Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

medwood

rolex daytona 1992

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Proszę Was ekspertów o radę. Otóż podczas wakacji zagranicą znalazłem srebrny zegarek Rolex (jak w tytule) na srebrnej bransolecie, która jest notabene uszkodzona, dlatego komuś musiał spaść z ręki i wskazówki nie działają . Chodzi mi o to:
- czy zegarek to replika czy oryginał ? 

- jeżeli to oryginał to gdzie mogę go naprawić ? chodzi mi o uczciwego zegarmistrza.
Wielkie dzięki za odpowiedzi i wszelkie sugestie.
Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A że tak powiem skąd mamy to widzieć?? Nawet nie wkleiłeś zdjęcia. Ale jak poczekasz godzinkę, to zaparzę kawę i jak wypiję będę mógł coś powiedzieć, fusy mam nadzieję pomogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajrzałem do szklanej kuli i stwierdzam, że podróba. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazlem banknot trzystuzlotowy. Krol na nim nie ma glowy. Czy to oryginal? Jesli jest prawdziwy to gdzie znajde uczciwy bank, ktory dotobi glowe krolowi i/lub wymieni mi na trzy banknoty po sto zlotych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie :) proszę się nie spinać niepotrzebnie :) mam problem z załadowaniem zdjęć ... pisze że plik jest zbyt duży by go wstawić :/ jak mogę dodać w inny sposób zdjęcia ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.tinypic.com --> ładujesz zdjęcie i w poście wklejasz link zaczynający się od [ IMG ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodam że ten srebrny zegarek wyrzucił bogaty człowiek do kosza w swojej ślicznej rezydencji w GR. I może się zdenerwował że nie działa a może dlatego że się dowiedział że wydał mnóstwo kasy za hm(podróbę)? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niepotrzebnie go z tego kosza wyjmowałeś :P:P. Naprawdę zadziwiające jest to, że nikt jeszcze nie "znalazł" żadnego oryginału ?:P:P;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na przyszłość po prostu nie grzeb w śmieciach. jakoś nigdy nie przyszłoby mi do głowy, żeby w takich miejscach skarbów szukac :D

podróba oczywiście, moja szklana kula się nie myliła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha :D a już myślałem że pojadę na wymarzone wakacje  haha:D dzięki wielkie ;) Miłego Dnia życzę Wam :) ide na kawe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darku nie masz racji w 100%. Osobiście znam kilka osób mogących sobie pozwolić na drogi zegarek, zamiast tego noszą podróbki z Egiptu bo przecież "wyglądają tak samo a nikt nie pomyśli, że JA mam podróbę".

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darku nie masz racji w 100%. Osobiście znam kilka osób mogących sobie pozwolić na drogi zegarek, zamiast tego noszą podróbki z Egiptu bo przecież "wyglądają tak samo a nikt nie pomyśli, że JA mam podróbę".

Jest tak, ale to nie są bogaci tylko "aspirujący"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tak, ale to nie są bogaci tylko "aspirujący"

Zgadza się. Naprawdę bogaci nie noszą podróbek... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się. Naprawdę bogaci nie noszą podróbek...

Podróbki noszą ludzie którzy chca byc "lepsi" w oczach innych niż w porównaniu do tego jak siebie postrzegają i to chyba wszystko.

Jak ktoś ma o sobie dobre zdanie i zna swoją wartość to nie musi się dowartościowywać zakłądajac podróbe i czekać na ochy i achy oglądających.

Ostatnio na urodzinach w rodzinie maż siostry mojej zony pokazuje IWC wiedząc ze lubie zegarki i mimochodem rzuca

kupiłem ostatnio. Na moją uwagę ze podróba usłaszałem ale oryginał kosztuje z 300 tysiecy :)

Nie dość ze podróba to jeszcze nie mają pojęcia o zegarkach które im sie wydaje ze noszą :)

hehehhee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem ostatnio. Na moją uwagę ze podróba usłaszałem ale oryginał kosztuje z 300 tysiecy :)

hehehhee

Dobre dobre :D. Śmiech na sali :).

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.