kiniol 2281 #1201 Napisano 30 Czerwca 2014 Ajak!?,nie wiedzialeś...?:-)No to teraz wiem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1202 Napisano 30 Czerwca 2014 Szukam takiego lub podobnego dziadka. Zegar, tacę i kolumnę już mam. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1203 Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Mogę Ci zrobić np. z twarzą, którą wskażesz... Edytowane 30 Czerwca 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1204 Napisano 30 Czerwca 2014 Szukam takiego lub podobnego dziadka. Zegar, tacę i kolumnę już mam. stand1.jpgMruczek jak wymłodniał.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1205 Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Rzeźby nie wykonała, wbrew sugerującemu to imieniu i pewnej dozie złośliwości, baba (Yoan Capote, Kuba). Edytowane 3 Lipca 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1206 Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Rzeźby nie wykonała, wbrew sugerującemu to imieniu i pewnej dozie złośliwości, baba (Yoan Capote, Kuba). racionaldemarmol.jpgMało odkrywcze..:-) -"doza złośliwosci" znana wieki całe:-) Ja tam wolę Fidiasza.... Edytowane 3 Lipca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1207 Napisano 3 Lipca 2014 Mało odkrywcze..:-) -"doza złośliwosci" znana wieki całe:-)Ja tam wolę Fidiasza.... Z, którego okresu? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1208 Napisano 3 Lipca 2014 Z, którego okresu?Z okresu pracy na Akropolu..:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1209 Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Rzeźby nie wykonała, wbrew sugerującemu to imieniu i pewnej dozie złośliwości, baba (Yoan Capote, Kuba). racionaldemarmol.jpgPiotrze jeśli Ciebie czy mnie czy kogokolwiek innego nie da się określić za pomocą tej rzeżby, to znaczy, ze ten ktoś jest już baaardzo stary Nie koniecznie ciałem... w tym wypadku bardziej umysłem Edytowane 3 Lipca 2014 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1210 Napisano 6 Lipca 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1211 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) patriota.jpgByle tylko ktoś nie pomylił słowa patriota z idiota, o co tu bardzo łatwo.Chociaż powyższe mówi też o tym, co historia potwierdza, że Polską najlepiej jak rządzi jeden człowiek, który umie trzymać wszystko "krótko przy pysku", a nie banda przepychających się do koryta, czyli partia. Tyle tylko, że historia nas też uczy, że nigdy nikogo niczego nie nauczyła. Edytowane 6 Lipca 2014 przez Piotr Ratyński 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7769 #1212 Napisano 6 Lipca 2014 Szukam takiego lub podobnego dziadka. Zegar, tacę i kolumnę już mam. ,Trochę podobny do Jakuba Wędrowycza, tylko lepiej ubrany. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1213 Napisano 6 Lipca 2014 Z okresu pracy na Akropolu..:-)To jeszcze poczytaj 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1214 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) To jeszcze poczytaj Dużo czytam [od zawsze,książki]-Tobie też polecam,można się wiele dowiedzieć Ot ostatnio wróciłem do "Żywoty Cezarów" Swetoniusza i "Roczniki " oraz "Dzieje" Tacyta-lubię Rzym.Choć i fabułą nie pogardzę "Ja,Klaudiusz" Roberta Gravesa polecam i tegoż autora "Belizariusz".P.S Kucharzem się bywa.....bo się ma takie hobby -przynajmniej widać jak ludzie potrafią być małostkowi.....i oceniać po pozorach. Serdecznie pozdrawiam. Edytowane 6 Lipca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1215 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Marek. Przestań pisać o tym kucharzu, to Tobie nie będą tego wypominać, ale przede wszystkim Ty przestaniesz o tym pamiętać. To, jaką pracę wykonujesz to ch*j. Przynajmniej ja stosuję taką zasadę do siebie samego. Edytowane 6 Lipca 2014 przez tarant o, nie wulgaryzm 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1216 Napisano 6 Lipca 2014 Ok Zmienię nick na "Cook James"-pomożesz? -i po kłopocie. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7769 #1217 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Byle tylko ktoś nie pomylił słowa patriota z idiota, o co tu bardzo łatwo.Chociaż powyższe mówi też o tym, co historia potwierdza, że Polską najlepiej jak rządzi jeden człowiek, który umie trzymać wszystko "krótko przy pysku", a nie banda przepychających się do koryta, czyli partia. Tyle tylko, że historia nas też uczy, że nigdy nikogo niczego nie nauczyła.Dodatkowo, nie mogę się powstrzymać by nie dodać , iż nikomu nie przeszkadza a może nawet imponuje, patriota, który w młodości utrzymywał się zED. ..................... . W sumie zapomniałem, że o polityce tu nie dyskutujemy.Chyba, że ten temat jest z tego zwolniony. Cook - zawsze twój nick kojarzył mi się że sławnym "Kapitanem Cook'iem" Edytowane 6 Lipca 2014 przez Enkil 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1218 Napisano 6 Lipca 2014 Lewacki patriota 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1219 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Dodatkowo, nie mogę się powstrzymać by nie dodać , iż nikomu nie przeszkadza a może nawet imponuje, patriota, który w młodości utrzymywał się z napaści i rozbojów.Lepiej byś zrobił gdybyś się powstrzymał.Zaręczam Ci.Nie zaczynaj i wyedytuj swój wpis..... Edytowane 6 Lipca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1220 Napisano 6 Lipca 2014 Ok Zmienię nick na "Cook James"-pomożesz? -i po kłopocie. Lepiej brzmi: Cook. James Cook. Nie mam takich możliwości. Z tym do admina 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7769 #1221 Napisano 6 Lipca 2014 Lepiej byś zrobił gdybyś się powstrzymał.Zaręczam Ci.Nie zaczynaj i wyedytuj swój wpis..... Teraz OK ? 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1222 Napisano 6 Lipca 2014 Lepiej byś zrobił gdybyś się powstrzymał.Zaręczam Ci.Nie zaczynaj i wyedytuj swój wpis..... Już poszło. To prawda i tyle. A mój przodek (całkiem to nie jest potwierdzone) z PPS-u został w tych czasach carskim szpiclem i go zamordowano w Rzymie. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1223 Napisano 6 Lipca 2014 Dodatkowo, nie mogę się powstrzymać by nie dodać , iż nikomu nie przeszkadza a może nawet imponuje, patriota, który w młodości utrzymywał się zED. ..................... .W sumie zapomniałem, że o polityce tu nie dyskutujemy.Chyba, że ten temat jest z tego zwolniony. Cook - zawsze twój nick kojarzył mi się że sławnym "Kapitanem Cook'iem" -cieszę się. Teraz OK ? Zawsze jest ok,po prostu Marszałek jest moim ....i tyle 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1224 Napisano 6 Lipca 2014 Marszałek był, jest i bedzie postacią kontrowersyjną, ale niech mi ktoś znajdzie taka postac z naszej historii, która jest lubiana i ceniona przez wszystkie opcje swiatopoglądowe. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7769 #1225 Napisano 6 Lipca 2014 Ależ ja szanuję marszałka, zrobił dla Polski wiele .Ja poprostu nie przemilczam części historii. W jednym ustroju niewygodna była jej pewna część, a w kolejnym inna część historii. Najlepiej jest patrzeć na całość, w każdej sprawie - to tylko takie tam moje gadki o d..... Maryny 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach