Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Julita75

Swatch The Club

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Julita75

Szukam osób - miłośników marki Swatch - posiadających więcej niż jeden zegarek Swatch.

Pozdrawiam,

Julita

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szukam osób - miłośników marki Swatch - posiadających więcej niż jeden zegarek Swatch.

Pozdrawiam,

Julita

Ja mam więcej niz jeden.

Ale miłośnikiem nie jestem raczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Hehe. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :( Chyba tylko na takiej zasadzie przybywa "miłośników" Swatcha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tsuki napisał:

Hehe. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :( Chyba tylko na takiej zasadzie przybywa "miłośników" Swatcha.

Nie do końca bym się zgodził z tym stwierdzeniem :roll:

Wydaje mi się, że Swatch'e mają jednak coś w sobie. Trudno powiedzieć co, ale jednak.

Myślę, że przez większość "naszych" rąk przeszedł choć jeden model Swatch'a, a to jednak o czymś świadczy. Tym bardziej w erze Casio i podobnych zegarków.

Ale to tylko moje zdanie...

Jednak przy wyborze AP czy Swatch nie miałbym większych problemów... wybrałbym Swatch'a, pod warunkiem, że byłby to pierwszy model w całej historii :wink:

Pozdrawiam

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Swatch poprzez dużą różnorodność kolekcji i umiarkowaną cenę stanowi niemal idealny obiekt kolekcjonerski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swatchowi wybaczam, że jest kwarcem, w przeciwieństwie do marek typowo "mechanicznych".

Sam Swatcha nigdy nie miałem więc do klubu jego miłośników się nie nadaję...

... ale moja żona chętnie nosi go w charakterze czasomierza domowo-dżinsowo-piknikowego.

Marcin

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też cenie Swatch`e choć żadnego nigdy nie miałem ! ... nie stać mnie !

naprawdę - zbyt łatwo popadam w nałogi (zwłaszcza te z zegarkami związane) a swatch`e to idealne obiekty dla zbieracza fanatyka .

dla mnie zbyt to niebezpieczne i za drogie - pozostaje przy moich mechanikach ! :wink:

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.