Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gasp50

Eterna Soleure Single Button Chronograph Calendar Black I JEJ koleżka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym przedstawić wam moją pierwszą eterne sam zegarek jest już dobrych kilka lat na rynku więc nie jest to jakiś ewenement

na zdjęciach wraz z kolega również monopusherem ale już wiekowym niebęde sie rozpisywał na temat walorów gdyż już jest ich kilka na forum i fajna recenzja ze strony ,,TeJota '' sam zegarek jest rewelacyjny dokładność plus minus 2,3sekund na dobe po tygodniu niezauważalne jest to czasie sama data jak i czas rewelacyjnie jest obsługiwana przez koronke stosunek ceny do jakości mega pozytywny.

post-37475-0-35071300-1375523877.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek co do zasady świetny, gratuluję, ale przestrzeń pomiędzy paskiem a kopertą jak dla mnie nie do zaakceptowania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście jakoś dziwnie, by nie rzec tandetnie to wygląda i do tego w zegarku za niemałe pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaję mi się że to kwestia giętych teleskopów....

Gratuluję zegarka, jedyna linia eterny która do mnie gada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie gada wiekszosc zegarkow tej firmy a ten szczegolnie i dlatego przylaczam sie do gratulacji !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie gada wiekszosc zegarkow tej firmy a ten szczegolnie i dlatego przylaczam sie do gratulacji !

Do mnie przemawia jedynie KonTiki ale ten też jest OK. Dodatkowo podejrzewam, że w w realu prezentuje się lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.