Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

BeKSa88

GShock

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę kupić na prezent dla mojego brata ciotecznego ( rocznik 2006) zegarek casio Gshock. Co polecilibyście do maks 400zł? Najlepiej Polska dystrybucja z papierami. Nówka sztuka. Spory jest nawał z różnymi funkcjami a chciałbym taki najbardziej funkcjonalny ( najlepiej jakby posiadał wskazówki też, ale nie jest to konieczne). Proszę o pomoc GShockowych maniaków ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieciak będzie miał zapewne niewielki nadgarstek.

Z "dorosłych G" to w sumie tylko 5600 zostaje, a i to może być za duże.

Kolorów i podmodeli multum, niektóre aktualnie w promocji w TimeTrendzie (gwarancja 3 lata, za dopłatą 20zł przedłużona o kolejne 3 lata).

Na solar i radio zabraknie, ale na wersję z bateryjką starczy prawie każdą.

Pozostaje jeszcze seria Baby-G, ale czy 7-latek pozwoli sobie na wciśnięcie zegarka z napisem "dziecko"?

Na święta zgryźliwi znajomi sprezentowali mi dziecięcy zegarek ze Scooby Doo.

Ostatnio postanowiłem oddać go 3-letniemu siostrzeńcowi.

Młody powiedział, że czegoś takiego nie będzie nosił, bo koledzy będą się z niego śmiali. :blink: :blink: :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chrzesniakowi w podobnym wieku zprezentowalem gshocka 7700. Jest mniejszy od 5600, przynajmniej na zywo. Mlody zadowolony bo 7700 wyglada "bajerancko".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy właśnie nie chciałbym mu kupować Baby-G bo dzieciaki szybko jednak rosną a jak wiemy jeśli go nie zgubi to Gshock służy i służy ;) Może być duży tak naprawdę bo i tak większość taka będzie ( może być i busola - taka moda :P )

Dziękuję za odpowiedzi :)

Z solarem to raczej nie ma szans prawda? Bardziej to mnie też interesowało ;) Myślałem, że Giez jest tańszy... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz z solarem i możesz naciągnąć budżet, to rzuć okiem na GW-M5610 - model troszkę mniejszy niż wspomniane tu DW-5600 czy G-7700.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.