013 Ok. Tissot to świetna firma, robi naprawde rewelacyjne zegarki, ktore zawsze o krok wyprzedzaja konkurencję. Może być A tak na serio, jest pare modeli Tissota, ktore mi sie podobaja ale niestety nie ten. Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #34 Napisano 17 Lutego 2013 Ok. Tissot to świetna firma, robi naprawde rewelacyjne zegarki, ktore zawsze o krok wyprzedzaja konkurencję. Może być A tak na serio, jest pare modeli Tissota, ktore mi sie podobaja ale niestety nie ten. Pozdr. ok, POKUTA zaliczona :] z czystej ciekawości, czemu ten model Tissota Ci się nie podoba? osobiście do tego nie mam nić, w rzeczy samej jednak jest kilka innych modeli które kupiłbym bez zawachania, nad tym jednak bym się zastanawiał :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #35 Napisano 17 Lutego 2013 Może inaczej. Nie, że całkiem mi sie nie podoba ale oceniłem go w odniesieniu do Certiny. A jak dla mnie DS-1, mimo podobieństwa, ma wiele smaczków z powodu ktorych jest ładniejszy od Tissota. Własnie to białe tlo datownika bardziej mi sie podoba, te białe linie na tarczy, cyferki pod indeskami, ładniejsze wskazówki. To takie szczególiki ale powodują, że w ogólnym odbiorze Cartina jest poprostu ładniejsza niz ten akurat model Tissota Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #36 Napisano 20 Lutego 2013 Kilka nowych zdjęć: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #37 Napisano 20 Lutego 2013 miodzio fotki - ups... kawowo :] może troszkę - proponuję - ze swiatłem pokombinuj, sama kawa rewelka. Podświetl ją w jakiś sposob od dołu :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #38 Napisano 28 Lutego 2013 Więcej światła!!! Zegarek piękny, ale pokaż ten kolor tarczy Zazdraszczam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #39 Napisano 28 Lutego 2013 raczej się nie doczekamy nowych fotek - podświetlonych, tarcza zapowiada się świetnie... zachęcam :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #40 Napisano 1 Marca 2013 Spokojnie, będą kolejne zdjęcia. Wszystko w swoim czasie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #41 Napisano 3 Marca 2013 Spokojnie, będą kolejne zdjęcia. Wszystko w swoim czasie . czekamy zatem Pawle z niecierpliwością :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #42 Napisano 17 Marca 2013 Kawowych wariacji ciąg dalszy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #43 Napisano 18 Marca 2013 Dziękuje Pawle, zaspokoiłeś moja dalszą ciekawość Certinką Fotki jak poprzednio wyśmienite i... czas napić się kawy :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #44 Napisano 27 Marca 2013 ale kusi ta Certinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #45 Napisano 14 Czerwca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG88 0 #46 Napisano 14 Czerwca 2013 Super zegarek na pięknych zdjęciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #47 Napisano 20 Sierpnia 2013 Chęci poprawiania umiejętności foto są, zegarków niestety nie przybywa. Stąd kolejne zdjęcia DS-1. Mam nadzieję, że widać różnicę in plus pomiędzy pierwszymi, a ostatnimi, mimo, że wypukłe szkło nie ułatwia zadania. I jeszcze nadgarstkowe bo takiego brakuje w niniejszym zestawieniu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #48 Napisano 20 Sierpnia 2013 hahhaha wiecie co... jeśli pozwolicie to dorzucę swoje 0,03 pln Moja żona ostatnio patrzała na mnie jak na czubka, gdy tak oglądałem to forum i zdjęcia zegarków Próbowałem jej wytłumaczyć, że w sumie zegarki mają to "coś" nie wiem co, niby dwie wskazówki, tarcza, niby wszystkie takie same a jednak coś każe zatrzymać oko... Jej wyraz twarzy w zasadzie nie wiem co mówił. Ja przeglądam teraz ten post i też sobie myślę, co za czubki podniecają się zdjęciami zegarka .... ale kurde... to jest piękne Cholera, rzekłbym, że ten model naprawdę jest jakiś urzekający... aż w najbliższym czasie poszukam sobie go gdzieś na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7259 #49 Napisano 21 Sierpnia 2013 Super zdjęcia - zwłaszcza nr 2 i 3. Są extra:] Cholera, rzekłbym, że ten model naprawdę jest jakiś urzekający... aż w najbliższym czasie poszukam sobie go gdzieś na żywo. Nie musisz zbytnio szukać, wystarczy udać się do jednego z większych jubilerów - Kruk, Apart, etc tam znajdziesz na pewno 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość anger76 #50 Napisano 29 Czerwca 2014 Miażdży! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach