Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

luka91183

pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie odnośnie tego zegarka: czy on może być coś warty gdybym chciał go sprzedać? Wskazówki mienią się kolorowo (nie widać tego na zdjęciu) nie wiem co to jest ale coś takiego widziałem w zegarkach w Aparcie. Zegarek firmy Rona z mechanizmem w środku. Niektóre zegarki Rony widziałem na necie że są w cenie. Proszę kogoś o odpowiedź.

post-60386-0-03114200-1362563503_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wyższej cenie są tylko zegarki firmy Rona z mechanizmem na zewnątrz.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarków na forum nie wycenia się, zobacz na allegro, ebay`u.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że się nie wycenia ale tylko pytam napewno ktoś z forumowiczów bardziej orientuje się w tym temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że się nie wycenia ale tylko pytam napewno ktoś z forumowiczów bardziej orientuje się w tym temacie

Wiem, że nie, ale jednak ;)

Kolego, nawet gdyby ktoś chciał Ci podpowiedziec, to nie dajesz szans. Jedno kiepskie zdjęcie, totalny brak opisu, brak istotnych fotek przedstawiajacych stan zachowania, mechanizm....

Na tym zdjęciu to ja widzę stary zegarek popularnej klasy w bliżej nieznanym stanie zachowania (gdzie jest koronka?). W środku też raczej nie spodziewam się znaleźć zegarmistrzowskiego dzieła sztuki, wiec suma sumarum, wartość tego zegarka jest znikoma - bardziej w dziesiątkach niz w setkach liczona

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.