Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Marcin C

Nowy zegarek - gumowy pasek

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór szanownemu towarzystwu. Tak jak w tytule, poszukuję ciekawego zegarka na gumowym pasku. Przejżałem już wiele ofert różnych marek ale mogłem coś przegapić , a jako , że nie mam określonego idału jestem otwarty na propozycje. Budżet to około 2.5 tysiąca złotych, no... + - . Jeżeli chodzi o rozmiar to 39-42 mm. Automat /kwarc - obojętnie aby miał to 'coś' .Do tej pory spodobał mi się najbardziej Glycine Sub oraz Tag Monaco który kiedyś ostatecznie i tak musi zagościć na mojej ręce. Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba musisz troche doprecyzować. Bo ciekawych zegarków do 2500 jest mnóstwo.

A od Glycina suba do Taga monaco daleka droga. ;)

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postaram się. No więc zatem tak jak pisałem wyżej rozmiar maks 42 mm ( perfekt to 40 ), Wygląd casual jak to guma , chociaż nie chce żeby był totalnie sportowy a raczej coś po środku. Tarcza raczej prosta bez miliona funkcji, w zasadzie wystarczyła by sama data i tyle chociaż nie skreśla to oczywiścio chrono. Koperta obojętnie , może być ciekawy kwadrat. Szkiełko szafir tylko i wyłacznie. Przeglądałem już mase cytryn , tissotów itp ale nadal nie moge zdecydować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wklej jaki Ci sie najbardziej podoba to poszukamy podobnego w określonym przez Ciebie budżecie.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, tak będzie najprościej.

Wysłałem też pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zrobię. Jak tylko wrócę z pracy zarzucę jakimiś linkami. Chociaż im dlużej przeglądam tym bardziej wybredny jestem ale to chyba temu , że zakochałem się w Tagu.. i ciężko znaleść jakiś godny substytut ( czyta:j coś co poprawi humor do ew. premi..). Ostatecznie myślę nad zakupem Glycine combat sub w wersji golden eye i dokupieniu gumowego paska , kwestia tego czy potrzebuje kolejnego divera. Także Panowie wysyłajcie swoje propozycje. Tak jak pisałem do 2.5 tysiąca ale może równie dobrze to być tossot z 1200 zł - aby miał to niekoreślone ' coś '

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mnie by się nie chciało :) Masz jeszcze raz pw. Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.