wisnia23 0 #1 Napisano 27 Lutego 2013 Hej, od razu sorry, że założyłam nowy wątek, bo być może gdzieś się taki pojawił, ale potrzebuję pilnego info a jestem tu zarejestrowana od 5 minut Wiecie może co się stało z TW Steel? Kiedyś zegarki był dostępne np. w Kruku, a obecnie tylko internetowo? Nie ma z tym jakiegoś problemu, bo mocno się zgrzałam na ten zegarek, ale jakoś podświadomie mnie przeraża, że podobno nigdzie w sklepie go nie kupię Czy to problem z marką, czy o co biega? Z góry dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2 Napisano 27 Lutego 2013 Może poprostu nie schodziły i Kruk się wycofał z ich sprzedaży... Wpadnij do mnie na wyspy, TW Steel jest na każdym kroku, dosłownie wszędzie. Czasami nawet się boje otworzyć lodówki, bo mam wrażenie, że w środku znajdę kolekcje zegarków TW Steel Podobnie rzecz ma się w przypadku zegarków Police. Masakra jakaś. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisnia23 0 #3 Napisano 27 Lutego 2013 No a może jest jakiś inny powód też? jest masa zegarków, które się nie sprzedają a jednak są dostępne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #4 Napisano 27 Lutego 2013 Carlito, z tą lodówką mnie rozwaliłes;) 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1215 #5 Napisano 27 Lutego 2013 Z tego co wiem TW Steel się nie sprzedają. W niektórych sklepach są resztki kolekcji. Btw. lepiej kupić oryginał czyli U-boat. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #6 Napisano 27 Lutego 2013 Z tego co wiem TW Steel się nie sprzedają. W niektórych sklepach są resztki kolekcji. Btw. lepiej kupić oryginał czyli U-boot. U-Boata tez juz sie w krakowie nie da kupic... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #7 Napisano 28 Lutego 2013 Pozostaje jeszcze internet, tutaj duży wybór https://www.e-zegarek.pl/sklep/tw-steel-214-strona1.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisnia23 0 #8 Napisano 28 Lutego 2013 No właśnie wiem, że na tej stronie są i podobno ok własnie podobno z nimi, tylko zastanawiam się, że oryginałem jest U-boat? W sensie Steel, to jakaś podróba? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #9 Napisano 28 Lutego 2013 Nie podróba, tylko zegarek inspirowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisnia23 0 #10 Napisano 1 Marca 2013 to pół biedy, dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reXio 5 #11 Napisano 2 Marca 2013 TW STEEL nie grzeszy jakoscia wykonania i uzytymi materialami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #12 Napisano 15 Marca 2013 Dzisiaj dotarł TW STEEL Lotus F1 team, ktory kumplowi zalatwilem Jakosc bardzo dobra jak na ta cene. foty ponizej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1215 #13 Napisano 15 Marca 2013 Wygląda fajnie. Szkoda tylko, ze ma mechanizm za parę dolców.A właściwie to czemu ten wątek jest w szwajcarskich i niemieckich 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach