Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

TaqiON

Dobre seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Przejrzałem kilka stron tego działu i niestety nie znalazłem podobnego tematu. Stwierdziłem, że warto będzie ów temat założyć. Jakie seriale oglądacie? Jakie są Wasze ulubione? 

Seriale, które obecnie oglądam: Sherlock, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, House of Cards, Hannibal, Suits, Breaking Bad, Elementary, Boardwalk Empire, Strike Back, Arrow, Anger Management, Homeland, Episodes, The Walking Dead, The Borgias, Two and a Half Men.

uuu ; p z tej perspektywy trochę tego się zebrało. Zaczekam z poleceniami czegoś do czasu aż temat się rozwinie. 

-----

edit: poprawione tytuły - linki rzeczywiście straszyły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądasz 17 seriali? :o:blink:

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz 3 posty i zakładasz taki temat z linkami... dobre... nie lepiej wymienić tytuły?

Ha ha,.. powiedz pracodawcy, że ma kiepskiego naganiacza :P

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądasz 17 seriali? :o:blink:

2X min dziennie to nie tak źle. Czasami ciężko znaleźć czas na film, który trwa po średnio 2 godziny. Serial to dobry zapychacz czasu. 

Masz 3 posty i zakładasz taki temat z linkami... dobre... nie lepiej wymienić tytuły?

Ha ha,.. powiedz pracodawcy, że ma kiepskiego naganiacza :P

Naganiacza? To tutaj trzeba mieć xxx postów żeby założyć temat z "linkami"?  ; p

Oczywiście, że mogłem podać tytuły ale stwierdziłem, że lepiej będzie podać linki bo to bezpośrednie źródło do informacji o danym serialu, a to z kolei może rozwinąć dyskusję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzałem kilka stron tego działu i niestety nie znalazłem podobnego tematu. Stwierdziłem, że warto będzie ów temat założyć. Jakie seriale oglądacie? Jakie są Wasze ulubione? 

No to jestes w błędzie.....temat juz jest,post 1577-Właśnie obejrzałem film... - strona 79 - PO GODZINACH - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków

pozdrawiam

P.S Seriale to też filmy.... :),i jak TEŻ juz będę na emeryturze to będę ogladał tyle co Ty bo lubie filmy :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2X min dziennie to nie tak źle. Czasami ciężko znaleźć czas na film, który trwa po średnio 2 godziny. Serial to dobry zapychacz czasu. 

No, może i tak, jednak liczba 17 seriali ogladanych równoczesnie (nie w sensie, że o tej samej godzinie ;) ) lekko mnie zszokowała... Jak dajesz radę to ogarnąć? Nawet nie chodzi o czas, ale połapać się w tylu fikcyjnych światach? Ale co kto lubi...

Ja tam nie jestem zdeklarowanym wrogiem seriali - chyba, że są idiotyczne - ale wielkim miłośnikiem też nie

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siódemkę i dziewiątkę też przerabiam. Polecam również Dextera.
Breaking Bad rusza za jakieś 2 tygodnie. "z niepokoju drżę"

edytka: litery się zjadły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naganiacza? To tutaj trzeba mieć xxx postów żeby założyć temat z "linkami"?  ; p

Nie, ale po prostu "oczy bolą" od tylu linków, a mi się nie chce klikać w każdy żeby dowiedzieć się co za cudo oglądasz ;)

PS

Teraz lukam "Californication" i "Dextera" a wcześniej "Grę o tron"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dublowac tematu, bo bedzie balagan! Ostatecznie to Forum zegarkowe i jak napisal @cook jeden odpowiedni temat juz jest i dyskutujemy oraz polecamy sobie tam tez seriale, ale oczywiscie autorowi tego watku nie chcialo sie sprawdzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jestes w błędzie.....temat juz jest,post 1577-Właśnie obejrzałem film... - strona 79 - PO GODZINACH - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków

pozdrawiam

P.S Seriale to też filmy.... :),i jak TEŻ juz będę na emeryturze to będę ogladał tyle co Ty bo lubie filmy :D

To trochę inna forma ale podciągnijmy to pod filmy. Podany przez Ciebie temat widziałem, nawet zabrałem w nim głos. Zmylił mnie jednak sam tytuł. Sądziłem, że jest stricte związany z filami. 

No, może i tak, jednak liczba 17 seriali ogladanych równoczesnie (nie w sensie, że o tej samej godzinie ;) ) lekko mnie zszokowała... Jak dajesz radę to ogarnąć? Nawet nie chodzi o czas, ale połapać się w tylu fikcyjnych światach? Ale co kto lubi...

