gasp50 696 #1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam chciałbym przedstawić wam moją pierwszą eterne sam zegarek jest już dobrych kilka lat na rynku więc nie jest to jakiś ewenement na zdjęciach wraz z kolega również monopusherem ale już wiekowym niebęde sie rozpisywał na temat walorów gdyż już jest ich kilka na forum i fajna recenzja ze strony ,,TeJota '' sam zegarek jest rewelacyjny dokładność plus minus 2,3sekund na dobe po tygodniu niezauważalne jest to czasie sama data jak i czas rewelacyjnie jest obsługiwana przez koronke stosunek ceny do jakości mega pozytywny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #2 Napisano 3 Sierpnia 2013 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #3 Napisano 3 Sierpnia 2013 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #4 Napisano 3 Sierpnia 2013 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #5 Napisano 3 Sierpnia 2013 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cat.came.back 13 #6 Napisano 6 Sierpnia 2013 Zegarek co do zasady świetny, gratuluję, ale przestrzeń pomiędzy paskiem a kopertą jak dla mnie nie do zaakceptowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #7 Napisano 17 Sierpnia 2013 Rzeczywiście jakoś dziwnie, by nie rzec tandetnie to wygląda i do tego w zegarku za niemałe pieniądze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #8 Napisano 17 Sierpnia 2013 Wydaję mi się że to kwestia giętych teleskopów.... Gratuluję zegarka, jedyna linia eterny która do mnie gada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 36 #9 Napisano 24 Sierpnia 2013 Do mnie gada wiekszosc zegarkow tej firmy a ten szczegolnie i dlatego przylaczam sie do gratulacji ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #10 Napisano 24 Sierpnia 2013 dziękóweczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #11 Napisano 24 Sierpnia 2013 Do mnie gada wiekszosc zegarkow tej firmy a ten szczegolnie i dlatego przylaczam sie do gratulacji !Do mnie przemawia jedynie KonTiki ale ten też jest OK. Dodatkowo podejrzewam, że w w realu prezentuje się lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach