Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

PROJEKT BUDŻETOWEGO ZEGARKA FORUMOWEGO CHRONO ZA 432 ZŁ

Czy podoba Ci się pomysł projekt taniego kwarca ?  

460 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Troche szkoda ze temat sie powiela, przy poprzedniej edycji rowniez zagranica dostala pierwsza, my lojalni krajowi na koncu...

Ale to troche juz taka tradycja, pierw robi sie dla innych na pokaz, a wlasnego znanego klienta traktuje sie troche po macoszemu...

troche zal, ze typowo polskie podejscie do handlu, rowniez forum dotyka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedziałem cicho bo nie chciałem siać fermentu, ale jak już poszło... to muszę przyznać, że również nie rozumiem takiego postępowania jako, że to my uczestniczymy w tym projekcie od początku. No i krajanie w końcu... I tłumaczenie, że zagranica się niecierpliwi, a jeszcze dochodzi czas dotarcia przesyłki jest nie na miejscu. Absolutny strzał w stopę biorąc pod uwagę polskiego klienta, ale co ja tam wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie.

Przecież oni dostają egzemplarze testowe, my zaś dostaniemy te już sprawdzone i takie jak powinny być, no nie? ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W życiu nie byłem spokojniejszy :) Wyrażam tylko swoją opinię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaś nadzieję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie.

Przecież oni dostają egzemplarze testowe, my zaś dostaniemy te już sprawdzone i takie jak powinny być, no nie? ;)

Fakt. Najlepsze towary są na końcu produkcji.

Czyli -oni : pierwsze śliwki robaczywki , my - the best of the best . :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już wielokrotnie było powtarzane, wysyłki do Polski kosztują więcej wysiłku, nie chce mi się tłumaczyć ze szczegółami ale zajmuje to 2razy tyle czasu.

dwa dzisiaj już dostałem 2 reklamacje z zagranicy na rzeczy które nie mam pojęcia co jest ich przyczyną bo nie są do wyeliminowania podczas testowania a każdy zegarek sprawdzany był dokładnie po 3 razy. Więc zastanawiam się czy nie wstrzymać wysyłek dopóki nie wyjaśnię co jest przyczyną tej usterki- nie wiem czy dotyczy tylko tych 2-ch egzemplarzy czy jest to wada szersza.

Ci którzy dostają jako pierwsi zegarki są więc tak naprawdę testerami, to u nich wychodzą tzw choroby dziecięce zegarków i w kolejnych sztukach zwracamy na nie uwagę i im dłużej ktoś czeka na zegarek tym lepszy dostaje egzemplarz. Nie chce mi się już tego w kółko powtarzać. jestem wkurwiony, mam masę roboty i problem który spędza mi sen z powiek. dzisiaj poszedłem spać o 4tej nad ranem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego i czekam cierpliwie na swój egzemplarz.

Prywatnie polecam się nie wkur...ać - to na pewno sprawa do ogarnięcia, a zdrowia zwyczajnie szkoda. Rozumiem, że to może być problem spędzający sen z powiek, ale jednocześnie życzę, żebyśmy tylko takie problemy w życiu mieli... te z kategorii "prawdziwych" są pewnie z 10x takie.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego i czekam cierpliwie na swój egzemplarz.

Prywatnie polecam się nie wkur...ać - to na pewno sprawa do ogarnięcia, a zdrowia zwyczajnie szkoda. Rozumiem, że to może być problem spędzający sen z powiek, ale jednocześnie życzę, żebyśmy tylko takie problemy w życiu mieli... te z kategorii "prawdziwych" są pewnie z 10x takie.

Na pewno masz rację ale ja już taki jestem, że się wszystkim przejmuję i odchorowuję. Zależy mi aby wszystkich uszczęśliwić i aby otrzymać dobre recenzje mojej pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już chyba kilkakrotnie tu zostało napisane, że robisz duuużo dobrej roboty, a zdecydowana większość Kolegów to docenia i mocno trzyma kciuki (oprócz tych, dla których ciężka praca i sukces rodaka to tylko i wyłącznie okazja do dokopania).

Nie brałem udziału w poprzednich edycjach, ale z szacunkiem obserwuję każdy projekt.

Więc głowa do góry - poczekamy na te Kosmosy i Falcony :) byle udało się rozwiązać powyższy problem. Jestem przekonany, że to już ostatnia prosta :)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj już ok 20szt na Polskę zostało wysłanych. Dzisiaj do późna będę jeszcze raz przeglądał i testował Kosmosy i Falcony które mają iśc do forumowiczów. One są złożone, czekają po prostu na wysyłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brać za mocno do głowy , robić  swoje powoli .Czas nie gumka .... nie rozciągnie się. Lepiej mieć trochę pózniej zegareczek i tipi top niż za wcześnie.. Wiadomo że się wszystkiego nie przewidzi , a człek i wyspać się musi , i rodzina itp.

A wogóle to nie zaglądać tu  gdy się montuje i wysyła. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się nie denerwuję ale wujek, który też czeka na swój egzemplarz robi się już nerwowy ;-)

Wysłane z mojego PSP5453DUO przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie już spokój.

Marcin robi po nocach.

Mam na to dowód, bo przesyłkę do mnie wprowadził o 2:33

Współczuję i dziękuję za poświęcenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Master Solaris

Pomysł i wykonanie bardzo ładne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie już spokój.

Marcin robi po nocach.

Mam na to dowód, bo przesyłkę do mnie wprowadził o 2:33

Współczuję i dziękuję za poświęcenie :)

to prawda pracowałem do 4tej. Właśnie przed chwilą kurier zabrał 42 paczki, w większości do forumowiczów. Dzisiaj będę pakował kolejne, więc jutro następna porcja wyjedzie i dojedzie w Poniedziałek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurier zabrał 42 paczki

:wub:  

ps. nie zwazaj na nasze marudzenie, trudno byc Polakiem bez marudzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Kosmos przed chwilą dotarł.

Pierwsze wrażenia:

1. pasek na żywo daje radę. Nie jest to mój ulubiony odcień brązu, ale z zegarkiem komponuje się zaskakująco dobrze. Tak jak Marcin pisał wyżej, daje oldskulową nutę, a może wręcz całą symfonię :D

2. wskazówki, bo do nich również miałem obiekcje - już po chwili na ręce okazały się zaletą.

Podsumowując: na żywo wygląda duuuużo lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

254.jpg

Mój pewnie w poniedziałek dojdzie, dostałem dziś info o nadaniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.