Ja tam nie jestem zdeklarowanym wrogiem seriali - chyba, że są idiotyczne - ale wielkim miłośnikiem też nie

Nie do końca równocześnie. Jedne się zaczynają inne są w trakcie inne się kończą. Bardzo pomaga mi w tym filmweb gdzie mam konkretnie wyszczególnione daty emisji poszczególnych serii. Z odnalezieniem się w różnych tematykach jakoś nigdy nie miałem problemu. Co do seriali to też kiedyś nie byłem ich wielkim zwolennikiem. Z czasem się to jednak zmieniło. Podczas studiów gdy brakowało czasu, a chciałem coś jednak obejrzeć seriale okazały się idealną alternatywą dla długich filmów (w stosunku do 2xmin odcinka). 

Nie dublowac tematu, bo bedzie balagan! Ostatecznie to Forum zegarkowe i jak napisal @cook jeden odpowiedni temat juz jest i dyskutujemy oraz polecamy sobie tam tez seriale, ale oczywiscie autorowi tego watku nie chcialo sie sprawdzic

Nie jest to prawa. Przeglądałem kilka stron tego działu i nie znalazłem tematu bezpośrednio związanego z serialami. Jak już pisałem temat, który przytaczasz widziałem i sam tam pisałem. Nie przejrzałem jednak jego zawartości od samego początku do końca. To Twój post wprowadza bałagan do tego wątku bo temat założyłem aby rozmawiać o serialach, a nie czy to właściwy temat, dublowany czy jeszcze jakiś inny. Jeżeli według Ciebie jest to nie na miejscu mogłeś zreportować temat, a moderator działu by się tym zajął. ; ) Wiem również, że jest to forum o tematyce zegarków jednak w tym dziale można pisać o czym się chce. Przeglądając go znalazłem wiele tematów nie związanych z zegarkami. Nie tylko zegarkami człowiek żyje ; )

Jeżeli moderator uzna, że temat jest zbędny to proszę o jego zamknięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To trochę inna forma ale podciągnijmy to pod filmy.

Za przeproszeniem,większej bzdury dawno nie słyszałem-jak seriale telewizyjne można "podciągać pod filmy"?To są FILMY. :)

2 Typy filmów-poczytaj,bo jak Twoje "wyrobienie" kinowe[filmowe]jest na poziomie wiedzy nt zagadnienia to Twoje propozycje "serialowe"pozostaną bez echa.

Pozdrawiam.

P.S W wątku Właśnie obejrzałem film... - strona 79 - PO GODZINACH - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków jest co najmniej kilkadziesiąt postów na temat seriali.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilkadziesiąt postów na temat seriali? to dlatego nie widziałem tego...  serial = film to jak  cieżarówka = osobówka.. niby to i to to jest samochód..  a  kabarety to tez film ? :D   "teatr w tv to tez film? ;) "  

Albo tak jak teraz nalezy to rozdzielic, albo będzie burdel w watku o filmach.. :D   a to ze tam sie troche o serialach pojawilo postów to raczej "bo nie było gdzie pisac"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilkadziesiąt postów na temat seriali? to dlatego nie widziałem tego...  serial = film to jak  cieżarówka = osobówka.. niby to i to to jest samochód..  a  kabarety to tez film ? :D   "teatr w tv to tez film? ;) "  

Albo tak jak teraz nalezy to rozdzielic, albo będzie burdel w watku o filmach.. :D   a to ze tam sie troche o serialach pojawilo postów to raczej "bo nie było gdzie pisac"

Masz rację.....

Podpowiedz kolegom by w wątku o samochodach napisali nowe

-osobowe

-terenowe

-autobusy

A w temacie "Najlepszy przyjaciel czło...."warto by wprowadzić podział na

-koty

-psy

-ptactwo

no i pewnie też koze ktoś ma......

Ja rozumiem że upały dokuczają ale wypisywanie takich bzdur ja Ty kolego wcale Cię nie usprawiedliwia.

Proponuje  poczytać trochę np ksiażki[to taki internet z papieru]bo pusty smiech bierze czytając Twoje "wypociny"

Pozdrawiam

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze kolega wszystko wie najlepiej. Nie ma sensu dyskutowac. W sumie siedzisz na najmadrzejszym forum w internecie i sam podnosisz poprzeczkę.. (skoro tylko na tym jest atak na podzial tematów film /serial).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.